Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jażona

myślę,ze mój maż poznał kogoś

Polecane posty

Gość breja
jażona - to nie byl twoj blad ! to normalne zachowanie . skoro dwoje ludzi sobie ufa , nie rozumiem czemu mialoby sluzyc kontrolowanie i szpiegowanie. on byc moze naduzyl twojego zaufania ale ty bylas w porzadku.

Gość hahahkuuuu
dobra ide sobie ale mowie jak jest ZONY PRZESTANCIE NARZEKAC,PILNOWAC,GRZEBAC W RZECZACH MEZA a bedziecie wielkie

hahahku- to co ty slyszysz od mezczyzn,a to jak jest naprawde to najczesciej dwie rozne rzeczy...

nikt nie pisze, ze jest zniedbana, ale zeby zmienila cos w sobie c maz zauwazy. to raz a dwa to pisze, ze bezgranicznie zawsze mu ufala. ja napewno nikomu bez granicznie bym nie zaufala i nie chodzi tu o jakies kompleksy czy tym podobne rzeczy, ale samo zycie, ktore pokazuje, ze ludzie jednak zdradzaja i trzeba miec oczy szeroko otwarte. skoro uwazasz, ze z Twojej strony wszystko gra. to poczekaj co dalej sie wydarzy i w razie potrzeby porozmawiaj z mezem, ale bez awantur bo tego nikt nie lubi.

Gość jażona
hahaku a nie pomyślałaś nigdy o rodzinach tych facetów????Zostawiłaś jednego bo miał 9 miesięczne dziecko,a myślisz,że to 10 letnie czuje mniej????Nie bronię mężów,ale takich kobiet nir zrozumiem nigdy

Gość breja
hahaku ... nie mysli .....

Gość breja
ona zacznie myslec gdy sama zostanie skrzywdzona :( smutne ale prawdziwe.

Gość wiekszosc facetow jest
zapytaj wprost albo lepiej zagraj va banque i powiedz, ze wiesz.

Gość jażona
muszę poczekać bo w tej chwili to jestem po prostu wściekła....Jak on może narażać swoją rodzinę dla jekiejś panny!!Jeśli ma to odbyć się bez awantury to muszę przeczekać.. a z drugiej strony to może taka porządna awantura by mu się właśnie przydała.Skoro życie bez awantur mu nie pasuje....

Gość hahahkuuuu
jazona Sluchaj ale nigdy nie jest tak ze jesli jest sielanka w mazenstwie to maz znajduje sobie inna ,musi byc jakis problem w malrzenstwie,jakis brak czegos,wiem ze to wina ze malzenstwo malo ze soba rozmawia,o sprawach lozkowych tez trzeba rozmawiac ,a nie tylko odwalic obowiazek malzenski i koniec Oczywiscie zal mi dzieci ale lepiej dla nich jesli rodzice umieja ze soba rozmawiac a nie patrzenie na codziene klotnie ,to burzy ich obraz rodzicow,idealnych rodzicow:-(

hakaku czy jak to tam bylo... Co TY wogole dziewczyno mowisz?? A skad do cholery mozesz wiedziec jak jest w ich zwiazku?

Gość wiekszosc facetow jest
guzik prawda, moze byc super w malzenstwie a facet i tak zdradzi. a sa tacy co maj zona hetery a nigdzie nie pojda. zdrada nie zawsze jest objawem problemow w malzenswie, czesto jest objawem problemow zdradzajacego - ale tych samego ze soba.

skad do cholery mozesz wiedziec jakie maja problemy i czy wogole jakiekolwiek maja, czy sie kloca, czy nie, czy maja dobry sex czy nie, czy rozmawiaja duzo czy malo... Zastanow sie najpierw...a pozniej pisz!

Gość hahahkuuuu
nie wiem widocznie po pewnym czasie dla niektorych mezow zona sie znudzi nie wiem dlaczego tak jest sorry zony ale tak to juz jest

Gość jażona
to nie jest wszystko tak jak tobie się wydaje hahaku.Nie wszystko jest czarne albo białe.Nie masz pojęcia jak człowiek czuje się po całym dniu opieki nad trójką maluchów.Czasami padam na twarz.Mój mąż dużo pracuje,nie jest mi z tym fajnie,ale co? mam sobie kochanka przez to znaleźć???????bo mnie zaniedbuje?????no litości jest jeszcze rozmowa.....Facet to dla mnie 50 procent winy.Drugie 50 to takie kobiety jak ty.Mnie sumienie by zabiło gdzybym pomyślała tylko przez moment o dzieciach takiego gościa.Ale co ty o tym wiesz????pewnie sama dzieci nie masz

to wcale nie jest tak, że jest problem, wystarczy ciekawość jak to jest z kim innym hahahkuuuu, gdyby to było takie proste, ale nie jest, czy Ty wiesz, co to znaczy rozbić rodzinę , zniszczyć czyjeś życie, zmienić je tak bardzo, że trudno to wypowiedzieć, zmienić życie swoje, żony, dzieci, zburzyć cały beapieczny dotąd świat, zranić kogoś na lata

na Twoim miejscu to podkulilabym ogon i sie nie przyznawala, bo wychodzi jaka jestes bezwzgledna i bez serca ;/ zrobisz facetowi dobrze i myslisz, ze to jest okej? Ze on ma na chwile odskocznie od zycia codziennego? Brak slow!

Gość breja
hahahkuuuu - ja mysle , ze dzieci powinny juz spac.

Gość hahahkuuuu
nerwuska nie denerwuj sie pewnie masz juz zaczątki tzw jadu zony:D Zreszta ja uwazam ze maz nie musi byc ten sam do konca zycia :-)i na odwrot;-)

Gość jażona
ja nie zauważyłamżeby moje małzeństwo przechodzilo jakis kryzys.Jeśli ktoś ma tu problem to chyba on sam ze sobą.Albo podoba mu się ,że jakaś siksa zabiega o niego

ona tego nie rozumie... Jak kiedys jej facet ja tak skrzywdzi, bo znajdzie sobie taka jak \"ona\" to przypomni sobie te brednie, ktore tu wypisywala!

Gość eden
hahak.. twój partner pewnie w przyszłosci tez bedziecie miał dosyć i poszuka sobie innych,,,a chyba że zostaniesz starą panną

Gość breja
hahahkuuuu - obys kiedys ty tutaj topiku o podobnej tresci nie zakladala ...

otoz mylisz sie. Nie jestes zona, nie mam meza, kochanka nie jestem.. Jestem dosc mloda, wiec mi nie mow kim jestem. Ile Ty masz lat, ze masz takie plytkie myslenie?

Gość sdfsdfsdf
no i co planujesz żono? jak bym radzila Ci nie dzialac pochopnie ale nie łagodzić w sobie złości - bo masz do niej 100% prawo jak mu przywalisz w pysk nic zlego sie nie stanie :)

Gość hahahkuuuu
Dzieci jeszcze nie mam ,zbyt balabym sie o figure,piersi mam stojace wiec obawialabym sie:-)póki co bawie sie zyciem ,bo szkoda czasu na umartwianie sie