Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna z krakowa

Wczoraj mierzyłam suknie z Madonny i teraz mam doła.

Polecane posty

Dzień Dobry:-))) ja dziś mam wolne:-)))) w końcu mogłam się wyspać... jak tam nasza panna z krakowa...przyśniła się sukienka?? Pozdrawiam

ja też miałam dziwne sny... miłego dnia w pracy:-))) ja mieszkam nad morzem, a jest dzis ładna pogoda więc z psem na spacerek na plaże pójdę:-)) Pozdrawiam

Gość puede
o litości ! panno z krakowa ! tak się chwaliłaś swoją nienanaganną figurą , a twoje wymiary pozostawiają wiele do życzenia . 85/75/96 ??? szeroki tyłek , dużo w pasie i mikry biust ... to bynajmniej nie są modelowe wymiary !

Gość haahahahah
no wlasnie- panna z krakowa to zarozumiala szafa

hehe jak milo mi to slyszec, ze jestem za gruba, bo mam kompleks, ze jestem za chuda ,przy 175 takie wymiary to marne wymiary. ale dziekuje, dla mnie to komplement :D

Wita panno z krakowa... juz myślałam, że tutaj nie zaglądasz..jak tam poszukiwania??? Wiesz wczoraj rozmawiałam z koleżanką która zamawiała suknię w salonie Agnes...na wzór sukni z kolekcji pronovias...powiedziała, że wygląda super nawet lepiej niż orygnał:-))) a cena...2450zl za nową szyta na miarę sukienkę z koronki:-))) może warto zajrzeć do tego salonu:-))) Polecam:-))) ja będę właśnie w Agnes buty kupowała, mają duży wybór i bardzo ładne:-))

Gość zielono mik
85/75/96 to jest duzo? przy wzroscie 175? panno z krakowa a ile wazysz?

Ja szyłam suknię za 500 zł u krawcowej i jest moja wymarzona i taka jak chciałam. Sama sobie zaprojektowałam i jezst de beściak. Moim zdaniem jak ktoś daje powyżej 2000 zł za suknię ślubną to z lekka na głowę upadł. W życiu bym nie marzyła czy śniła o kawałku materiału, to dla mnie szczyt idiotyzmu, mam inne cele w życiu niż kiecka, nawet ślubna. Ale co się dziwić priorytetom w kraju, gdzie Big Brothera wygrała istota pokroju Jolki. :) LOL

Gość panienka z krakowa
panno z krakowa! kiedy masz slub bo ja bede miala Miradir do sprzedania!

ja też zanim szłam przymierzac suknie nastawiłam się na suknie w Madonny, powiedziałam, że albo kupie tą wymarzoną, albo żadną... Poszłam z Mamą, poprzymierzałam dużo sukien, łącznie światowej sławy lorny itd. wyglądałam, owszem, pięknie, ale ponad 3000zł za suknię na 1 wieczór to było rpzegięcie, ja bym była nawet skłonan kupić, ale moja Mama mi z głowy wybiła.... Poszłysmy szukać dalej i okazało się, że w innych sukniach wyglądam równie pięknie, o ile nie lepiej....i wybrałam inną, suknię moich marzeń, kosztowała 1700zł i wiem, że już innej nie chce.

Gość kukusia80
ja też będę miała do sprzedania Miradir po 9 sierpnia

JA NA POCZATKU NIE NASTAWIALAM SIE NA MADONNE, CHOCIAZ BARDZO MI SIE PODOBALY SUKNIE, ALE PO 'PRZELECENIU' WSZYSTKICH SALONOW W KRAKOWIE NIE WYBRALAM NIC DLA SIEBIE, AZ WESZLAM DO MADONNY, KUPILAM SLICZNA RONDALLE I NIKT MI NIE POWIE ZE JEST OKLEPANA, CZY BRZYDKA, BO DLA MNIE JEST NAAAAAJ.

Gość oluska007
Kukusia a jakie masz wymiary??Ile chcesz za suknie??

Gość kukusia80
90/70/90 i 167 cm.w salonie madonny płaciłam za nią 3900 tak że myśle żę za 2 tyś moge sprzedać.

Gość panienka z krakowa
ja bede miala miradir po 23 sierpnia. cena ok 2000 do negocjacji :) wzrost 170 suknia oryginalna nie skracana. rozmiar 36/38

Gość ktos ma jeszcza ta suknie

Gość mmm.
a na kiedy potrzebujesz?

ja tez myśle o sprzedaży suknu firmy mon cheri z kamieniami swarowskiego