Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nokiaz

wspominam z niechcecia te Swieta...

Polecane posty

Gość nie ma innej mozliwosci
Te swieta beda fajne bo z gory zaplanowalam ze spotkamy sie z tylko tymi ludzmi ktorych lubimy. Ci ktorzy sprawili nam za duzo przykrosci nie maja wstepu do naszego domu tylko dlatego ze sa swieta. Te swieta sa dla nas. Rodzina nie jest od swieta i jezeli ktos nie potrafi zyc z nami w zgodzie caly rok to dlaczego mysli ze pogodzimy sie na swieta? Po Nowym Roku bedzie to samo. Wiem ze bedzie fajnie bo nie bede musiala patrzec na ich wredne pyski ani udawac ze wszystko jest w porzadku. Jak mozna w ten sposob spedzic mile swieta? W Wigilie otocze sie ludzmi ktorych kocham, mezem i dziecmi. Naszykuje nasze ulubione potrawy i po prostu BEDZIEMY RAZEM. Potem spotkamy sie z przyjaciolmi. W ten sposob moje dzieci beda mile wspominac swieta. Moze i ty powinnas pomyslec o tym w ten sposob? Zaplanuj wszystko tak jak Tobie pasuje najlepiej, nie idz na zaden kompromis, zrob dziecku wesole rodzinne swieta a zobaczysz ze poczujesz sie lepiej. Wesolych Swiat :)

Gość a mnie wkurzają media w Polsce
popieram

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin