Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Idealista romantyk

Współczesne kobiety są za mało porządne, nie mogę trafić na odpowiednią

Polecane posty

Gość bluregard
Kobieta ktora sie szanuje - glupi bardzo wyznacznik ilosc partenrow sexualnych. Bardzo niedojrzaly. Kazdy idiota wie ze to niczego nie gwarantuje. Gwarancja jest milosc i zaufanie. I wytrwanie z tym jednym, nawet jesli nie jest pierwszym.

Gość Idealista romantyk
Chodzi po prostu przyzwoitość. Skoro sam jestem prawiczkiem to dlaczego mam wiązać się z panią po przejściach? Poza tym wątpię mimo wszystko, że jeśli bym przeżył swój pierwszy raz z kobietą, która nie byłaby już dziewicą to bym był już z nią do końca. Takie dziwne to dla mnie, wręcz niewyobrażalne: mąż nie spał z żadną oprócz żony, a żona już spała już z innym (nie daj boże INNYMI - w liczbue mnogiej) wcześniej

Gość bluregard
Z Toba pojdzie po roku do lozka ( co bedzie dla CIebie wielkim wyznacznikiem szcunku) i potem bedzie sie puszczac na lewo i prawo. Pomyslales o tym? Zajmij sie znalezieniem kochas kogo pokochasz i kto Ciebie pokocha a nie wyliczaj jej partnerow. Boze, jaki obled!

Gość Idealista romantyk
Nie tylko ilość partnerów, ale także powód dla którego z poszczególnymi się przespała (miłość, zdrada, przygoda, seks za pieniądze, seks dla seksu)

Gość Vattengirl
jestes mlodziutki - miejmy nadzieje ze twoje postrzeganie seksualnosci, wartosci , szacunku jeszcze sie zmieni...na lepsze:P bo teraz co piszesz, tzn wiem o co Ci chodzi ale takto przedstawiles ze kon by sie usmiał...

Gość bluregard
Na prawde malo jest kobiet ktore sypiaja z facetami dla zabawy. Zawsze w tym jest drugie dno. Sprobuj je odnalezc, zajrzyj w dusze kobiety. Za trudne?

Gość Idealista romantyk
A jak niby mam postrzegać seksualność? Nie jako uzupełnienie miłości, tylko jako wolną zabawę i samowolkę?

Gość Vattengirl
widac, ze jeszcze nigdy nie kochałes tak naprawde . Zycze duzo milosci i .... hahaha :) 🖐️

Gość Idealista romantyk
Kochałem i to wielką miłością, ale moja miłość nie została do końca odwzajemniona, nie dostałem tego samego co sam dawałem

Gość A.t - samotna
Mam taki sam problem... nie mogę znaleźć porządnego faceta :(

Gość bluregard
Mysle ze ludzie nawzajem przyciagaja sie w jakis sposob. Kazdy trafia na ludzi wartych siebie. Ja juz kilka razy trafilam na mezczyzn ktorzy mi mowili ze nie jestem taka na jaka wygladam. Ale nie chcialam w to wierzyc. Dopiero kiedy te slowa poparla milosc uwierzylam w to. I on uwierzyl we mnie. I popatrz - trwam przy nim i nawet nie patrze juz na nikogo wiecej. Moje serce jest przepelnione nim po brzegi. Wiec po co mam szukac i czego? Juz nie musze wiecej. Znajdziesz kobiete taka jak Ty. Bo nie masz zbyt szerokich horyzontow myslowych. Myle sie?

