Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fyfg

zobaczcie jak beznajdziejnie wyglada duza ROZNICA WZROSTU

Polecane posty

Gość fyfg
Boze zazdrosna :o naszczescie mam wiecej niz metr 50 i dziekuje za to Bogu...zalosne

Gość pewnie jest dla niego ciasnawa
fajnie :classic_cool:

Nie chciałam być niemiła, ale okolicznosci mnie do tego zmuszają... wolę być ciasnawa w pochwie niz umysłowo tak jak ty, fyfg, bo wybacz, ale oceniać ludzi na podstawie wzrostu to już skrajna głupota i próżność :/ I mam trochę wiecej niż 150cm wzrostu, bo o 10cm wiecej.

ale ludzie dlaczego tu piszecie \" nie bede zrywac bo sie komus nie podoba jak razem wygladamy\" aale kto tu napisal cos o zrywaniu?????????????????dlaczego wy tak dopisujecie swoje scenariusze??? ktos podal temat wtyrazil swoje zdanie i to wszystko ale NIKT WAM NIE KARZEE ZRYWAACCC too juz sami sobie dopowiedzieliscie :o a potem pyskujecie :o🖐️

Gość fyfg
dokladnie, przeciez nie pisze zebys zrywala ze swoim chlopakiem, to fajnie ze sie kochacie, fakt kobiety lubia sobie dokladac..

Gość czyzby ktos byl zazdrosny
"naszczescie mam wiecej niz metr 50 i dziekuje za to Bogu...zalosne" czyli uwazasz ze osoby niskie sa gorsze tak? bo z Twojej wypowiedzi tak wynika.to dopiero jest zalosne- oceniac ludzi po wzroscie, jak strasznie trzeba byl płytkim. zastanów sie lepiej nad sobą dziewczyno

Gość candywoman
ja mam 165 cm mój chłopak 195 cm i pieknie razem wygladamy ja wyglądam jak słodka drobinka i czuje sie przy nim bezpiecznie a Eva z Tomem tez wyglada slicznie, zawsze podobal mi sie taki widok i nie bójcie sie dziewczyny, Eva i Tom maja "gdzies" plotki własnie wyjechali na weekend razem i pieknie sie trzymali za rece zajeci tylko sobą:) chciała im zaszkodzic jakas kiepska modelka żadna sławy

Gość fyfg
do osttaniej wypowiedzi, musisz sie dowartosciowac mowiac ze pieknie razem wygladacie nie;d chyba inni to powinni ocenic nie sadzisz :o

No tak, mogłam się tego spodziewać - do wszystkiego można się doczepić, prawda? :O Po prostu niezbyt dobrze świadczy o autorce tematu ubliżanie parom, w których jest duża różnica wzrostu między kobietą a mężczyzną. I nikt mi nie wmówi, że słowo \"beznadziejnie\" nie jest nacechowane negatywnie :O. Logiczne jest, że skoro tak \"beznadziejnie\" razem wygladamy to jesteśmy pośmiewiskiem dla otoczenia wg fyfg. Zatem, aby być szczęśliwymi, musimy się rozstać, bo po prostu wzrostem do siebie nie pasujemy, a przecież dobór na podstawie tego kryterium jest według fyfg najważniejszy :O..... I kochana nie zazdroszczę ci takiej hierarchii wartości, jaką wyznajesz, uwierz mi :O. Nie pyskuję tylko wyrażam swoje poglądy. Jeżeli fyfg może to ja też. Wolny kraj.

\"chyba inni to powinni ocenic nie sadzisz\" :D nie sądzę. Od kiedy inni, obojętni nam ludzie mają oceniać nasze związki, wygląd itp. wg. własnego gustu, często nie najwyższych lotów lub niezgodnego z naszym? Autorko, nie podoba Ci się? Nie wiąż się z wyższym o 30 cm facetem, masz problem z głowy. Dla mnie to idealny układ, począwszy od seksu, przez taniec /żadnych problemów/ i zwykłe przytulanie, kiedy moja głowa spoczywa na jego piersi. Miałam dwóch facetów, za trzeciego wyszłam za mąż, wszyscy górowali nade mną wzrostem o 20-30 cm :) Nie podzielam Twojego zdania, podobnie jak mnóstwo innych kobiet i mężczyzn. A Ty pozostań przy swoim - skoro wolisz facetów własnego wzrostu... :)

Cheryyy z Toba jest cos nie tak? :D:D zrozum kobieto ze nikt Ci nie kazde z nim zrywac a Ta Twoja analiza jest na poziomie 10 latka:D naprawde tak lubisz szukac dziury w calym:D? wrzuc dziewczyno na luz bo to co mowisz juz nawet smieszne nie jest ktos wyrazil sowje zdanie na temat roznicy , zdanie akurat negatywne i ma do tego prawo i w zaden sposob nie narzuca Ci swojego zdania....

nie narzuca mi swojego zdania ;> a mówienie o tym, że mam kompleksy, ponieważ bronię swoich poglądów jest normalne? na poziomie 10-latka to jest klasyfikowanie \"dopasowania\" par na podstawie wzrostu

Oooo, kurde, ale zajebisty ten facet tej Evy...!!!! I choc twierdze, ze facet powinien byc sporo wyzszy - tka zeby mozna swobodnie zalozyc 12-cm szpilki :D to jednak to jednak an tym pierwszym zdjeciu jakos tak smiesznie wygladaja... Ale luz, co mnei to obchodzi, ich zycie ;) Ja za to mam problem w druga strone - ze tak sie wyraze... Wolalabym faceta nawet o 30 cm wyzszego, niz takiego, przy ktorym nie moge zalozyc nawet 5-cm obcasa... A neistety w moim pryzpadku taka sytuacja zdarza sie bardoz czesto... Co sadzicie o parach, gdzie to kobieta jest wyzsza...??

