Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diane mite

diane mite na wypadanie wlosow i zmiany hormonalne

Polecane posty

Gość diane mite

ginekolog przepisal mi diane mite, bo wypadaja mi wlosy. podobno dlatego, ze mam za duzo meskich hormonow. poza tym mam b. ostre bole pierwszego dnia okresu. czy ktos mial podobna sytuacje? ja sie dosyc waham bo mam wrazenie ze tabletki tyle samo dobrego co zlego robia czy diane mite to diane 35 o ktorych piszecie?

Gość Pytaniee
od kiedy ginekolodzy zajmują się wypadaniem włosów? Czy przynajmniej zrobił Ci wszystkie badania hormonalne, wątrobowe i itp.? Mnie kiedyś gin przepisał bez badań Diane 35, bo miałam pryszcze na twarzy i twierdził, że mi się skóra oczyści. To były moje pierwsze pigułki, byłam "zielona". Brałam tą Diane 35 (nie wiem czy to to samo co Twoje), miałam okropne sensacje wątrobowe, które dopiero po kilku miesiącach tortur połączyłam z Diane. Wszystkie kłopoty wątroby ustały mi z chwilą odstawienia Diane. U Ciebie wcale nie musi tak być, ale uważaj i koniecznie domagaj się pełych badań.

Gość Pytaniee
Po jakiego ....... wciskasz tu stronę nie dość, że po angielsku (może dziewczyna nie zna) to o chorobie, która nie związku ze sprawą.