Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradzcie-mi-pliz

Nie wiem co robic /

Polecane posty

Gość poradzcie-mi-pliz

sluchajcie, od jakiegos czasu ( 1,5 tyg) zaczal mnie cziwnie bolec brzuch w okolicach ponizej pępka :/ ostatnio z moim mężem współżyłam ok 3,5 tyg temu, ale bylismy zabezpieczeni prezerwatywą, nic specjalnego się nie wydarzyło, ja potem zachorowałam na grype, brałma antybiotyki, do dzis często kaszle...myślam, że 'brzuch' mnie boli od tego kaszlu, a jednak jest różnica- ejst on jakoś dziwnie powiększony :/ czuję się troche słabo, ale nic poza tym. nie mdli mnie, nie czuję się starsznie senna. nie planujemy teraz dziecka, it rochę martwię się tą sytuacją...czy polegac na teście ciążowym i go zrobić przed pójsciem do lekarza czy najpier zgłosic się do rodzinnego aby sam wybadał sprawę? nie wiem :./

Gość poradzcie-mi-pliz
dzisiaj moze czuje sie nieco slabiej, jakas bez entuzjamu jestem i ogolnie jakos mi ciezko na brzuchu ale nie wiem jak mam sobie to tłumaczyć :/

Radzilabym ci jednak zrobic test ,bo raczej nawet lekarzowi we wczesnym stadium ciazy nie udaje sie jej wykryc a test moze wyjasnic wszystko.Jezeli bylo tak jak piszesz to nie sadze ze jestes w ciazy,ale upewnij sie zrob test istres z glowy.