Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cosik31

jak uchronic sie przed zdrada????!!!!!!!!

Polecane posty

Gość cosik31
hehe u nas tez ostro az w szoku rano bylam jak zobaczylam meble poprzestawiane:-) nic jeszcze nie wstawialam nie chce mi sie..........a nie jestes na gronie??jak cos wysle ci zaproszenie:-)

Gość cosik31
moj pracuje roznie teraz bedze mial wtorek wolny niedziele nastepna i kawlek soboty........ chodzi na 10 konzy o 14 i do domku a pozniej na 18 do 23 juz nie chyba nie wiem ze mnie nie zdradzi bo widze to w jego oczach ze bardzo mu na mnie zalezy:-)i mowi mi ze chce ze mna juz byc na zawsze bo ze mna jak w ksiazce jest:-):-) wiec nie mysle o tym heehh pewnie do czasu tylko........

Gość uzska
hehehe meble poprzestawiane :)dobre:)wogole ile tam macie pokoi?kawalerk?urzadzone?macie na czym spac...gotowac..myc sie?ja nie wiem jak tam sie wynajmuje...wlansie kiedys mialam grono i nie wiem czy chce nadal miec prze te glupie koleznaki;/ a tak z iekowsi pytalam bo mowilas ze wstawisz ..a ja jak zwykle siedze o foty oglada a opowiadalas o tym jaki macie aparat dobry i kurcze zawsze chcial miec jakis fajny...ach..porobic sobie jakas "sesje" w cyfowce jest ta mozliwosc pstrykasz 100 i wybierasz jedno ladne:)ty si mna nie przejmuj bo ju ci kiedy mowilam ze ja wcibska:) ale ciebie podziwiam bo ja mialam nawyk co dowstawala zdjecie od kogos gdzie bylam to wstawialam..oczywsiecie ladne heheh i jak ci pislalam mialam pierdolniete panny co zamieszania narobily a i fajnych innych znajomych co sie cieszyli z kazeej foty..ogolnie uwazam ze to fajna sprawa z tym gronem i te fotki bo widzisz co u kogo jak i nasza klasa teraz szal na to...ale bardziej u starszych rocznikow jak moja mama czy juz nawet brat;)a robil ci twoj jakies ladne fotki?taka amatorska sesyjke?

Gość uzska
kurcze duuuuzo pracuje na sczesie ma te przerwy w pracy !! to to rozumiem) gorzej jak ty sama zaczniesz wtedy bedziecie sie malo widywac ...ale przynbajmiej w lozku tak jak my;) a jak idzie dogadywanie sie?

Gość cosik31
mamy dwa pokoje lazienle kuchnie przedpoluj no i duzy balkon meble mamy ale trzeba bedzie je powymieniac na jakies nowe ladne , gotowac i myc sie tez mamy gdzie:-) no duzo na szczescie juz sie przyzwyczailam........dogadujemy sie coraz lepiej ale na kurs i tak musze isc:-) ja na gronie nigdy jakos nie wstawialam za duzo fotek nie wiem czemu........ hehe wczoraj robil mi zdjecia nago chcial mi zrobic zdjecie tatuazu mam na pleckach:-) ladne wyszly hehe myslalam ze bedzie gorzej ze jakos brzydko wyjde ale sa na prawde ladne:-)

Gość uzska
o fajnie:)a jki masz tatuaz?dlugo masz?ja jakos niegdy sie nie zdecydowalam..u facet mi sie podobaja ale ja sama nie mialam odwagi...albo poprostu nie dla mnie;)

Gość cosik31
ja mam na dole plecow tribala dosyc sporego wlasnego projektu:-)zawsze chcialam miec tatuaz no i na 18 urodziny sobie spraxilam nie zaluje i chce jeszcze:-) mnie nie bolalo ale do przyjemnosci nie nalezy to hehe ale da sie przezyc........