Gość taka onaaa
słyszałam że meżczyźni wybierający dużo niższe kobiety od siebie mogą mieć skłonności takie same jak podofile nie wiem bo nie znam się na tym Tylko ciekawi mnie czym kierują się wtym przypadku kobiety ?

Gość hehe do tej co sie bulwersuje
hehehhe tak, najlepiej rozstan sie z nim zrobisz tym duza przyjemnosc autorce :D smieszna jestes dziewczyno i ta Twoja analiza...a faceci ktorzy wola takie mle musza poczuc sie macho przy nich, bo wysoka zgrabna to tylko na raz do lozka ;)

Gość jestescie tak ograniczone ze
nawet szkoda komentowac. swiat nie krecie sie wokol wzrostu. tylko dla tępych buców najwazniejszy jest wzrost

Mam rozumieć, że jeżeli jestem brunetką to mój facet nie może też być blondynem, bo to innych razi? W końcu to też różnica. Śmieszni jesteście co poniektórzy w tej swojej głupocie, ale cóż, nie będę się starała was reformować, bo na to już raczej za późno. I czytajcie UWAŻNIE, bo tamto o zerwaniu to było tylko napomknięcie, ale oczywiście musieli się do tego doczepić, a jakżeby inaczej być mogło.... Moja znajoma miała faceta o kilka cm nizszego od siebie i jakoś żadnemu z nich to nie przeszkadzało. Najważniejsze to czuć się dobrze ze sobą i mieć w czterech literach, co sądzą inni. Bo to nie oni tworzą wasz związek, a wy sami :). Co do pedofilii to pozwolę sobie skomentować w ten sposób - nie biorę na siebie odpowiedzialności za innych mężczyzn, wiem, jaki jest mój i stwierdzam, że pedofilem nie jest, wręcz przeciwnie :P. Nosi mnie na rękach, rozpieszcza, chroni przed "złem tego świata", czuję się przy nim całkowicie bezpieczna i szczęśliwa. Znam mnóstwo par, gdzie różnica wzrostu między kobietą, a męźczyzną wynosi >20, a nawet wszystkie (tak, wszystkie) wolne kobiety, jakie znam szukają dużo wyższego od siebie męźczyzny.

Gość brutalna prawda...
myśle, ze "autorka" to chłopiec-krasnalek, którego boli ze nawet niskie dziewczyny wola wysokich a nie takich kurduplasów jak on🖐️

no właśnie cały czas staram się uświadomić im to ograniczenie, ale oni wolą rozwodzić się na temat szczegółów wyrwanych z kontekstu.... :O

Gość Mobie20
A ja nie mam takich problemow jak wy, mam 175 cm wiec jestem wysoki

Gość a ja powiem tak zee
nei wiem kto jest autorem. najpewniej jakas lala ktorej niska odbila chlopaka bo po co by sie tak wsciekala na ROZNICE WZROSTU?? ja znam wielu niskich panów i wszyscy sa mili weseli i zaden nie jest sfrustrowanym krasnalem. sama jestem z niskim i moge powiedziec ze niski w niczym nie ustępuje wysokiemu:). to tyle

Gość fyfg
otoz jestem kobitka 170 cm pozdrawiam,a Twoje gdybanie jak brunetka to nie brunet to tez smiesznie, sama jestes smieszna takie przyklady podajac, tego nie mozna porownac moja droga :]

Gość fyfg
tak, niska odbila mi faceta ludzie :D przeczytajcie co piszecie:o nie mam nic do niskich kobiet wyrazilam ze tylko w parze z wyysokim facetem smiesznie to wyglada dziekuje za uwage ;)

fyfg moim przykładem starałam się zniżyć do twojego poziomu, aby dać wyraz komizmowi twoich poglądów ale chyba mi się nie udało, bo dalej sądzisz, że ludzie powinni się dobierać na zasadzie wzrostu.... :O

Gość a ja powiem tak zee
tak samo mozna powiedziac ze smiesznie wygląda gruba z chudym, chuda z grubym, wysoka z nizszym cz krotko ścietą z dlugowlosym. ludzie!!! kazdy wyglada jak wygląda, nie kazdy jest piękny i idealny. ja imoj facet jestesmy np. do siebie troche podobni(oboje niscy, szczupli) tak ze niektorzy myslą ze jestesmy rodzenstwem. i co, to tez jest takie smieszne i beznadziejne?

Gość fyfg
czy ja mowie ze nie macie byc razem? powiedzialam ze wizualnie nie podoba mi sie to, TO WSZYSTKO nie dopowiadaj sobie

ok, ale nie rozumiem, dlaczego stworzyłaś ten temat. żeby ludzie zaczęli się zastanawiać czy czasem nie wyglądają ze sobą beznadziejnie?

Gość fyfg
nie, dlatego ze znam takie kobietki ktore sie szczyca jak to zajebiscie wygladaja ze swoim partnerem, a ja i nie tylko ja uwazam odwrotnie ;)