Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jażona

myślę,ze mój maż poznał kogoś

Polecane posty

Tak, on to robi celowo, żeby wzbudzic twoją zazdrość!! Najprawdopodobniej tego mu brakuje; tej szczypty smaczku w postaci twojej zazdrości :)) takiej zdrowej zazdrości :)) Powodzenia;)

Gość ojojojojojoj
no i co dalej?????

Gość halohalohalo
hop hop

Gość breja
jazona - i co u ciebie slychac ? odezwij sie prosze !!!

Gość jażona
napisze coś wieczorem:)

Gość jażona
Tak jak zaplanowałam,wyjechałam na drugi dzien.Spakowalam się z myślą,że pobędę poza domem kilka dni.Mąż nie wiedzial co jest grane bo pierwszy raz wyjechałam gdzies bez dzieci.Widział,że cos jest nie tak.Po dwoch dniach przyjechał po mnie z..........kwiatami:).I wtedy nie wytrzymałam i powiedziałam mu wszystko,a najpierw dostał tymi kwiatami po gębie:)Jego mina aż mnie rozbawiła.No i wtedy zawlókł mnie do kompa otworzył swoje gg i kazał mi sobie wszystko przeczytać.Wiem już kto to,nawet z widzenia ją znam.Wg tego co mówi mój mąż to ona szukała z nim kontaktu,nawet zdobyła jego numer gg.Ale on sam nie wie dlaczego i po co.Oprócz gg dzwoniła do niego i wysyłała esmesy.Też pokazał mi swój telefon.Ta dziewczyna ma 26 lat,jest siostrą jego kolegi i.....za 2 m-ce wychodzi za maż!!!!!Swoję drogą ---biedny ten jej facet!!Zapytałam mojego M dlaczego mi tego nie powiedziała on na to,że po co?że pannie chyba odbiło przed ślubem i on ma ją w nosie i po co mnie denerwować.No to ja do niego po co kupił te kwiaty?że pewnie ma coś na sumieniu?I teraz jest najlepsze:) On widział ,że jak wyjeżdżałam to było coś nie tak I on dumał nad tym 2 dni i wydumał,że pewnie jestem w ciąży i tak się martwiłam:) Bo my już mamy 3 dzieci i on myślał,że ja mu się bałam powiedzieć:) Mam nauczkę.Następnym razem zanim zacznę kombinować to po prostu go zapytam i nie będe za dużo mysleć bo wymyślę coś w koncu.A mój M chodzi dumny teraz jak paw bo ja jestem o niego zazdrosna.I dobrze,bo jestem:D Kamień z serca,bo mu wierzę.A dzisiaj otworzyłam jego gg,bo ona znowu napisała : możesz rozmawiać czy jest żona? A ja na to: to nie twoja miłość tylko jego żona i on nie może w tej chwili rozmawiać bo dziecku pampersa zmienia:)Od rana jest cisza:)

Gość aga_taka jedna
Yey !!! i tak powinno byc :D

Gość ło matko....
o kurcze....:)