Gość 22 to nie tak duzo
ale fajnie ze szanujesz kobiety:) zawsze chcialam miec takeigo mezczyzne:)

Gość Idealista romantyk
Mam szerokie horyzonty myślowe, dogaduję się z bardzo różnymi ludźmi, mam różne koleżanki, nie wartościuję ich względem ich życia seksualnego, cenią ze charakter i inteligencję

Gość Idealista romantyk
Ale po prostu w szukaniu partnerki może się za bardzo kieruję dumą, honorem i ambicją

Gość najwazniejsze jest to co
w sercu, uczucie, milosc, charakter, inteligencja, wartosc drugiego czlowieka, zaufanie, pasowanie do siebie, a nie przeszlosc seksualna

Gość Idealista romantyk
Może i tak, ale sam nie wiem czego chcę

Gość porzadne dziewczyny nie traca
cnoty z kims przypadkowym

Gość oferma
"Po pierwsze nie uogólniaj! Nie wszystkie kobiety sie nie szanuja...gdyby statystycznie porównac ilosc partnerow u kobiet i facetow byscie byli w stosunku do nas dlaeko w przodzie." ale czad, ta kafeteria coraz lepsza jest :) niedługo ktoś napisze że 2+2 jest równe 5

Gość autor ma racje bo
ciezko o porzadna atrakcyjna dziewice

Gość
Oj, kurwa, przestań. Jeśli przypadkiem nie jedziesz do Chin, czy Turcji, czy nie zamierzasz się przechrzcić na Islam, to, nie oszukujmy się, szanse masz zerowe. I tak czeka cię pewnie w końcu paniczne poszukiwanie żony (facetom też się zdarza); weźmiesz jaka będzie, li tylko po to, żeby u jej boku upijać się goryczą, że \"jednak to nie to, ale wyboru nie było\". I szybko statusiejesz, w końcu alkohol jeśli nie pociesza, to daje czasowę przepustkę od przytomności. Jeśli spłodzisz, będziesz miał najwyżej dziecko które będzie twoim życiem. Pigułka hormonalna rozpoczęła rewolucję seksualną i, co tu gadać, oczekiwanie, że znajdzie się kobietę \"czystą\" to mrzonka. Jest niby to statystycznie możliwe, są takie rzadkie ptaki, ale hej!, ile kobiet pracujacy facet z jakimkolwiek hobby, jest w stanie poznać w ciągu roku? Nie poznasz na studiach (stacjonarnych), nie poznasz raczej wcale. Jestem człowiek starej daty - ideałem, sposobem zycia i etykietą, choć nie wiekiem ( jeszcze...). Najbardziej mnie wkurwia, że muszę uchybiać mojemu pojęciu dobrych manier, tzn. na powitanie kobiety w rękę już nie pocałuję. Bo i zasadniczy powód, dla którego ów zwyczaj istniał jest nieaktualny. Wbrew pozorom, czyli temu co bluregard próbuje tu wciskać, to nie jakiś zbiorowy podmiot męski coś przestawił w głowie kobietom. Po prostu kobiety, dzięki zdobyczom współczesnej nauki, czyli antykoncepcji, wybrały bujne życie seksualne i tyle. Wcześniej zawsze istniał strach przed niechcianą ciążą i wszystkimi konsekwencjami. \"Pstryk\" i nie ma. W rezultacie łatwiej zdradzić. Z obu stron. Padł stary porządek. I, co tu oszukiwać, pada instytucja małżeństwa jako związku, aż do śmierci. Bo i po co ten przeżytek? Facetowi nic nie daje. I żaden facet już nigdy nie zaufa w 100% żadnej kobiecie (czy naprawdę jest na sali idiota, który nie zrobi dziecku testu DNA?). A jak nie ufa, to zdradzi, na zasadzie czystej profilaktyki. W drugą stronę też tak działa. I temu wszystkiemu faktycznie jest winny mężczyzna, niejaki Pincus. Stary zainteresuj się sportami ekstremalnymi. Sporo adrenaliny i całkiem sporo szanse na śmierć (wspinaczka bez zabezpieczeń, base-jumping). Jak znajdziesz czego szukasz to se odpuścisz. Jak nie, przynajmniesz umrzesz bardzo zdrowy. :D :D :D

