Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fyfg

zobaczcie jak beznajdziejnie wyglada duza ROZNICA WZROSTU

Polecane posty

ej no w końcu on jest chyba koszykarzem :P To musi być duży...a co z tego że jest różnica wzrostu :/ jak się kochają to są ze sobą i już.

Gość fhfdg
beznadziejne jest to, ze on podobno ją zdradza...

Gość luuuuśka
:D:D:D

Gość tamarrra
jest ,nizsza ,drobna,idzie z tylu ,zdjecie z gory zrobione wiec efekt do posmania sie jest .klikaj na kolejne zdjecia juz nie jest tak strasznie ;)

Gość przerwa miedzy palcami
wygadowo to on jest zaaajebisty

A co ma wzrost do tego czy zwiazek jest szczesliwy? To, jak sie razem wyglada jest malo istotne.

Gość gfdhfgh
jak tatuś z córeczką nieodrośniętą od ziemi :O no ale coz tak juz w zyciu bywa

bylam niedawno z chlopakiem, ktory byl o 30 cm wyzszy ode mnie. bardzo mi sie to podobalo pod wzgledem hmm jakby poczucia bezpieczenstwa i czulam sie taka malutka ;) ale to bardzo przeszkadza w seksie - nie udalo nam sie znalezc odpowiedniego podwyzszenia, zeby normalnie kochac sie od tylu, wiec musielismy zrezygnowac z tej pozycji. poza tym, im facet wiekszy, a wszystko ma proporcjonalne, to i penis wiekszy... mojego bylego byl za duzy, czasem po prostu bolalo mnie, bo pochwa ma przeciez tylko ok. 10 cm...

\"im facet wiekszy, a wszystko ma proporcjonalne, to i penis wiekszy\" kolejny mit;) dziewczyny, wy w to wierzycie? :D

Gość zajebiaszcie
ty jestes beznadziejna :o

Gość Klama
A w czym jeszcze?

oprcz tego ze moim zdaniem przesadziiscie duza roznia wzrostu faktycznie wyglada komicznie....no a jak np wyobrazasz sobie tanczyc z kims tak wysokim kiedy sama jestes mala? przytulic sie do jego brzucha? objac w pasie i tak tanczyc a on w tym czasie patrzy przed siebie:D?

Gość czyzby ktos byl zazdrosny
jakas niska odebrała Ci faceta???? bo co niby cie obchodzi jak kto z kim wygląda? lepiej sie zajmij swoją dupą. ja mialam facetów wyzszych o ok. 30 cm i wiecej ale to nic dziwnego ba sama mam 150cm. jak dla kogos wygladalismy glupio to juz jego problem. taka roznica rzeczywiscie moze byc niewygodna, najbardziej w tancu,. ale jak sie kocha to nie patrzy sie na wzrost. myslisz ze ktos sie przejmie Twoim postem? nie sądze. a to ze im wiekszy facet tym wiekszy penis to mit :)

Gość fyfg
nikt nie ma sie przejmowac, nikt tez mi nie odbil faceta malutka dziewczynko:D mowie tylko ze nieladnie to wyglada TYLE

Ja jestem niższa od mojego faceta o 25cm i co z tego? Mam sie z nim roztsać tyko dlatego, że dla niektórych \"nieładnie\" wyglądamy razem? Jakoś wszyscy naokoło mówią, że właśnie fajnie to wygląda. Mi się podoba, czuję się bezpieczna w jego ramionach, tańczymy jakoś, on co prawda musi się zginać dość mocno i wyglada to smiesznie, ale co z tego? Ważne, że my jesteśmy szczęśliwi :). Różnica wzrostu podczas seksu nam nie przeszkadza, nawet podczas 69. Różnimy się nie tylo wzrostem - ja jestem niska, szczupła, drobna. On - wysoki, postawny z szerokimi ramionami (żaden misiek czy paker). I gdzieś mam czy jakaś zazdrosna, samotna, czy też bedąca w nieszczęśliwym związku kobieta będzie nas obgadywała za plecami, że \"źle\" razem yglądamy. Źle to ona ma w głowie, skoro na podstawie wzrostu stwierdza, czy jakaś para do siebie pasuje czy też nie...

Gość fyfg
kobito, sama powiedziales ze smiesznie to wyglada jak tanczycie? no wlasnie sama przyznalas mi racje, dzieki ;)

śmiesznie wygląda to jak się zgina i tylko [rzy wolnym tańcu, a nie jak stoimy czy idziemy gdzieś razem czytaj uważniej

Gość fyfg
beznadziejnie i smiesznie zarazem, widze ze zabolalo CIe to, trudno, to Ty masz kompleksy ale zycze milego wieczoru ;)

Gość czyzby ktos byl zazdrosny
jestem malutką dziewczynką i dobrze mi z tym:). wytłumacz mi prosze dlaczego Cie to tak boli, bo nie rozumiem co Cie obchodzi jak ktos wygląda.dziwne to jest. mam swojego faceta (niskiego) i nie przejmuje sie jaki kto ma wzrost.poza tym ocenianie ludzi po wzroscie jest beznadziejne i zle swiadczy o Tobie. skoro para z duzą roznica wzrostu sie tym wzrostem nie przejmuje to dlaczego Ty sie przejmujesz?

Nie mam kompleksów, po prostu zbulwersował mnie ten temat.... :O I podpisuję się pod słowami czyżby ktoś byl zazdrosny :).

Moja kochana, mądra fyfg nie mam kompleksów, o czym świadczą słowa \"Ważne, że my jesteśmy szczęśliwi\".