Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jażona

myślę,ze mój maż poznał kogoś

Polecane posty

Gość eden
A MACIE DZIECI

pytanie tylko czy naprawde masz pewnosc, czy moze fantazja zwodzi cie na manowce? wyczytalas na tym gg cos,co potwierdzaloby twoje przypuszczenia w sposob conajmniej prawdopodobny?

Gość jażona
hahakuku czy jak ci tam,o to czy ciasno to ty się nie martw.Z tym ok :PMoże masz rację,może się znudziłam....

Gość breja
ja tez radzilabym ci poczekac pare dni , przemyslec to i go poobserwowac. teraz moglabys zrobic glupstwo i powiedziec za duzo , badz sprowokowac go.

mniejsza o to czy ma pewnosc. jesli ma jakiekolwiek podstawy, ze nawet interesuje sie inna kobieta choc troche bardziej niz ja to juz powinien byc impuls do dzialania i ratowania zwiazku o ile go kocha i chce to ratowac.

Gość jażona
tak,mamy dzieci Spi teraz na kanapie a ja najchętniej bym mu oczy wydrapała...

Gość breja
crazy_bogie - jezeli ma podstawy to jest pewna. pytanie jest sensowne o to czy ma pewnosc .....

Gość jażona
pewnie,że go kocham,bardzo....

nie chcesz sprawdzac? w moze wlasnie w ten sposob dojdziesz do prawdy- bedziesz miala pewnosc,a to wazne,bo pewnosc to spokoj . a moze upewnisz sie,ze nie jest wcale tak jak myslisz?

Gość hahahkuuuu
jazona sluchaj no przepraszam jesli cie urazilam ,probuje ci pomoc ,bo ja sama nigdy nie bylam zona a jestem juz poraz 3 kochanka i sie nie wstydze tego i wiem dlaczego mezczyzni uciekaja od zony po pierwsze bardzo sie zaniedbala codzienne klotnie itd zazdrosc wiele wiele mozna by wymieniac znam to z opowiadan ;-)

Gość jażona
jem kupę :)

wiesz, ja nie sądzę, żeby fryzjer pomógł jemu raczej Tobie w samopoczuciu, ale na krótko, strasznie mierzi mnie kiedy ktoś pisze zadbaj o siebie, ćwicz, schudnij, bądź szalona w sypialni, tak jakby tylko od Ciebie zależało, czy mąż Cię zdradzi czy nie to w końcu on o tym myśli i nie wierzę, żeby na tym etapie, kiedy jest kimś zafascynowany pomogły nie wiem jakie zabiegi, mogą przynieść raczej odwrotny skutek ale dopóki nie nabierzesz pewności, czy na pewno Cię zdradza nie powinnaś się zadręczać, jeśli boisz się zapytać, upewnij się jakoś inaczej

Gość breja
skoro go kochasz , nie dzialaj pochopnie. odczekaj pare dni . a te rozmowy na gg , to jakies bardzo niepokojace ? czy je czytalas ? skad wiesz , ze rozmawial z kobieta ?

Gość jażona
tak,ty podszywaczu,jem ja codziennie

Gość breja
hahahkuuuu - opusc to forum .....

Gość jażona
nie, jeśli jest tak jak mówi,jeśli jest kochanką to jej zdanie mnie interesuje

Gość hahahkuuuu
breja a niby czemu juz zonki sie zezloscily?:D

nieststy nie ma innej drogi, albo jakos go zaskoczy, albo mu sie przyzna, ze wie. w koncu facet nie fascynuje sie inna kobieta jesli kocha zone i uklada mu sie z nia super. z reguly czegos brakuje skoro szuka na boku. bez urazy, ale jak sie go troche odciagnie od tamtej kobiety to moze sie opamieta. nie moze siedziec i czekac co stanie sie dalej.

Gość breja
ja sie nie zloszcze bo nie mam powodow. twoje posty sa jednak niesmaczne.... nawet dla mnie :p

Gość jażona
przez kilkanaście lat może 2 razy się posprzeczaliśmy,u fryzjera byłam 3 dni temu,mojej bieliźnie nic nie brakuje.Chyba na minus tylko to,że dzieci urodziłam...

Gość jażona
ale do cholery to jego dzieci!

Gość hahahkuuuu
sluchajcie ale taka zla nie jestem skoro hmm w tym roku to bylo bylam bylam z kims kto dla mnie chcial sie rozwiesc i zostawic 9 mczne dziecko ,jednak ja mam dobre serduszko i ja zostawilam go ,mial wrocic do zony jednak z tego co wiem nie wrocil i zyje sam ....czasem pisze do mnie sms;-)jednak zostawiam bez odpowiedzi.

Gość breja
jażona - porady o zadbanie o siebie .... nie traktuj ich powaznie. ja tez takich porad nie chcialabym slyszec. czy jestes pewna , ze to moze byc cos powaznego z jego strony ?

Gość jażona
nie byłam zazdrosna,nie kontrolowałam go nigdy,nigdy nie musiał mi się tłumaczyć.Ufałam mu jak nikomu więcej.I chyba to mój błąd

Gość eden
jak słysze o takich gościach to mi sie az goraco robi

\"okazja czyni zlodzieja\"... niestety, mezczyzna czasem nie mysli w kategoriach konsekwencji i jakichkolwiek dlugoterminowych planow,czasem zapomina co jest wazne naprawde. jesli nie upewnisz sie,ze kogos ma i czegos z tym nie zrobisz,nie da ci to spokoju

Gość breja
hahahkuuuu - skoncz te opowiastki.....

poza tym kto przy dzieciach ma tyle czasu, żeby chodzić do kosmetyczek, fryzjerów i kto ma tyle pieniędzy, żeby wydawać na naprawdę dobre kosmetyki, temu gratuluję ja nie mam czasu i do tego pracuję, staram się nie zaniedbywać, ale rozumiem kobiety, które w codziennym zabieganiu nie mają na to czasu ani sił, bo zawsze jest coś za coś nie wiem jak Ty jażono, ale chociaż ktoś nie wstydzi się być po raz trzeci kochanką, ja uważam, że nie ma się czym chwalić to raczej smutne jeśli tak rozumiesz mężów, postaraj się zrozumieć i żony, wypośrodkujesz sobie potem skąd wiecie, że jażona jest zaniedbana ? może mąż szuka wrażeń ?

Gość jażona
ja nie wiem czy to poważne.Wiem tylko,że kogoś poznał i wiem,że nie może to być zwykła znajomość,bo zachowuje się inaczej.Poza tym odebrałam jego telefon i ta pani zapytała o niego a potem się rozłączyła,walnęła że tak powiem słuchawką.Rozmowy na gg ,zamykane okno po moim wejściu do pokoju.....takie małe detale,a ja wiem,że coś jest nie tak