Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cosik31

jak uchronic sie przed zdrada????!!!!!!!!

Polecane posty

Gość cosik31
jakies tam mam zdjecia pierdulki ale nie wiem nawet gdzie sa:-) no normalne faceci tak maja niestety ale my tez:-) dzieki sprzedawca mysle ze to najlepsza recepta.........

Gość uzska
hehe wsumie racja ja tez jestem zazdrosna o byle...nawet jak bym bylego zobaczyla z nowa to jakos tak dziwnie...zawsze mnie tulil itd a teraz inna...ale ja juz tak mam;)jeszcze nie spisz?ja niedlugo lece..moj juz spi;)

Gość uzska
aaaa jak dziwnie w pracy byc...jak sie niefajnie dzis wstawalo ;/ naszczescie tylko dwa dni i wolne a pozniej sylwek..wiecie juz do jakiego kllubu idziecie?i co dokladnie zakladasz?ja chyba spodnice (a co;) raz w roku mozna) i zielona bluzeczke..z bufiastymi rekawkami;) restauracja w ktorej twoj facet pracuje jest jakos niedalko waszego domu?odwiedzasz go w niej czasem?

Gość cosik31
hej no powolnym to kiepska sprawa wstawac nie chce sie:-(na szczescie zaraz weekend ..... z 7 min tramwajem blisko ale nie jezdze tam kilka razy bylm po niego jak mielismy gdzies isc a tak nie chodze to jest jego miejsce pracy i nie widze powodu zebym miala tam chodzic:-)chocia namawial mnie kilka razy........ jeszcze nie wiem do jakiego bo raczej nie bedziemy w jednym tylko w kilku ale to dopiero jak S. skonczy prace:-) je tez podobnie spodniczka i do tego taka bluzka tylko czarna

Gość uzska
no to zajebiscie ze masz tak blisko:) a z jaka szamą ta restauracja przynosi czasem cos do domku?:)lubisz czarne ubrania?ciemne? ja wsumie zauwazylam ze mam duzo beży, brązow jasnych, kolory "ziemi"..kurde jakis nudny dzien dzis..eh..a tobie jak mija?chyba zrobie sobie jakas relaksujaca kapiel wydepiluje tu i tam, pomaluje paznokcie..dzis mialam brechty slyszalas o portalu nasza-klasa?brat mi pokazal jego foty z podstawowki hehe smiesznie jak ci ludzie sie pozmieniali;)ja wsumie utrzymuje kontakk z tymi co chce a reszte mam w dupie;) a ty maialas?masz jeszce jakies przyjaznie z podstawowki? wogole kto jest twoim takim najlepsym kumplem bo kumplek rozuemiem nie masz;/

Gość cisik31
a no nudny ja sobie pospalam dosyc dlugo i teraz ogladam tv i siedze na necie:-) rozne jedzenie maja praktycznie wszystko no i specjaly typu zaby i slimaki hehe ja mam ciuchy we wszystkich kolorach ale jakos ostatnimi czasy powrocilam do czerni nie wiem czemu...... ja nie utrzymuje kontaktu z ludzmi z podstawowki a ze sredniej z kilkoma osobami w tym z moim najlepszym kolego jest jak brat dla mnie:-)a reszta to ludzie z osiedla i znajpmi z czasow mojego bylego:-)tylko ze tak wyszlo ze mimo ze to jego znajpmi byli to ja z nimi utrzymuje kontakt a on nie...... fajny pomysl z ta kapiela i malowaniem paznokci:-) ja to robilam w wigilie czekajac na mojego hehe fajny sposob na swieta pierwszy raz tak spedzalam:-)

Gość uzska
hehhe no kazdy sposob na poprawienie sobie humoru jest dobry:) to jak jestes w polsce nie nudzisz sie zawsze masz z kim wyjsc..?ja tez mialam kiedys wiecej kolorowych ciuchow...hehe czasami sie dziwie jak moglam w nich chodzic:) teraz moj stroj to jeansy albo czarne spodnie pasek i gofik, ewentyalnie tuniki a twoj?to ladnie z tymi znajomymi ;/ to z kims ie twoj facet byly spotyka?a czesto sie z nimi widujesz z tymi wspolnymi? eh ja bym nie chciala miec bylego w towarzystwie..wsumie mamy ale dalekie

Gość cosik31
no doklanie a relaksujaca kapiel nalpesza i do tego czerwone winko facet i duzo piany:-) on sie z nimi nie spotyka a ja nie za czesto bo nie jestem w polsce ale jak jestem to zawsze.......nie ma problemu

Gość uzska
ja wina nie lubie tylko piwko albo wodeczka;)kurcze musze jakos ogarnac i pujsc na solarium przed sylwkiem bo zbladlam;/ a ty smigasz na solarium?i chyba pojde w sobote na zakupy..bo zaczynaja sie przeceny...zobaczymy..jakie sklepy najbardziej lubisz?ja zara, reserved..lumpeksy;)

Gość cosik31
ja tez zara reserved teily waill i jeszcze kilka innych chodzilam narazie nie chodze :-) ale chyba zaczne bo lepiej sie czuje opalona moze nalog mnie dopadl hehe ja sie opalam ale tak nie za mocno zeby nie bylo widac ze to po solarce raczej ze mam taka karnacje ciemna a u mnie to mozliwe bo jestem brunetka:-)

Gość uzska
no tak a ja blondynka;/ mam takiego kolege ale on bardziej niby metal wiec zawsze balady i co mnie widziz to cos powie jaka oplaona jestem itd hehe a jestes jakos bardzo zadowolona z ostatniego zakupu? ja np z czarnego plaszczyka ale na wiosne jesien..i bluzka ala tunika bez zakonczona satynowa wstazka:)a w co sie ubralas na wesel siostry?i gdzie kupowalas?

Gość uzska
jejku ale nudy...za 3 h koniec:) a pozniej nudy w domu ale to nie to samo;)

Gość cosik31
ja bylam ubrana w taka czarna sukienke z satyny z zlotymi ramiaczkami i do pasa odkrytymi plecami piekna sukienka jak dla mnie :-)a kupilam ja w warszawie w butiku gdzie babka projektuje suknie piekne ma je szok hehe no wlasnie nieraz znajpmi mi mowili o jak ladnie opalona jestes.....ale nikt nie wpadl ze to solarka:-) ja bylam ze swoim na zakupach bo zapasy sie pokonczyly a teraz siedze na necie i tez nudy:-)

Gość uzska
a gdzie zakupy robicie? w jakis marketach typu carrefour? to ladna kiecka..droga byla?jest strona w necie tej babeczki?poogladalabym..masz polska tv?czy skazana jestes na francuska?hehe ja dzis wieczor przed tv...do sylwka sie oszczedze;)

Gość cosik31
za sukienke dalam 500zl. a strona nie wiem pewnie maja ale nie znam adresu ja mam tylko tv poloni tv biznes i kulture kiepskkie same ale dobre i to:-)ja tez przed kompem i tv..........niestety ale kupilismy wodeczke i pozniej podrinkujemy sobie troszke:-)

Gość uzska
hehe to fajnie;)ale sami czyt ze znajomymi?co robi twoj facet jak siedzisz na kompie?:)moj sie czasem wkurza ale sam tez siedzi;)500 troszke drogo;/ale mowisz ze szyta na ciebie wiec ok;)boze jak ja wygladam hehe granatowy dres i top na ramiaczkach heheh a ty jak po domu chodzisz?

Gość uzska
wlasnie a robiliscie panienski? wogole bylas swiadkowoa? jak spedzialyscie panienski?w klubie?w domu? wibratorki itd byly grane?hehe ja nie wiem zasze co kupic na panienski;/

Gość cosik31
sami:-) moze i drogo ale ja juz nie micze pieniedzy na polskie wiec nie wychodzi drogo ona nie byla szyta na miare bo jak przymierzylam model to byla akurat jak na mnie szyta i nawet sprzedawczyni byla w szoku:-) hehe nie wkurza sie on bardzo tolerancyjny jest zreszta jak przychodzi do domu to komp jest do jego dyspozycji a ja najczesciej siedze jak go nie ma:-)

Gość cosik31
my bylysmy w super klubie piekny wystroj ale jak dlamnie za duzo slawnych ludzi super ubranych nie widomo co zby sie tylko pokazac.....ja wwole inne klimaty no i byl striptizer:-)w naszym prywatnym pokoju hehe i tort wksztalcie penisa ale przpyszny:-)

