Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cosik31

jak uchronic sie przed zdrada????!!!!!!!!

Polecane posty

Gość uzska
to dobrze ze sobie wyjasniliscie..dobrze ze sie zorientowal ze zle robi bo inaczej to bybylo baaaardzo dziwne..nie wiem jak za granica sie obchodzi swieta u nas normalne ze z rodzina i to wazne swieto...i jak masz juz prezent?ja dzis caly dzien sprzatam slucham glosno muzyki;) a ty? jak wyglada wogole normalnie twoj dzien? hmm tak z dupy pytanie troche nie na temat...a czemu wogole wyjechalas?tam do szwajcari?i kto ci to zalatwil?kiedy tez sie zastanawialam po lo zeby wyjechac ale tak sama sie balam...nie wolalas w waiwe popracowac?wsumie kurcze pewnie ciezko z praca jak i u mnie...mama w kiosku tata dorabia na jakis remontach;/a twoi co robia?sistry, mama? pytam tak bo to trzeba miec duza motywacje chyba by wyjechac

Gość cosik31
oni jacys tacy niezbyt rodzinni sa wiec swieta roznie tu wygladaja.....zreszta to samo w szwajcarii ja juz troche przywyklam tylko ze za kazdym razem wracalam do domu wiec to co innego///// hehe moje dni wygladaja roznie zalezy czy moj pracuje czy nie...jak pracuje to sobie pospie wstane posiedze na necie i S. ma pauze w pracy wiec jest ze mna a pozniej na 18 znowu do pracy wtedy ja roznie czasami na miasto czasami w domu przy kompie ........ chyba nie bedzie tak zle w te swieta bo moj pracuje w wigilie ale pozniej wyjdziemy na jakas impreze a 25 i 26 ma wolne:-)super ucieszylam sie bardzo....... wyjechalam po tym jak zerwalam z tym co bylam 4 lata i po tym romansie zeby sie oderwac.......nikt nie wiedzial oprocz rodziny ze wyjezdzam:-)hehe troche sie nameczyli szukajac mnie i zdziwili sie ja w pl mialam dobra prace ale chcialam poznac cos nowego......mialam tylko na rok jechac ale tak sie przciagalo bo mi dobrze tam bylo:-)zero problemow o nic sie nie martwilam, cala kasa na wycieczki , ciuchy, kosmetyki , imperzy itd. no a pozniej poznalam mojego i teraz francja..... jedna siostra uczy siie w liceum a 2 pracuje w super salonie kosmetycznym jako manikiozystka dobrze jej sie wiedzie........a mam w ING i tez ma super dobre pieniadze i praca ciekawa.........no wiec tylko ja taki podroznik miejsca nie moge znalezc:-)ale chyba juz koniec i znalazlam to czego mi bylo trzeba fajnie ze masz tyle wolnego odpoczniesz sobie:-)

Gość uzska
hehe "mialam wyjechac na rok" ;) widzisz moze nie bedzie tak zle..wsumie tylko 24 przez dzien posiedzisz sama a wieczorem i tak wyjdziecie:)ja spie dzis, sporztalam a teraz nic wsumie...kupilas juz prezent? fajnie ze masz siostre manikiorzystke pewnie wam wszystkim pazurki robi:)ja obgryzam niestety ale walcze z tym wiec raz na jakis czas mam dlugie;) a podobno mam bardzoladny ksztal no cos musze sie oduczyc!!mowilas ze mialas dwoch chlopakow na odleglosc..domyslam sei ze to nie byly ani ten od iskrzenia ...wiec skad ich wytrzasnelas?hehe wogole jak nazwani "byly " i "od iskrzenia" hehe ja bym chyba nei umiala tak na odleglosc;/ale kurcze co ja moge wiedziec jak nigdy w takij sytuacji nie bylam

Gość cosik31
w polsce jak bylam na wakacjach swietach to ich poznawalam:-)ale nie bylo dla mnie trudn to ze sa daleko bo jak juz wiem to nie byla milosc niestety.........jak by byla to bym nie wytrzymala pewnie a no fajnie chociaz ja nie korzystam bo jestem daleko ale mama i siostra tak na szczescie ja nie obgryzam ale wiem ze mozna sie oduczyc wystarczy ze zapuscisz troche i pojdziesz na fajny manikiur to szkoda ci bedzie je obgryzc:-) moja siostra wczesniej tez miala ten problem a teraz pracuje w tym zawodzie i odeszlo jak reka odja:-)

Gość uzska
nie no wlasnie jestem na etapie zapuszczania i naprawde to dziala...ale mam slabe pazurki i same sie lamia;/ ale puki co jest dobrze:)jak tam o ktorej dzis wraca S>?moj kolo 23..pewnei przyjdzie wykapie sie zje..i zasnie hehe chyba ze go wykorzystam albo zachece jakos :D a co do poznawania kolesi to ja jestem jakas trudna do wyrwania podobno:) mam taki wzrok i wyraz twarzy ze taka niedostepna...nie cnotka tylko ze raczej nie mieli by u mnie szans;)hehe wiec jak ju sie z kims spotykalam to raczej jak kogos znalam juz wczesniej np ktos ze wspolnego towarzystwa..ewentualnie poznalam sama ale nieodrazu bylo oczywsite ze przyswirujemy;)a ty? wogole zdarzylo ci sie np krecic z jakimis kolesiami z jednego towrzystwa? no oprocz tej zdrady co mowila tak jak i ja mialam podobnie?wlasnie nei mowilas jak do tego doszlo ..

