Gość Oletta Napisano Kwiecień 28, 2019 Mają zaplecze do robienia recepturowych, więc nie powinno być kłopotu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oszalanyn Napisano Maj 7, 2019 Długo się czeka w DOZ na te robione leki? Jak to wygląda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gardinka Napisano Maj 15, 2019 Dnia 7.05.2019 o 10:43, Gość oszalanyn napisał: Długo się czeka w DOZ na te robione leki? Jak to wygląda? Zależy czy z antybiotykiem czy bez, jeśli z antybiotykiem to maks 7 dni ale zazwyczaj to u mnie 1-2 dni to trwało, bez antybiotyku może być dłużej, chociaż też nie czekałam nigdy dlużej niż kilka dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Naszasz Napisano Maj 27, 2019 Dnia 24.04.2019 o 02:56, Gość Aneka napisał: A wiecie może, czy wszystkie leki realizują? Ja mam konkretnie do zrobienia krople do oczu, więc wiem, że może być z tym różnie. Spokojnie, nie ma żadnego problemu. Prawdopodobnie w każdej aptece DOZ zrealizujesz, ja regularnie zamawiam takie krople dla syna, nigdy nie było problemu. Z tego co kojarzę, u nas na drzwiach chyba jest nawet informacja, że i krople można zamówić, ale pewności z tą naklejką nie mam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Lipiec 31, 2019 U mnie na głowę najlepiej skutkował Silkum. Ale tego też w aptece nie ma tylko przez internet zamawiałem www.silkum.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 28, 2019 Dobrą metodą na walkę z Łuszczycą jest terapia fotodynamiczna. Jeżeli mieszkacie w okolicach Wrocławia i rozglądacie się za sprawdzoną placówką, która zajmuje się leczeniem przy pomocy tej terapii to polecam wam skontaktować się z dermaderm.pl Na pewno będziecie zadowoleni z efektów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łuszczyca- belosilac Napisano Styczeń 12, 2020 Dnia 23.01.2016 o 23:46, Gość gość napisał: Ja zachorowalam 3 lata temu , zaczęło się od plamy na kolanie , dermatolog przepusala mi belosilac zeszło od razu po pewnym czasie wróciło ale zawsze pomaga. Teraz karmię piersią i praktycznie wszystkie leki są zakazane więc gdy już pojawią mi się rany i świąd nie do wytrzymania to smaruje ta maścią doraźnie przez dwa dni na noc i na jakiś czas mam spokój inaczej się nie da a ta maść naprawdę działa Witam, ja choruję od 23 lat. miałam stany remisji, wysypy, całkowity zanik (przez prawie 5 lat) po urodzeniu dziecka, od kilku lat miałam tylko jedną sporą zmianę z tyłu głowy. Niestety wrzesień i październik były dla mnie bardzo stresujące w pracy, mało spałam i obecnie obsiało mi całe nogi Musze wrócić do belosilaca, kiedyś ten steryd mi pomagał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Justyna84 Napisano Styczeń 16, 2020 Czytam co piszecie i jestem przerażona... Też mam łuszczycę, ale na szczęście mi wystarczają zwykłe maści natłuszczające, najskuteczniejsze są chyba te konopne, np. Cannaderm Konopka Maść konopna 50% do skóry bardzo suchej. Jak się pojawią jakieś zmiany (łokcie/kolana) ok. tydzień smaruje i mam spokój na jakiś czas... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alka88 0 Napisano Styczeń 17, 2020 Może pomóc smarowanie olejem z czarnuszki. Jest to całkiem silny olej z wyraznym zapachem ale też przynosi dobre efekty. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hiacynta 2 Napisano Marzec 2, 2021 Sama zmagam się z łuszczycą i doskonale wiem jaki to jest problem... skórny i psychiczny. I powiem tak: najważniejsza jest indywidualnie dobrana terapia, bo każda łuszczyca jest inna... Tutaj w sumie trafiłam na fajny artykuł a właściwie debatę o tym https://www.mzdrowie.pl/pacjent/debata-o-dermatologii-najwazniejsze-jest-personalizowanie-terapii/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach