Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Idealista romantyk

Współczesne kobiety są za mało porządne, nie mogę trafić na odpowiednią

Polecane posty

Gość a jak facet jest prawiczkiem
i ma 21 lat, nie jest konserwatywny i nie szuka koniecznie dziewicy to jakie ma szanse? :D

Gość czy w tym wątku
potrzebuję więcej parametrów ;] Ale ten typ jest ewidentnie zryty, i ze wszystkich moich znajomych które przeglądają kafe od czasu do czasu i znają tego nieśmiertelnego prawiczka nie ma takiej, która by nie potwierdziła jego widocznego psychicznego defektu (zarówno dziewice i nie). To dość znacznie obniża jego wartość na rynku matrymonialnym, a jeszcze wymagania ma facet z kosmosu (nie mówię, by jakoś drastycznie obniżać standardy, ale on skazuje się na życie w samotności)

wiesz kazdy ma swoje wymagania, ja bym raczej nie dziewice zaakceptowal, jakby miala w miare skromna przeszlosc, chociaz na pewno by mnie to bolalo, ale jakos bym przezyl. trzeba patrzec realnie

a jak facet jest prawiczkiem --> to zależy czy szukasz dziewczyny na stałe czy tylko dla zabawy :O Jeśli nie jesteś nieśmiały to sadzę, że masz duże szanse na zdobycie dziewczyny :)

nie jestem bardzo niesmialy, raczej towarzyskie i rozrywkowy, ale jesli chodzi o kontaktu damsko-meskie jestem dosc zamkniety i jakis skrepowany, chyba mam jakas blokade :( z kobietami umiem miec swietne kontakty kolezenskie i nawet mowic do nich swinskie rzeczy z podtekstami, ale na zarty. ale szukam milosci, a nie dziewczyny na jedna noc

a zastanawiałeś się czym może być spowodowana ta jak to nazywasz blokada??? Czy jest ona spowodowana jakimś konkretnym wydarzeniem ???

moze mam pewne kompleksy i obnizone poczucie wartosci i chyba brak w to, ze jakas dziewczyna by mogla cos we mnie widziec :o

Ale te kompleksy na pewno są niesłuszne ;) nabierz pewności siebie a na pewno jakaś fajna dziewczyna zwróci na Ciebie uwagę :)

nawet jak zwrocily uwage na mnie jakies fdziewczyny, ktore byly dziewczynami moich marzen i mialem u nich szanse i one same przejely inicjatywe to nie umialem tego wykorzystac i musialem wszystko spartaczyc

bylem strasznie oniesmielony i niepewny siebie i nie wiedzialem jak zaproponowac randke i powiedzi dziewczynie, ze mi na niej zalezy

a podobają Ci się raczej dziewczyny bardzo pewni siebie czy może "szare myszki" ??? Jeśli pewnie siebie, to mogłyby różnie zareagować na Twoja propozycje randki i dalszej znajomości. Szare myszki też różnie mogłyby zareagować. Ale odmowa mogłaby być spowodowana jedynie strachem i nieśmiałością względem facetów

Oniesmielenie jest normalna w takich sytuacjach :) A jaki typ dziewczyn lubisz??? :) jeśli pewnie siebie, to one różnie mogą zareagować na propozycje randki, bo albo im się nie spodobasz i powiedzą wprost nie, albo się umówią i pobawią, albo będzie wszystko ok i znajdziesz tą jedyną :D Jeśli lubisz "szare myszki" to one na pewno potraktują Cię poważnie, tylko istnieje obawa, że mogą się wystraszyć i trochę onieśmielić Twoja propozycją i mogą uciec :(

Wyszły dwie podobne treścią wiadomości, bo miałam problem z kafeterią i myślałam, ze tamta wiadomość nie doszła i próbowałam ją odtworzyć :P

Gość Idealista romantyk
chce porzadna kobiete, taka ktorej nie bedzie przeszkadzac to ze co tydzien penetruje mnie moj wujek ktory przyjezdza do nas w odwiedziny, wujek mowi ze tak glebokiego odbytu nie mial do penetracji nigdy, na ostatnie urodziny kupil mi wielopak pampersow, wiecie moze po co?

Gość Idealista romantyk
chce porzadna kobiete, taka ktorej nie bedzie przeszkadzac to ze co tydzien penetruje mnie moj wujek ktory przyjezdza do nas w odwiedziny, wujek mowi ze tak glebokiego odbytu nie mial do penetracji nigdy, na ostatnie urodziny kupil mi wielopak pampersow, wiecie moze po co?