Gość uzska
hehe striptizer:D a w jakim bylyscie cinamon?utopia? kiedys bywalam z wawie na weekendy i z siostra lazilam po klubach;)wiec troche tam sie orientuje..a ty jakie najbardziej lubisz? z tym przeliczaniem pieniedzy to fakt nie powinno sie przeliczac na zlotowki skoro caly czas myslisz hmm nei wiem euro czy frankami;) wlasnie a odlozylas sobie cos hajsu zagranica?wiesz jak ludzie wyjezdzaja za granie to przewaznie maja w planach uzbierac na jakis biznes czy mieszkanie...udalo ci sie?planujesz cos? czy poprostu tak jak i wiekszosci starcza na utrzymanie i poprostu lepse ubrani a, kosmetyki itd...masz jakies plany wogole z zarobionych penieazku o ile udlao ci sie odlozyc spora sume?:) tu na kafeterii jest bardzo roznie ale wiekszosci chyba stracza na samo zycie w angli np a na mieszkanie w polsce moze z jedna osoba ma..

Gość cosik31
ten klub to OPERA na pewno maja strone zerknij sobie bo klub super hehe lazienki w zlocie z kosmetykami do poprawienia makijazu:-)woda z kwiatkami do mycia rak no wypas:-) mialam dzsiaj sprzatac ale mam totalnego lenia............coz zbiore sie jutro

Gość cosik31
ja niz nastawiam sie na odkladanie bo to moze wyjsc tylko jak jedziesz na zarobek ale jak juz tak jak ja mieszkasz na stale to zyjesz jak w polsce czyli normalnie:-) my chcemy przez rok uzbierac troche pieniedzy i kupic mieszkanie juz wlasne mam nadzieje ze sie uda

Gość uzska
widzialam stronke zajebisty klimat:) siostra pewnie zadowolona:)ty to wszystko wymyslilas?a co do hajsu to chyba masz racje...jesli ktos jedzie na zarobek z mysla ze wraca to moze odlozyc..a tak niekoniecznie bo wydaje si ena bierzaco;) a powiedz szczerze chcesz mieszkac za graniaca nie w polsce?ja chyba sobie ni ewyobrazam tego..jak tam ida poszukiwania pracy?i znajomych?

Gość cosik31
imprezke organizowala swiadkowa ja juz sie przyzwyczailam wiadomo ale najlepiej w polsce z tymze gdzie indiej latwiej sie zyje wiecej pieniedzy lepsze warunki i opieka socjalna.......... ja chyba sobie do wykrakalam bo od malenkosci gadalam ze ja w polsce nie bede mieszkac ale myslalam ze to tylko gadanie:-)a wyszlo ze jednak wyjechalam calkiem niechcacy bo nie dazylam do tego... pracy nie szukam poczekam na styczen bo teraz kiepski okres miedzy swietami i sylwkiem

Gość uzska
a czemu wqogole wyjechalas do szwajcari i kto ci to zlatwil?prze au paier czy jakos tak czy jak?

Gość cosik31
mojej mamy znajomy tam mieszka z zona od kilkudziesieciu lat no i potrzebowal kogos do pracy a ja to uslyszalam i stwierdzilam ze wyjade:-) i tak sie zaczelo

Gość uzska
no to fajnie:) a duzo zajelo ci nauczenie sie jezyka tak dobrze ze dzieci uczylas? jak tam jak spedzasz wieczorek? ja z miom piwkuje i co raz podejde do kompa...gadasz czesto z rodzina albo ze znajomymi?

Gość cosik31
okolo 3 miesiecy zajelo mi wiec szybko hehe fajnie wam a ja jak zwykle komp ale wczoraj poszalelismy sobie heh az moj zaspal do pracy:-)

Gość uzska
hehe no co ty..;) a on pracuje codziennie?czy na jakies zmiany ze np 2 dni a 2 dni wolne? moj ma tak z dupy zmiany ze sie zawsze nieby mijamy..dobrze ze noce mamy dla siebie i lozko;)wczoraj bylo ostro :]]]]powiedz masz jeszcze czasem mysli ze on cie moze zdradzic?albo boisz sie?ja wsumie sieboje ale jakos nie mysle o tym zabardzo...ale jesli ktos by spytal to owszem odpowiem ze sie boje ale to chyba normalne...

Gość uzska
wstawilas juz foty na grono nowe?z menem? nie wiem czy sie tam nie zalogowac...zapytam swojego hehe