Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość durna i naiwna

moj facet wyjechał-teraz wraca i juz nie kocha

Polecane posty

mirabelka, moze najpierw z nim porozmawiaj. dowiedz sie dlaczego tak sie stalo i co on ma zamiar z tym fantem zrobic. bylam w nieco innej sytuacji, ale rowniez chodzilo o zdrade podczas wyjazdu za granice. najlepiej zrobisz jak z nim porozmawiasz i wiedzac na czym stoisz podejmiesz decyzje

dziewczyny, smutne są Wasze historie, evika, Twój facet postąpił koszmarnie, czy o tym, że się rozwodzi, tez powie swojej żonie z zaskoczenia moment przed swoją wyprowadzką? Masz rację, zastanów się poważnie nad tym, czy chcesz to ciągnać

Do \"eyes of night\" Mało tego najlepsze było na koniec. Choć powiedział mi, że wyjeżdża za granicę z dnia na dzień, dzień przed wyjazdem to po jego wyjeździe nie obyło się bez emocji. Zgotował mi jeszcze jedną ciekawa niespodziankę. Powiedział mi że jedzie do Niemiec - do swojej rodziny, gdzie był wcześniej już kilka razy. Dwa miesiące temu od jego znajomych całkiem przypadkiem dowiedziałam się że jednak od początku jest w Anglii a nie w Niemczech. Taka drobna, skromna, mała, nic nie znacząca różnica. Idiota! Cham! Ponoć bał się powiedzieć mi prawdy. Kretyn! Choć kocham go do szaleństwa, choć jest miłością mego zycia, choć tęsknię jak cholera, choć łzy nie przestają lecieć, choć serce samo mi się do niego rwie to coś we mnie pękło. Sama nie wiem co. Nie umiem o tym zapomnieć. To okropnie boli. Choć on za miesiąc chce wrócić do Polski do mnie na stałe, nie umiem mu tego wybaczyć.