Gość shepherdsweshallbe
BLUREGARD: " Kobiety sa takie jaki jest swiat.To mezczyzni zorbili z nas to czym jestesmy. Szybki sex, kariera, pieniadze, fuck friends. " Powiedziałbym raczej, że to kobiety zrobiły z mężczyzn tych kim są teraz. Jeśli kobiety nie miały by korzyści w przelotnym seksie, wtedy po prostu nie godziłyby się na niego. Zjawisko to nie mogło by powstać jeśli kobieta nie widziała by w tym korzysci dla siebie, nie podtrzymywała go i jesli wciaz wyraza na to zgode to zawsze znajda sie chetni. "Dostosowalysmy sie. Kobiety musza sie jakos w tym odnalezc." Kobieta najceniejsze co ma do zaoferowania to jej seksualnosc. Juz dawno sie "w tym" odnalazłyście, promiskuityzm to nie jest zjawisko naszych czasów. "Jesli kobieta trafi na mezczyzne ktory pokocha ja , jej wnetrze, odwzajemni sie tym samym. Nie wazne co bylo, wazne co jest teraz." Istnieje typ kobiet, ktory totalnie nie podchodzi pod Twoj opis. Jest zbyt idealistyczny, zbyt disneyowski gdzie ksiezniczka poznaje ksiecia i zyja długo i szczesliwie. Kto wie, moze Ty taka jestes, jednak na pewno znasz przypadki gdzie facet oddał dziewczynie naprawde duzo, pokochał wnętrze a został po jakims czasie zamieniony na inny model. Aby Twoje rozumowanie odniosło skutek, oprocz uczuć muszą wchodzić też inne czynniki (dla wiekszosci kobiet) "A szukanie cnotki to hipokryzja." Chyba chodziło ci o jakies inne słowo, może...trud? Hipokryzja byłaby wtedy jesli autor puszczał by sie na lewo i prawo, deklarował ze jest czysty i chce czystą kobietę, jesli tak jest to masz rację, moze nie doczytałem. "Wyrywacie laski na imprezach, na jedna noc, nie szanujecie kobiet, one cierpia , zakoch.uja sie a wy je odstawiacie jak zabawki." One night babies w wiekszosci przypadkow są na to nastawione. Kobieta ktora sie szanuje raczej nie pojdzie do łozka tak szybko. Skoro kobieta sie nie szanuje to jak ma ją facet szanować...Cierpią bo są naiwne i szybko się angażują, a takze rzeczywiscie czasem facet potrafi naobiecywać i namieszać w głowie..beware! "Wiec czego sie uczymy od facetow? Jakos trzeba zyc". Proponuję zastanowić się nad własna osoba, samoocena i wartosciami jeśli jakas grupa promiskuistycznych ludzi ma na Ciebie tak wielki wpływ. "A potem nagle sie chcecie ustatkowac i szukacie dziewicy orleanskiej. " Zgodzę się z tym, ze facet w pewnym wieku mysli o ustatkowaniu się. Dziewica to mocne słowo, ale rozumiem o co Ci chodzi. Facet ktory sie nie statkuje, hulascza dusza, ma w dupie czy pieprzy dziewice czy panne ktora dała połowie miasta. Wazne, ze nie ma konsekwencji. Nawet lepiej dla niego jesli dziewczyna jest lekkich obyczajow. Odwrotna sytuacja w przypadku gdy zechce sie ustatkować- wtedy szuka kobiety wiernej, a nie puszczalskiej ponieważ w spadku po tej drugiej moglby chować nie swoje dziecko + inne niebezpieczenstwa. "Badzcie wy bez skazy, to my tez bedziemy. Traktujmy sie z szacunkiem na wzajem. Od poczatku do konca. " Pewne srodowiska wymagaja pewnych zachowań i strategii. Twoj idyllistyczny obrazek nie ma odzwierciedlenia w naszej rzeczywistosci (tzn. polskiej) AUTOR: Są takie jakich szukasz, nie przejmuj się, kłopot w tym że trudno je znalezc, albo może łatwo, moze co dzien przechodza koło ciebie, ale są dla Ciebie nieatrakcyjne.

Gość Małą czarną proszę
Ale beznadziejny topik, ludzie mają pomysły:P:P:P faceci na damskim forum? hmm zmieniacje poglądy?

Gość a ile masz lat
do zalozyciela topiku

Gość fgfgg
"Kobieta najceniejsze co ma do zaoferowania to jej seksualnosc. " a mężczyzna co? boże, jak ja się ciesze, ze te zjeby nie są mną w ogole zainteresowane z racji braku błony :)

Gość shepherdsweshallbe
fgfgg "Kobieta najceniejsze co ma do zaoferowania to jej seksualnosc. " a mężczyzna co? Zasoby

Gość popieram autora ___ ....
Autor pisal, ze ma 22 lata. 20:23 a tak zapytam A moze nagradzac? Czego sie boisz? Smiesznosci w oczach innych? Jesli bedzie was laczyc cos wyjatkowego dlaczego mialbys odchodzic? Tylko dlatego ze kiedys tam zbladzila? Kochales kiedys kogos? skoro ona miala wczesniej innych, to dlaczego on mialby miec tylko jedna i wsadzic pierscionek zareczynowy i obraczke na palec swojej pierwszej dziewczynie? gdzie tu sprawiedliwosc i rownosc? ona miala prawo sie wyszalec, wiec dlaczego on ma na pierwszej poprzestac? prawiczek i kobieta, ktora nie jest dziewica to bardzo zly pomysl na zwiazek. takiego faceta zawsze bedzie to bolec, kluc w serce i meczyc. jak chce miec tylko jedna i jedyna to niech szuka dziewicy, jak chce miec wiecej, to niech nie szuka dziewicy, ale niech rzuci ta pierwsza po czasie

Gość fgfgg
w takim razie cieszę się, że jestem z facetem który nie ma grosza przy duszy, a ze mną nie jest z powodu ewentualnej błony czy jej braku :/

raczej pewne siebie i z poczuciem humoru, ale takie nie do przesady. jednak tez sie obawiazam, ze taka dziewczyna moze miec bujna przeszlosc seksualna i mogla miec niejednego faceta

fgfgg, no ale twoj facet pewnie tez nie byl prawiczkiem, jak ty nie bylas dziewica, wiec bylo pewnie po rowno i sprawiedliwie

Gość jakie z kosmosu
"a jeszcze wymagania ma facet z kosmosu" ?

Gość dziwny nem temat
i jednego nie rozumiem dlaczego jak autor chce sobie szukac dziewice i nie chce kobiet z przeszłością seksualną to wy nim gardzicie ? ja go rozumiem ale wy patrzycie tylko ze strony własnej bo tak jest wygodniej . a swoją drogą i tak jest więcej prawiczków niż dziewic

no niestety wiecej :(

Gość biedni prawiczkowie
dziewic nie moga znalezc :( :o