Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gOmOrKa

Dziewczyny wejdzcie!!! Wtopa na MAXAAAA!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość okropne
tez mialam podobne hstorie Kiedyś bylismy w podstawówce gdzies i musieliśmy tam zdjąc buty. ja i moj kolega mielismy takie same adidasy. identyczne no i sie pomylilismy. Przyszlam do domu i pobieglam do mamy z placzem powiedziec ze mi buty smierdza... Z mama poszlam po swoje buty. Okropne przeżycie.

Gość poruszona
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Było coś lepszego wymyślić. a NO TAK, SORY ;P;P;P;P;P;P;P TY I MYSLENIE RUHAHAHAHAHAHAHA SPIERDALAM STąD SZAJBUSKO ODDAJ SIę NA LECZENIE O ILE NIE JEST ZA PóźNO ;P HAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA TEN KTO SIę PO MNIE WYPOWIE TO HUJ I PIZDA W KOMPLECIE ;P

Gość okropne
czy ktos rozumie co mowi poruszona ? ani jednego polskiego słowa jacy ludzie są niewykształceni w tym kraju

Gość a ja dzisiej
Poszłam rano do sklepa i mówie "Dobry wieczór", a sklepowa "Na wieki wieków"

Gość 3bitczujebit
hahaha. nie noo, żal. kurwa, rzeczywiście ostra wtopa. :< ja to bym już nigdy z domu nie wyszła. ;/ hahahaahahaha. nie noo pozdro. ;] co takiego strasznego w tym, że zapomniałaś kurtki? ee? ostra załamka cnie? ;] hahahaahah. uwierz mi, ja miałam gorsze wtopy ii tak nie przeżywam jak ty tą zasraną kurtkę. oesu. ostre lofki, powodzenia i wg. ah, oh

Gość 3bitczujebit
ps. ogarnij ;] bo to serio jest żałosne, że normalnie żal. pl ;]

Gość 3bitczujebit
do okropne: może ty jesteś wykształcona? ;] poruszona mówi prawdę. kurwa, nie wiem co w tym takiego strasznego .. zapomniałam wziąc kurtkę.. ojejc. :< załamka na 100% :

Gość licealistow to ja nie lubie
ja kiedyś w szkole dawalam jakies swiateczneogloszenie przez radiowezel z kolega.powiedzielismy co trzeba. i kolega do mnie "wyciagaj telefon puscimy disco polo z dedykacja dla rudej z biologii" a ja na to " to sie jacek(dyro) wk""rwi jak nic! " wyszlismy w dobrym humorze...i okazalo sie ze cala szkola slyszala nasza rozmowe bo sekretarka nie wylaczyla mikrofonu.BYYYLA JAZDA :)

to czujcie to: wychodze dzisiaj z lazienki i... zapomnialam zgasic światło!!! ale hardcore , co??

Gość Tu se
To sobie wyobrażam jaka jazda była.:D

Gość lexiii
taaa..... To ja kiedyś poszłam do szkoły w spodniach od pidżamy (oczywiście przez przypadek) ale mieli ze mnie polewekę nawet do tej pory się z tego śmiejemy :)