Gość uzska
hmm tribale powiem szczerze wlasnie mi sie nei podobaja ale to rzecz guztu a wiedomo o gustach sie nei dyskutuje:)jak przygotowanie do sylwka?zaraz robie sobie maniciure;)duzo was idzie na impreze?jaka czarna bluzke zakladasz?z dekoltem, bez, naramiaczka?ja jescze mysle nei wiem do konca;)a jak cie przyjely dziewczyny od towarzystwa twojego?bo z tym to najgorzej;/

Gość cosik31
hehe no nie nie kazdemy sie podobaja ale nie chwalac sie moj podoba sie kazedemu i mysle ze tobie tez by sie spodobal:-) ja juz po manikiurze i pedi a w czym ide to juz pisalam w spodniczce do tego jakas bluzka zobacze co bedzie najlepiej pasowalo......... nie ma ich za duzo bo tylko 2 jedna dziewczyna tego przyjaciela mojego faceta ale ja osobiscie za nia nie przepadam..........taka niemrawa siedzi w domu tylko nnigdzie nie chce wychodzic i wogole masakra z nia ale jej facet super bardzo przyjazny czlowiek:-)

Gość uzska
ja tez nie lubie domatorow...sama jestem towarzyska i w takim towarzystwie najlepiej sie czuje:)ja narazie lapki pomalowane zaraz stopki:)na jaki kolor malujesz?ja lubie naturalne albo frencze...a dzis pomalowalam lakierem od frencza i warstwa utwardzacza i bardo sie blysczy:)a twoj facet jaki jest?glosny, cichy..taka dusza towarzystwa czy raczej cichutko..jak on sie ubierze?jak myslisz?jak chodzi do klubu?

Gość cosik31
u rak french a u nog zawsze czerwien:-) chociaz teraz mam i taki u rak bo testowalam prezent od mojego........ moj to do cichych nie nalezy:-)i bardzo dobrze bo na pewno nie bylibysmy razem.....ja sama glosna towarzyska to i facet tez.....i nie prawda jest ze przeciwienstwa powinny byc razem.......sprawdzilam na sobie i to wogole odpada idzie sie pozabijac:-) a nie wiem jak sie ubierze bo idzie do pracy i pewnie tam bedzie sie szykowal......

Gość uzska
mowisz o tym czteroletnim ze taki cichy?moj tez glosny;)i ja sama takze..hmm ciekawa jestem jak sie ubiraja francuzi twoj francuz..a jak szliscie do klub w co sie ubral?nudzi i sie pislas z elubisz ksiazki ja tez..jakie sa twoje ulubione?jakies tytuly?

Gość cosik31
ubiera sie mysle ze normalnie tak jak i u nas czyli standart dzinsy jakas koszulka bluza itd. ogolnie stwierdzam ze kobiety sa u nas 100 razy lepiej ubrane:-)

Gość cosik31
ksiazki rozne czytam i tyle ich bylo ze ciezko wymienic ale jak lubisz cos mocnego to polecam CZARNY ANIOL mastertona (czy jakos tak sie pisze ) i nowy orlean juz lajtowa ale nie pamietam kogo ogolnie pelno fajnych ksiazek czytalam niektore po kilka kilkanascie razy:-) popytaj o aniola w bibliotece powinni miec super ksiazka przeczytali ja nawet ci z moich znajomych ktorzy nie nawidza czytac ale po niej zmienili zdanie:-) a twoje jakie ulubione?

Gość uzska
thrillery kryminaly...te ktre teraz w emipkach pelno ale musze co raz innego autora bo tak zawsze wiem kto jest dobry a kto zly;) ostatnio czytalam ksiazke "zegarmistrz" podobala mi sie ...a o tym aniele slyszlaam cos i poszukam:)jak tam spotykasz sie z tymi z gona? co bylo spotkanie?studentami?