...się wtrącę, widziałem niejdeną dziewicę z bliska, nawet bardzo bliska, w wieku mniej więcej 24-26 lat. Podkreślam, że ładne były te dziwice. Nie jest to takie rzadkie jak się powszechnie wydaje. Problem w tym, że mężczyzna, który zrzędzi i narzeka na kondycję moralną kobiet, ma problem sam ze sobą a nie z potencjalną swoją kobietą. Chcesz mieć coś, kogoś, kobietę która nie po to była dziewicą (pomijam kobiety zachowujące dziewictwo ze względów religijnych lub rażący brak urody jako przyczynę) aby oddawać się mężczyźnie niepewnemu swoich racji, emanującemu żalem do świata za jego morlany upadek. Jeśli już tyle wytrwała, to tym bardziej chce to zrobić z kimś, kto przynajmniej sprawia wrażenie mężczyzny a nie chłopca. Z chłopcem mogła to zrobić w liceum :p

Gość kobiety przestaly sie szanowac
musze byc sam, bo jestem za porzadny, nie bede sie wiazalas z kims kto jest mniej porzadny i moralny ode mnie, bo to nie uczciwe

Gość uououououupupupupupup

Gość pseudonimXX
Mam wrażenie, że to ma jedno podłoże .. A mianowicie, strach przed porównywaniem do poprzedników.. Współczuje kobietom, które sypiają z kim popadnie ... Ale mniejsze z tym ... Chłopie, jak rozkochasz w sobie kobietę, to jakie to ma znaczenie??? No jakie??? Czy nie spała dotąd z żadnym, czy miała już jakieś przeżycia w swoim życiu?? Ty chyba bardziej się boisz, że nie sprawdzisz się .. Że żadna nie pokocha Cię do tego stopnia, aby nie pomyśleć o kolejnym ... A to złudne!!! Bo dziewictwo, to nie cecha charakteru ... Nigdy nie wiesz, co będzie dalej ... Może stać się tak, że obudzisz potwora ... he, he :P

Gość pseudonimXX
Bo o ile u faceta seksualność sama się budzi ... To u większości kobiet, budzi się ona po doświadczeniach takowych - kobiety się jej uczą .... Poznawają ... Więc?

Gość niecnotlwa
tyle sie mówi o facetach którzy chca miec grzeczną dziewczynke.Spałam z 7 facetami(lat mam 23)spotykam sie z kims bo lubie i na sex.2 msc temu poznałam faceta miało byc bez uczuc,bo to grzeczny facet i ....Dzis mi wyznał miłosc.Oczywiscie nie kocham go i co mam teraz zrobic?Acha nic nie ukrtywałam przed nim wiedział jaka jestem wiec...O co wam panowie biega?

Gość Idealista romantyk
Nie boje sie porownania. Chcec miec kobiete, ktora sie szanuje, jest porzadna i moralna, a nie jakas szmata po przejsciach

Gość pseudonimXX
Kobieta mająca jakieś przejścia, wcale nie równa się "szmaceniu się" Kobiety nieraz zakochują się.. Dziwne??? A kobieta to taki człowiek, który już w genach ma wpisane - poświęcenie dla rodziny .. Czyli jak się zakocha, to nie widzi świata .. I tylko ten facet się dla niej liczy .. Więc seks też jest ... Czy to naprawdę najważniejsze w kobiecie ile miała facetów??? Nic nie piszesz o inteligencji, o klasie, o cechach charakteru .. Tylko o dziewictwie??? Jak będziesz tylko na tym się skupiał, to uważaj, bo i tak pewności mieć nie będziesz - kobiety potrafią symulować dziewictwo!!! To raz... a dwa .. To, że dla mnie osobiście byłoby podejrzane, jeśli kobieta w wieku 26 lat, nigdy nie miała faceta ... Bo albo szpetna.. albo coś z nią nie tak ... Taki problem często pojawia się, gdy w dzieciństwie były np. molestowane .. itd. Może też wynikać ogólnie z oziębłości .. ładna kobeta zawsze ma powodzenie, jeśli do tego czasu się nie zakochała do tego stopnia, aby z kimś być, to coś nie tak z jej psychiką ... pomijam oczywiście fanatyczki religijne ...