Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jażona

myślę,ze mój maż poznał kogoś

Polecane posty

Gość hahahkuuuu
mam 23 lata :-)

maz nie musi byc ten sam do konca zycia? Jasne, ze nie musi, ale skoro ludzie sie kochaja i sobie slubuja, a potem zakladaja rodzine - powieksza sie ona o dzieciaczki...to fajnie jak dzieci maja tate i mame prawda? A TY swoim zachowaniem rozbijasz rodziny . Glupia jestes. Cieszysz sie, ze facet chcial z TOba byc zostawiajac 9=miesieczne dziecko i zone? Czym sie chwalisz? Mowisz, ze masz dobre serce, bo nie chcialas z nim byc, a on i tak ja zostawil... a przez kogo do cholery ja zostawil??????

Gość eden
hahakuu tylko biedactwo ciporuche masz rozwalona

teraz to juz wogole widac jaka jestes tepa! figura figura... moze i figure masz, ale brak mozgu.

jasne, zycie jest po to zeby sie za mlodu wybawic, ale dlaczego kosztem innych? ajj...juz mi sie pisac nawet nie chce

Gość jażona
hahakuku dobranoc>po twojej ostatniej wypowiedzi ----ignor dla ciebie a co planuję???w pysk mu nie przywalę chociaz ręka świeżbi bardzo.Skoncentruję się na sobie.Chyba po raz pierwszy w życiu.Zostawię go z dzićmi i domem i całym tym bałaganem na kilka dni.Niech zobaczy jak to jest "siedzieć" w domu.Może odechce mu się romansowania,z taką gromadą zresztą na randkę nie poleci choćby chciał.A potem wrócę i spokojnie mu powiem o wszystkim.Może tak być???Mądre to jest???

Gość eden
wiecie co myśle ze hahak..zyje w swiecie marzen i sobie przychwala że piękna,,faceci leca na nią bo tyłek nadstawia bo ją ciapocha swędzi a jak s...nie da to pies nie weżmie

Gość hahahkuuuu
edeen oh jak bardzo sie mylisz:D Kobiety co tak na mnie jezdzicie jak po lysej kobyle?Przyznalam sie bo chcialam wam dac wskazowki czemu tak jest ze maz zdradza ,a tu wielkie hallo:-(

Gość sdfsdfsdf
sądzę że gdyby ktoś naprawdę chciał z panią hahhahkuku być.. to nie włóczyłaby się po cudzych sypialniach tylko dumnie paradowała za rękę z narzeczonym ale o tym tylko może pomarzyć...prawda?

eden racja. Jak suka nie da pies nie wezmie. Facet mysli...., wiec nie takie to wszystko trudne do poskladania :P

Gość sdfsdfsdf
bardzo dobry plan :) chciałam nawet o tym napisać, ale nie wiedzialam czy mozesz sie wyrwac jesli mozesz - zrob to koniecznie

Gość hahahkuuuu
sdfsdfsdf wiem ze juz mnie zjecie ale hmmmmm za raczke nie chodze z kochankiem tylko z narzeczonym :-)

Gość jażona
nie wiem czy mogę,wyjadę i już!!!Pracuje u siebie więc może parę dni nie pracować.Musi zająć się dziećmi,bo nie ma kto mu pomóc.Jest dobrym ojcem więc o to się nie martwię.Biedactwo nie pójdzie najwyżej na siłownię albo pograć w piłkę,ale mam to w du...Ja nigdy nie chodzę nogdzie bez dzieci i żyję jakoś

Gość eden
hahakuuu ty jesteś jakas zakompleksiona masz narzeczonego chyba w d...,a pozatym oszczędzaj ta cipoche bo ci wargulice po kolan beda wisiec

Gość hahahkuuuu
jażona W kazdym razie zycze wyprostowania sytuacji i szczesliwych lat w malzenstwie ,itd idt i przepraszam w imieniu wszystkich kochanek zony ;-)papap 👄

Gość sdfsdfsdf
hahakuku - wiesz co... rzeczywiscie rece opadają masz nieźle zryte pod czapą moze jak podrosniesz zmądrzejesz? jazona - olej go... siłownia? pomysl komu on te mięśnie prezentuje? :O bądź dzielna i nie daj sobie żadnych kitów wciskać! dobranoc :)

Gość jażona
po raz pierwszy od kilku dni się uśmiałam....eden twoje zdanie jest piękne:D

Gość eden
hehe dobre nie...a pozatym ja żona życze ci wszystkiego najjj ,zagladne tu jeszcze może będziesz to popiszemy o dalszych losach pa dobranoc

Gość breja
jażona - swietny pomysl !! wyjedz , jezeli masz taka mozliwosc , sama a dzieci zostaw z nim. po kilku dniach zobaczysz czy cos sie w nim zmienilo. jestem pewna , ze przemysli przez te pare dni pare spraw .

Gość breja
eden - superowe zdanie napisalas ..... :P :D

Gość breja
jażona - odezwij sie tu , bede zagladac. trzymam kciuki za was !!!!!!!!!!!

Gość hahahkuuuu
eden Twoje zdanie wlasnie swiadczy ze jestes taka wlasnie zalosna kobieta ,do tego hamska ,jestem pewna ze klocisz sie ze swoim mezem w nieboglosy ublizajac ...nie dziwmy sie ze pozniej uciekaja od takich gdzie pieprz rosnie:D