Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

e_masumi

Jak zmusic faceta do pomocy

Polecane posty

Czy TY kobieto do mnie? Takim tonem? :D Jeśli kobieta usilnie dąży do zawarcia tzw: związku małżeńskiego, pod pozrem uczuć i innych takich schorzeń, to powinna sobie uświadomić, że wszystkie atrakcje takiej sytuacji, są przede wszystkim jej udziałem, zatem dość tych feministycznej pseudoideologii! I do pracy, do pracy! :classic_cool:

Gość mikra a ja zazdroszcze
meaaa - jak nasze mamy mogły do tego dopuścić??? To jest dla mnie niepojęte. Moja coś tam mruczy, że "starych drzew się nie przesadza" :o porażka!!!

\"Jeśli kobieta usilnie dąży do zawarcia tzw: związku małżeńskiego, pod pozrem uczuć i innych takich schorzeń\" nie dążyłam usilnie do zawarcia związku małżeńskiego. to mojemu mężowi bardzo zależało, bo może nie uwierzysz, ale na świecie istnieją ludzie kochający i oddani sobie a nie poszukujący sprzątaczek.

meaa - spokojnie. Pamiętej o minimum IQ, które trzeba spełnić, żeby to zrozumieć :D

Otóż to! Miłość jako pułapka. Bezradny bo niezdolny do refleksji mężczyzna, powalony schorzeniem zwanym popularnie \"miłością\" sam wpycha siebie do klatki małzeństa i tzw: \"obowiązków\". Jakże to jest smutne :classic_cool:

ciśnienie mi się podniosło :P ale to dobrze, bo zasypiałam przed kompem mój mąż na szczęście jest normalnym człowiekiem. zawsze wstaje wczesniej ode mnie, jakies poł godzinki i zawsze doprowadza kuchnie do błysku. naczynia wyjęte ze zmywarki, kuchenka umyta, blaty wytarte, kot nakarmiony, kuwetka sprzątnięta. dziś było to samo, mimo, że jego urodziny. nigdy mnie nie zawiódł

nie martw się, frk - tobie to nie grozi;)

frk-0 będę się modlić abyś nigdy nie zaznał tak okrutnego uczucia jakim jest miłość. będziesz zawsze szczęśliwy i zawsze sam, żebyś nie daj Boże musiał odkurzyć mieszkanie :P

meaa - mój robił to wszystko nawet wtedy, gdy miałam epizod "niepracujący" ;) poza tym, że się kochamy, jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi - ktoś, kto mówi o poświęceniu, najzywczajniej do tego nie dorósł :classic_cool: A która nie wie, jak seksownie wygląda dobrze zbudowany facet piekący własnoręcznie pizzę, dużo traci :classic_cool:

oo, właśnie, frk - tak technicznie - to jak to robisz, jak jesteś sam, żeby w kurzu nie utonąć..? ;)

Co psuć? Jesteś tak naiwna, że wydaje Ci się, że inteligentny mężczyzna pozwoli sobie na takie zachowanie jak Twoje? Nie dość, że dajesz się oszukiwać swojemu mężowi, który napewno Cię zdradza pod pozorem wyrzucania smieci :D to jeszcze mnie pomawiasz brak inteligencji i zrozumienia sfery stosunków damsko-męskich, gdzie każdy powinien znać swoje miejsce. Ty widocznie go nie znasz :D

Technicznie aby w kurzu nie utonąć posługuję się Kati. Kati ma 177 cm wzrostu i gdy wkłada szpilki 14 cm to nie musi nawet włazić na drabinę i górną strefę stanów średnich mebli, także powyciera. Kati ma swoje humory i narowy ale zna swoje miejsce. Pozwalam jej czasem spać w nogach, gdy szczególnei mnie wzruszy :classic_cool:

Frk: łaskawy jesteś. Podziwiam Twoja wspaniałomyslność. Robienie kawy jak żona sprzata to zbytnie obciążenie organizmu faceta, ja bym to przemyslała na Twoim miejscu, Witek, bo może sie to dla ciebie tragocznie skonczyć.

Witek 39 To co opisujesz, jest żałosne. Zacytuję: moja sprząta a ja ide robic kawe dla obojga . czy to mozna nazwać pomocą? Jesteś tak od kobiety z którą zamieszkujesz uzależniony psychicznie, ze zmusiła Cię swoimi podstępami (uwaga tzw: \"miłość\") abyś symulował tzw: \"pomoc\". Zaczyna się od parzenia kawy, a potem wiadomo... :O

witek, cienki bolekz ciebie w porównaniu do frk :classic_cool:

Poniżaj się dalej :D Może jeszcze polecisz po śmietankę do sklepu..? :D Ofiara losu :O

No smietanka koniecznie.. i niech jeszcze posłodzi.... i zamiesza! A potem niech sie nie dziwi, że żona chce zeby śmieci wyrzucił.....

Ama-leta:) dokładnie tak robię:) jeszcze na szczęście nie wpadła na odpowiedź : ani to, ani to...

Ama leta...dokładnie tak, ja taką metode stosuję wobec mojego syna, który niekoniecznie się poczuwa :)...

tak już całkiem poważnie - to, co pisze Ama_leta jest faktycznie mądre, jeżeli rzeczywiście ktoś ma jeszcze tego typu problemy..