Gość cosik31
watro bo do koncowej strony nie wiesz co i jak i lepiej nie czytac samemu przy malym oswietleniu:-) juz 1 strona jest taka ze szok...... narazie wszyscy sa w polsce na sieta pojechali i sylwka wiec nici ze spotkan......... ale moze w koncu cos sie ruszy hehe bo jak nie to zapuszcze korzenie w domu przed kompem:-)

Gość uzska
a duzo tych osob poznalas? jak mija dzien?ja zarz zjem obiadem i bede powoli sie szykowac..wychodze o 20 a ty?jak wloski ukladasz?ja chyba wyprostuje prostownica i rozpuszcze:)makijarz brazowo bezowy jak zawsze i troche brokatu takiego pylku na powieki:)a w zeszlym roku gdzi ebylas na balu w warszawie?

Gość cosik31
hej ja ide juz powoli wloski tak jak ty i jasny makijarz:-) ja w zeszlym roku 30 bylam na weselu a 31 na poprawinach a pozniej w klubie.......fajnie bylo szczesliwego nowego roku :-)

Gość uzska
hej dopero wstalam:) jak sie bawilas?co w koncu robiliscie?wszystkiego najlepszego w nowym roku!!!!!!!!!!!!!!

Gość cosik31
hej dzieki za zyczonka:-) my wstamismy chyba przed 17:-) bawilam sie super nawet nie spodziewalam sie hehe w koncu po domowce poszlismy na miasto i wyladowalismy w klubie na statku zajebiste miejsce i super muza:-) w koncu sie wyszalalam hehe ale jeszcze lecze sie dzisiaj......... a ty??jak sie udal sylwek?????

Gość uzska
hej u mnie ok... do dzis dochodze do siebie;/hehe i mam smiechy jak ogladalam foty juz sie nie moge doczekac jak dostane:)a wy robiliscie fotki?u mnie zjabista zabawa ale ledwo do domu wrocilam tak mnie nogi bolaly od obcasow!!!!! a ty chodzisz na duzych obcasach?to chyba nie dla mnie;)fajny klub masz jakas stronke?

Gość cosik31
hehe no ja chodze na obcasach wiec luz nie boli nic zdjec nie mam bo zapomnialam aparatu:-( strony nie znam ale zapytam sie mojego moze wie:-) ja mam lenia nic mi sie nie chce............i leze z kompem

Gość uzska
hehe ja tez mam lenia i niedlugo ide sie kompac i spaciu...lezysz z kompem w sensie laptopikeim?;)ja moge w butach na obcasie ale nie zaduzych;/a ty wysokie nosisz obcasy?jak by ktos nie mial aparatu na sylwku to bym sie wkurzyla hehe lubie fotki wsumie dlatego tak bardzo chce miec swoj...ale jakis maly zeby mozna bylo do torebki wlozyc;)ty masz swoj czy tylko ten nowy faceta?a rodzinka jak?tesknila?jak sie bawili w polsce?co siostryt robily?jak bys byla w polsce z nimi bys byla?mozesz mi pwoiedziec w jakim klubie bylas na sylwka w zeszlym roku?i ile kosztowal wjazd jestem ciekawa jakie ceny bo zastanawiams ie nad przyszlym rokiem;)

Gość cosik31
ja mam rozne obcasy ale najwiecej takich szpilek sporych:-)lubie takie szczegolnie w lato rodzinka bawila sie dobrze mama u siostry mlodsza siora gdzies n dzialce a ta droga nie wiem ale jest w ciazy to nie za ciekawie pewnie:-) co do cen to nie pomoge ci bo ja nigdy nie placilam tylko faceci........no i ja nie bylam w wawie dawno ostatniego roku u babci w miescie na tym weselu i poprawinach a wczesniej pod poznaniem u znajomego zreszta ceny sa rozne ale nie jakies ogromne a warto bo fajne imprezki sa:-)

Gość uzska
ja bylam tylko w kliku klubach i dawno..a ty jakie lubisz? siorka w ciazy?to ciocia bedziesz:) cieszysz sie?jak wogole siostra na mame pasuje?pewnie dlatego slub;) a szwagra lubisz?dobry chlopak?ja nielubilam kiedys panny mojego brata za fochy w stosunku do niego ale etraz juz ok..

