Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jażona

myślę,ze mój maż poznał kogoś

Polecane posty

Gość jażona

myślę również,że mnie nie zdradził,jeszcze............nie wiem co z tym zrobić.........czuję się jakbym dostała kamieniem w głowę..........

Gość porozmawiaj z nim

Gość breja
a skad te odczucia?

Gość ziutka 123
no wlasnie?

Gość to tylko życie
to tylko życie....czasem boli....potem jest nie do zniesienia

Gość jażona
ja jestem tego pewna.Jak z nim porozmawiać ? tak po prostu zapytać?Ja nie potrafię....już czuję się upokorzona.......

Gość breja
jestes pewna na jakiej podstawie ?

Gość jażona
na podstawie rozmów gg,na podstawie nagłych telefonów,zmiany zachowania..............jak jest się z kimś wiele lat to takie rzeczy się wie...........

Gość breja
nie wiem co powiedziec bo sama niewiele piszesz . musisz cokolwiek powiedziec na ten temat .

Gość jażona
bo ja w zasadzie niczego od was nie oczekuję.Chciałam to tylko napisać,bo nie wiem jak mam teraz żyć,a nie mam z kim porozmawiać........Musiałam po prostu napisać te słowa i je przeczytac........

Gość breja
moze to chwilowe z jego strony .... a moze nic powaznego te jego dyskusje na gg.

Gość eden
WIESZ CO Y TROSZKE POUDAWAJ ZE MASZ KOGOŚ ,BADZ TAJEMNICZA ODBIERAJ TELEFONY UKRADKIEM ,SMS I ZAGRAJ PRZEDNIM A ZOBACZYSZ PROBLEM JAK RĘKA ODJĄ ZNINIE ,,WIEM COŚ O TYM

Gość Ewagriusz Apolliński
po prostu spytaj go co by zrobł gdybyś go zdradziła bo ty pewnie rzuciłabyś go po jego zdradzie.

Gość jażona
powiedzcie mi dlaczego faceci tak mało myślą????dlaczego myślą nie głową tylko.........?????????????Przecież jeśli nie o mnie to choćby o dzieciach wystarczy pomyśleć.....Najchętniej to bym teraz poszła i mu przywaliła

Gość breja
dziwna kobietka z ciebie . zakladasz temat ale nie masz ochoty dyskutowac. po co pytasz ?

ja bym tego nie lekceważyła, ale też bez przesady, na razie obserwuj go, zwłaszcza to czy się spóźnia i co robi wtedy z czasem po cichu konfrontuj jego wypowiedzi i sprawdź czy mówi prawdę ile masz lat ?

Gość prosze Cie
przyzwyczaisz się

Gość breja
faceci sa podobni do kobiet. robia takie same bledy . dziwne pytanie z twojej strony.

Gość hahahkuuuu
najgorsze co moze byc to jak zrzedliwa zona siedzi i mysli ze maz ja zdradza ,a wez dupsko zacznij cwiczyc,idz do fryzjera ,i zadbaj o siebie kobito,wtedy innna gatka pisalam to ja kochanka meza pewnego:D

Gość brejda
tylko komórka! ona daje najlepsze dowody i namiary

nie wiem czy gadanie cos da, jesli go kochasz to walcz. zastanow sie czym sie znudzil i postaraj sie to zmienic. idz do fryzjera, kup nowe ubrania bardziej sexy. zacznij sie z nim czesciej kochac, moze bardziej szalenie. zaproponuj wyjazd na kilka dni i badz mila, przytulaj sie itd. niech poczuje, ze go kochasz i, ze ma wiele do stracenia. jesli go nie kochasz to odejdz, niech robi co chcesz, przynajmniej zachowasz twarz. a jesli go kochasz i mila zmiana nie pomoze, poprostu postaw sprawe jasno i powiedz, ze wiesz, ze kogos ma i i prosisz go aby zachowal sie jak mezczyzna i odszedl sam zanim go wyrzucisz. powiino zadzialac jak kubel zimniej wody. ostatecznie mozesznamierzyc ta kobiete i pojsc z nia porozmawiac, ale z klasa bez klotni. zapytaj jakie ma dalej plany odnosnie meza. moze ma klase i sama sie wycofa. powodzenia

Gość jażona
mam 35 lat breja ---nie wiem czy kobiety są takie same jak faceci....moim zdaniem jednak są bardziej odpowiedzialne za dom rodzinę a przede wszystkim dzieci.Facet nie myśli o konsekwencjach,o tym w co moze przerodzić się taka znajomość i co ona oznacza dla jego rodziny

Gość breja
ta brejda u gory to nie ja .

Gość brejda
brejda to nie breja;)

Gość breja
jażona - zapewniam cie , ze kobiety tez robia glupoty . skoro go podejrzewasz - bo pewna chyba nie jestes - nie rob scen ani awantur , to pogorszy sprawe , moze sie stac pretekstem do wielkiej awantury.

Gość jażona
nie będę go kontrolować ani sprawdzać,to poniżej mojej godności....wszystko co wiem wiem przez przypadek.Nie zamienię się w detektywa bo byłoby mi wstyd sama przed soba.

Gość breja
dokladnie ! tylko masz dylemat : jak zyc z taka swiadomoscia ?

Gość hahahkuuuu
ja tam uwazam ze znudzilas sie poprostu ,pewnie znalazl sobie mlodna ,ciasniejsza;-)

zapomnialam dodac, ze mozesz sprobowac zblizyc sie do jego towarzystwa np z pracy, gdzies razem wyjsc czy cos...poznac przeciwniczke ;)

Gość jażona
myślę,że poczekam kilka dni,bo tak na świeżo to czuję,że zrobię jakieś głupstwo,że coś powiem w nerwach i potem nie da się tego odwrocić