Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

e_masumi

Jak zmusic faceta do pomocy

Polecane posty

Ama_leta Ta Twoja \"Pani psycholog\", \"trenerka\" (czego? praktyki totalitarnego feminizmu :O )

frk-09 - To ze jestem mily nie znaczy ze sie podlizuje paniom na forum. ktos musi was troche ostudzic , bo sie pozabijacie ,a swieta tuz, tuz trzeba pomagac w czynacy ,a nie slowach , bo one sa ulotne. MOJ SKARB BARDZO MNIE KOCHA I DAL GODZINKE NA WYTCHNIENIA / na wspolna kawe w waszym towarzystwie/.

With you angels gone away... All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die NIC NIE KUMAM PRZETŁUMACZ.

Ty to nazywasz dyskusją? Podstępna feministyczna pani ideolog, po pozorem edukacji psychologicznej podsuwa ordynarne \"sposobiki\" na mężczyzn, omamionych waszą \"polityką równego podziału obowiązków\" :O

DOSTAŁEM CAŁUSA/ moja pije kawę a ja sprzątam są zadatki na cos więcej.

Ja stosuje metode jak Amaleta, nie wiedzialam, ze tak radza psychologowie, instynktownie to zastosowalam i dziala:P

Bywało, że sam stosowałem tą ordynarną metodę (w czasach gdy nie korzystałem z usług Kati) mówiąc: wynieś śmieci, umyj naczynia, posprzątaj, wytrzep dywan albo nie będzie sesku oralnego :classic_cool:

Witek, tłumaczenie: Z Toba odeszły anioły Wszystkie te zdarzenia zaginą w czasie jak łzy w deszczu. Czas umierać. (cytat z Blade runnera)

czas chyba kończyć,bo ta która rzuciła temat to pewnie już dawno posprzątała tylo sama czy wspólnie ze swoim.