Gość cosik31
ja najbardziej muzyka hause ale inne tez ujda:-) no nawet sie ciesze ale wiesz jak to jest na odlegloc........nie czuje tego tak, chce zebym bylaa matka chrzestna ale nie wiem jak to bedzie bo ja nie mam bierzmowania i musze robic a jak tak to tylko w polsce i moze nie da rady..........zobaczymy facet jest ok a jak siora w ciazy to traktuje ja jak ksiezniczke:-)wszystko pod nos hehe a twoj brat nie planuje sie ozenic??

Gość uzska
planuje nie planuje:) sa zareczeni ale slub nie wiadomo kiedy itd itd a ja tam nie wnikam jemu nigdy sie nie spieszylo;) siostra z wami mieszka?wogoel jak wracasz masz swoj pokoik czy polowka grana?;) moj brat mieszka puki co u "tesciow" i nie jest chyba zachwycony ;/mamuska jest naopiekuncza a tata lubi sobie walnac kielona;/wogole chyba tylko naszych rodzicow sie tak do konca toleruje moejgo sa ok..ale mieszkac bym nie chciala z nimi, rodzice wczesniejszych jedni ok a inni porazka ;/ do jednego chlopaka nawet nie lubialam do domu wchodzic;/czolam ze mnienie lubili..a ty jakie masz wspomnienia?mowsz ze mama obecnego jest ok?

Gość cosik31
no tak to jest ja tez bym nigdy nie chciala z tesciami mieszkac........to nic dobrego nie przynosi nigdy:-( dlatego moja siostra z juz mezem woleli wydawac kase na wynajem ale byc na swoim i maja racje:-) je wczesniej mialam dobry kontakt z mama mojeo bylego a pozniej okazala soe jakas psychopatka i miedzy innymi dieki niej zerwalam z nim////////teraz bym jej za to tylko podziekowala stara wariatka hehe a mojego faceta ojciec niezyje mama jest ok ale mamy z nia nikly kontakt ja ja widzialam raz i moj tez nie za czesto sie widuje z nia nie wnikam czemu ale cos jest nie tak........wina lezy po jej stronie i wiem ze go to boli:-(

Gość uzska
hej ja jakzywkle wpadam przed kompaniem;) o masz...czemu psychopatka?robila cos konkretnego? ja tez uwazam ze to najlepsze rozwiazanie na swoim chocby kawalerka i 20 metrow ale swoj 20 metrow:) szkoda ze twoj chlopak ma kiepskie stosunki z mama..hmm nie rozmawialiscie na ten temat?moze powinnas skoro jestes jego teraz bratnia duszyczka:)moze mu sie lepeij zrobi..ja z moim o wszystkim rozmawiam nawet jak mnie cos bardzo boli...ale ja chyba taka wylewna jestem poprostu..a moge wiedziec czemu masz tylko mame?eh jak zaduzo pytam albo nie chcesz mowic nie mow:)

Gość cosik31
wiesz ona mi na poczatku tlumaczyla ze ja mam miec prace konczyc szkoly itd. zebym nie byla tak jak ona kura domowa , a pozniej do mnie z morda ze ja jestem nienormalna bo powinnam siedziec w domu i dzieci rodzic i zmarnowalam zycie jej synowi bo chodzi do szkoly........a on dzieki mnie ma mature a nie tylko zawodowke a ta wariatka ze ja mu tym zniszczylam zycie:-) hehe dobre ogolnie nas ciagle kontrolowala i nic nie robilismy sami ciagle jego walnieta rodzinak wakacje itd. a moj facet mamisynek masakra no wiec nie radze i to prawda co mi zawsze mama powtarzala zeby patrzec na rodzicow faceta i jego z nimi kontakt..... on nie che o tym gadac wiec ja nie naciskam raz pogadalismy i knec widze ze psuje mu sie humor otem i jest mu zle wiec niech lepiej nie mysli........... jego tata nie zyje i moj tez niestety wiec mamy podobnie