Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sparkling frost

Boże za co to wszystko...

Polecane posty

Ludzie, po co wam cierpienie? Ja naprawdę wolałabym czekać, w mniejszej lub większej nadziei, bądź jej braku, na TEGO jedynego, niż mieć zrytą psychikę, poniekąd też na własne życzenie. Byłam w raju, a facet zepchnął mnie do piekła. Jeszcze w marcu myślałam, że zwariuję i niestety nie wydawało mi sie to. Nie wiem, jakim cudem wyszłam z tamtego najgorszego okresu.

No ja nie podważam kwestii cierpienia, tylko mówię o wyborach.

wiesz ciezko wybierac miedzy samotnym cierpieniem a cierpieniem z ta osoba pozatym nie zawsze jest zle

Wiem, ze nie zawsze, tylko trzeba tez starać się rozsądnie mysleć (tak, wiem, że to cholernie trudne, sama z tym walczę, żeby nie pchać się w syfy emocjonalne).

ja też jestem wrażliwa, ale uwierz mi, że czasami trzeba jednak dopuścić do głosu rozum i rozsądek, bo tak się wykończysz (albo kogoś) ile masz lat? mniej niz 20?

zaraz 27 :classic_cool: Widzisz, w twoim przypadku naprawdę czas dużo pomoże i wierz mi, że ten obecny mężczyzna nie musi być tym na zawsze. Słuchaj starszych koleżanek hehe

wiem, że cięzko, bo ja tą swoją miłość odchorowuję już kilka lat, a 25 grudnia minie 9 lat jak się znamy :(