Gość cosik31
widze ze podobne jestesmy do siebie :-) ja tez tak mam jak ty no i na ogol wlasnie z kolesiami z towarzystwa bylam.......nie wiem skad to sie bierze bo jakas zolza nie jestem:-)ale sie mnie boja krepuja no i mysla ze zero szans..........coz dziwne ale tak jest moj cos kolo tego wroci albo pozniej wiec tez jestem sama i czekam :-)

Gość uzska
no cos piekne to sie boja;) heheh ja tez tak mialam ze niektorzy moi kolesie sie znali..ale wale to wsumie co o mnie mysleli ;) a tego swojego jak zdradzilas? w parku jak i ja?hehe nie no u mnie to bylo typowe wyzycie sie ale juz nigdy pozniej sie nei kochalismy itd a wy?

Gość cosik31
u nas to trwalo od czerwca do konca sierpnia i pozniej jeszcze w swieta...........a z innymi to tylko tak jednorazowo ze tak powiem no ciekawe:-)ale wsumie teraz mam to gdzies.......

Gość uzska
o kurcze dlugo...myslalam ze tylko jednoraowy wybryk..to ze ten twoj sie nie kapnal jak mieszkaliscie razem..a gdzie wy sie bzykaliscie? eh albo mial to w dupie sory ze tak pisze ale wydaje mi sie ze moglas byc mu wtedy obojetna..ehehe jak by nie bylo kolesie sa slepi

Gość cosik31
ja juz nie wnikam jak to bylo ze on nie widzial ale dziwne to:-) gdzie sie dalo na szczescie to bylo lato dzialka te sprawy wiec jakos to bylo......... hehe ehh az sama siebie podziwiam wspominajac ile ja mialam odwagi i ile desperacji w sobie:-)

Gość uzska
hehehe no troche zaszalalas i skrzywdzilas chlopaka no ale mowsz ze jest teraz szcesliwy z kim innym wiec to najwazniejsze i ty tezkogos masz;)masz juz prezent?ja wlasnie popakowalam i juz zmeczona jestem;/jak tam jest u ciebie duzo ozdob swiatecznych na ulicach?zimno? u nas teraz jakos 0 stopni i pizga troche..kurcze chcialabym dostac aparat cyfrowy od rodzicow ale penwie nie dostane;/ wiec moze od stycznia na raty kupie jakis..pewnie bede tansze niz teraz przed swietami...a ty masz jakis?marze o tym zeby sobie pstrykac mnustow zdjec z misiem:) i wybierac te najlepsze zajebista wygoda;)macie jakies ladne wspolne foty?pewnie na grono wrzucilas pochalic sie;) ja tam juz pierdole to grono przez te jebniete panny co mniekiedys wkurzyly;/

Gość cosik31
moj facet kupil jakis super aparat taki juz profesjonalny...........na gronie nie mam rzadnych z ukochanym bo nie wstawiam tam juz zdjec zapominam itd mam tylko z szwajcarii.......... ja mysle co kupic moze pojde jutro albo w poniedzialek jak juz w koncu sie zdecyduje:-) ciezka sprawa wiem ze ma jakas niespodzianke dla mnie chwalil sie koledze i chyba myslal ze nie slysze......... a ty wiesz co dostaniesz??

Gość uzska
nie mam pojecia...heeh ale lubieniespodzianki a dla mneinawet nei wazne co by dal ale sami to mnie wzrusza jak sobie wyobraze ze chodzil sam po sklepie i myslal pare dni:)ja jak byla na gronie wstawialam na bierzaco foty wsumie to fajna sprawa na twoim miejscu wstawilabymjakies ladne ze slubu i z francji:) a niech inni zazdroszcza;) ok ide sie kompac

Gość cosik31
pewne za jakis czas cos wstawie........... no to jest najwazniejsza sama pamiec:-) oki ja tez id sie kapac:-)

Gość uzska
za jakis czas hehe ja to mam cisnie i pewnie odrazu bym wstawila zeby sie pochalic hehe ale ja jestemw goracej wodzie komppana;) ok wstalismy poogarniam i szykuje sie bo na 14 do tesciow na obiad pozdrawiam cie!trzymaj sie i zobaczysz szybko minie ten czas a juz 24 wieczorkiem bedziecie razem swietowac:)

Gość Skutek
To tylko bzdurne debilne teksty jeśli mężczyzna nie kocha swej partnerki zdradzi choćby nie wiadomo jak kobieta by wchodziła mu do dupy bądź robiła tzw. kontrole. Nie oszukujmy się taka jest szara rzeczywistość!!!

Gość cosik31
to zycze milego obiadku:-) wiem szybko minie jakos to bedzie ..........a pozniej juz razem:-) a ty nie wypisuj takich bzdur ze kazdy bo to nie prawda sa jeszcze na tym swiecie normalni ludzie z jakimis zasadami.............i trzeba w to wierzyc

Gość uzska
hehe jestem..objedzona...niedlugo klade sie spac a wczesniej tv moze jakis film...a ty masz polska tv?kupilas juz prezent?dostalam od tesciow kosmetyki z avon:) a jutro kolacyjka u mnie..a pozniej dieta hehehe bylas kiedys na diecie? ja kiedys bylam szczupla jak patzre na swoje foty to lezka w oku sie kreci...pozniej przytylam troszku ;/ waze 66;/ a ty?

Gość cosik31
hehe po to sa swieta zeby sie obzerac:-) ja wczesniej bylam chudzitka pozniej w szwajcarii troche utylam ale na diete nie szlam zadna , no a pozniej schudlam w pracy po 17 godzin bieganiny a teraz jakos nie mam na nic apetytu.........nie wiem co mi jest ale wogole mi sie nie chce nic jesc.........dziwne nigdy tak nie mialam no ale nic moze wroci mi apetyt bo jak nie to chyba znikne..... jutro ide rano na zakupy jeszcze nie wiem co dokladnie kupie ale moze mnie natchnie:-)

Gość uzska
hmm napisal ktos a nie widac ;/

Gość uzska
bo jak sie ma dla samej siebie gotowac to sie nie chce jakos;/ ja tak mam a ty teraz duzo czasu sama...ja przytylam od pracy siedzacej dlatego teraz cwicze;)ale nie uwazam ze dziewczyny z cialkiem sa nieatrakcyjne..wies znie mowie o jakis na maxa grubych ale brzuszek i boczki nie przeszkadzaja mi i nie to ze ja akurat mam ale zawsze minienie razily...a ta prace w szwjacari mialas z jakiegos biura?jacy sa szwajcarzy?chodzi mi o kolesi..bo nie mam pojecia:) francuzi mi sie kojarza jak ci mowilam sweter po kolana i szalik;) a'a artysta hehe a twoj jak sie ubiera?

Gość cosik31
Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija........ bylam na zakupach kupilam sweterek mojemu mam nadzieje ze sie spodoba bo przyda sie na pewno:-) moj ubiera sie ze tak powiem normalnie:-) ale ma swoj styl szwajcarzy sa bardzo dobrze ubrani i szwajcarkii w wiekszosci tez:-) tutaj juz tak nie jest a wydawaloby sie ze francja stolica mody i bedzie super ale tak nie jest moze to i to dobrze:-) pozdrawiam i jeszcze raz wesolych........

Gość uzska
hej dzieki za zyczonka !!! jak tam? jak mijaja swieta?ja dostalam piekny kaplet bielizny i slodkosci a ty?co to za niespodzianka?

Gość cosik31
ja dostalam najnowszy rozowiutki telefon samsunaga i do tego komlet kosmetykow z kosmetyczka:-)bardzo sie ucieszylam....... swieta przebiegaja dobrze myslalam ze bedzie grzej ale jest super dzisiaj zabiera mnie do restauracji na kolacje a po idziemy na kregle......... super ja uwielbiam bielizne w szwajcarii mialam takie jedno miejsce w erotikmarkt ogromny sklep z taka iloscia bielizny ze szok no i tak piekna ze wszystko bym kupila:-)rewelacja niestety tutaj nie ma jest w Paryzu..........ale mam zamiar sie wybrac na zakupy do szwajcarii i na pewno zajze do tego sklepu:-) zucze milego dnia i jutro tez

Gość uzska
a w szwajcari w jakim miescie bylas? ja dostalam piekny ecru z jasnym fioletem piekne:) stringi z duza koronka z boku u stanik:)a ty lubisz stringi czy normalne?milego dnia, dniow:)

Gość cosik31
a ja miszkalam w kilku kolo Berna i Frieburga a pozniej kolo Neuchatel no tyo musi byc piekna:-) ja wole strigi ale jak mam okres to normalne dziekuje i nawzajem

Gość uzska
ja tez stringi..wlasnie dzwonila mama i powiedziala ze byla ciocia i dostalam prostownice do wloskow;) wsumie mam proste ale lubieje wyprostowac tak na maxa jak u fryzjra..mam wloski blond za ramiona a ty?kiedy planujesz isc do maka?

Gość Cosik31
ja tez prostuje ale troche mam czarne wloski tak do lopatek albo za juz sama nie wiem:-) narazie czekam na jakis odzew bymy swieta wiec normalne ze sie nie odzywali

Gość uzska
no wlasnie moze teraz sie odezwa..dzis mialam male spiecie z chlopakiem bo ogladalam na kompie stare foty z bylym i sie wkurzyl i mam je wykasowac itd;/wiem ze moze sie wkurzac ale nie chce kasowac...a ty trzymasz jakies pamiatki po bylych?jakies pierscionki czy foty?