Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smiga niga japoniga

Najładniejsza stolica Europy to................. ?

Polecane posty

Ja stawiam na Moskwę; niewiele osób tam było, a szkoda. Większość zachwyca się \"oblatanym\" Paryżem, Rzymem et cetera et cetera... jadą tam, gdzie wysyłają ich biura podróży, zapominając o tym, że to co piękne, wcale nie musi być po zachodniej stronie Europy ;-)

Gość hallllloooo
piekny jest Berlin! A teraz przed swietami jeszcze piekniejszy!

Gość Niemiec co zwiedził świata
według mnie to jest tak "dla każdego coś dobrego " i nie ma sensu sie sprzeczać co jest ładniejsze bo każdy woli co innego ;) ten temat jest bez sensu bo nie ma tu osób które widziały by przynajmniej część stolic w Europy :o każdy głupi może oglądnąć program podrużniczy w tv ale przecież nie o to tu chodzi ;) autorko - temat powinien brzmieć "stolica moich marzeń" albo " jakie stolice widzieliście w tv"

Gość pracownik z Anglii
ci co obrażaja Londyn to pewnie te ofermy co nie znały języka i musiały wrócić do Polski i teraz z marną polska wypłatą wyładowują sie na forum :D żenada :p

a ci co chwalą londyn to jeszcze większe ofermy bo nie potrafili sobie znaleźć dobrej pracy w polsce:classic_cool:

Gość elej
Nawet jeśli Paryż jest oklepany, to na pewno jest wspaniały :) Możliwe, że wschód Europy bardziej mi przypadnie do gustu, niż zachód, ale o Paryżu nie zapomnę nigdy i kiedyś tam wrócę :) W Londynie nie mieszkałam, dość często bywałam przy różnych okazjach i dla mnie jest niestety okropny, nie ma w nim w zasadzie nic co by mnie przyciągało, uliczki ciasne, ludzi tłumy, jakieś sklepy, architektura nijaka. Jedenym wyjątkiem jest Camden Town :) Tam jest fantastycznie, tylko nie na długo, bo hałas, tłok i chaos wszędzie dookoła :)

Gość pracownik z Anglii
raczej mieli talent i ktoś i chciał za granicą:p

Gość pracownik z Anglii
a mi to lata :D to dobrze że nie wszyscy lubią to co ja ... tylko czemu jest tu tyle tysięcy polaków i każdy cieszy sie jak dziecko że chodzi po tym mieście :D są też takie niedoroby które nigdy tu nie były i sie wypowiadają obrażając albo wieśniaki które po tygodniu wróciły do polski :D zazdrościcie bogatym i wykrztałconym którzy po paru latach stawiają sobie domy w polsce albo kupują tu mieszkania ... szkoda z takimi pisać żegnam i życzę zdrowia :p

Gość Bern
:) innych nie znam jeszcze, ale Bern jest sliczne takie malutkie

Gość te pracownik z anglii
moze lepiej powiedz gdzie pracujesz ile zarabiasz i gdzie mieszkasz i co jesz:D u nas w polsce mozna zyc nie gorzej niz a anglii ale trzeba umiec wiecej niz tylko zmywac gary🖐️

Gość francuski ślimaczek
Paryż najładniejszy i Wiedeń !!!

Gość i jeszcze Paryz Moskwa Wilno

Bylam w Madrycie , Lizbonie , Londynie ,Rzymie ,w Londynie itd ale tak szczerze to najladniejsze stolice w ktorych ja bylam to Sztokcholm , Oslo , Helsinki ,Warszawa i Praga .Londyn ani Paryz ani tez nie Rzym nie sa takimi wspanialymi stolicami wiele razy tam bylam i nie spodobalo mi sie tam (oczywiscie kazdy ma swój gust), paryz nie jest taki nowoczesny nawet Lyon , Strasburg czy Marseille sa ladniejszymi miastami w Francji niz Paryz. A Warszawa bez przesady nie jest az tak zla jest ladna, ladniejsza niz Madryt i Polska ni jest tak brudna i wogole nie jest brudna jak byscie pojechali do Hiszpanii to byscie zobaczyli ktory kraj i stolica jest najbrudniejsza i wiem o tym bo mieszkam w Hiszpanii i urodzilam sie i sie wychowalam (urodzilam sie w Madrycie) na dzien dzisiejszy mieszkam i pracuje we wroclawiu. Saludos !! si hay aquí algún español/a :)

Gość gość
Według mnie /to co widziałam/: 1. Paryż 2. Budapeszt 3. Praga 4. Rzym 5. Bruksela 6. Berlin 7. Bratysława Byłam w Wiedniu i Moskwie ale za krótko..... Najpiękniejsza i tak jest moja Warszawa :)

Gość gość

Bruksela, ch///uj ci w du///pę.

Gość Mr.Sraczko

Amsterdam,Rzym,Lizbona

Gość gość
22 godziny temu, Gość Mr.Sraczko napisał:

Amsterdam

ozwał się jeden z tych spizganych Holendrów znowu. ch/ujemwmordę no.

Gość MrSraczko
5 minut temu, Gość gość napisał:

ozwał się jeden z tych spizganych Holendrów znowu. ch/ujemwmordę no.

Oj nie-normalny Polak.Zastanawialem sie nad tym wpisem dlugo i faktycznie Amsterdam robi wrazenie.

Gość gość

Paryż, są tam też miejsca obrzydliwe, ale ilość zabytków i muzeów oraz pięknych miejsc poraża

Warszawa.