Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niamej

kobietki ktore maja czarnoskórych facetów?

Polecane posty

A jednak to kolejny topik poswiecony Jarkowi? Ja w to nie wchodze.

Gość byc mozee
ale z tego co tu widze to wy wmawialiscie mu caly czas ze jest gorszy wiec to chyba logiczne ze zaczal sie bronic

Gość no nie moge w morde jeza
pragne uswiadomic dyskutujacych to rasistow, ze czarnoskorzy, to nie tylko Makumba w Afryce, albo sprzedajacy na stadionie Dziesieciolecia w wawie. Zapraszam po prostu na Karaiby....

Gość kto mu wmawiał że jest gorszy
:o nie chce mi sie czytać od początku to nie sprawdzę. Tak na marginesie, Jarek, to ty;)?

Gość jarek--84
tak to ja tu nie chodzi o to kto sobie co wmawial ja tylko chce zwrocic uwage ze zrecie sie miedzy soba i zapominacie ze kazdy moze uzyc tej samej broni

:o nie wiem, ja weszłam pod koniec topiku. Z założenia z jarkiem gadam tylko o pierdołach i nigdy nie wchodzę z nim w poważne dyskusje. On ma taką dziwną przypadłość że wchodzi na wszystkie tematy o "odmiennościach" żeby sie pokłócić. Widocznie bardzo sie nudzi, ja też sie czasem nudzę ale wolę tu sobie pogadać o bzdurach, kłótni i problemów mam dość w realu, więcej nie potrzebuję. Pozdrawiam i umieram z ciekawości, kto został nowym adwokatem jarka ;) 🖐️

Gość jarek--84
ostatnia rzecz to to ze zostanę jego adwokatką ja jedynie probuje tu wprowadzic troche obiektywnego spojrzenia bo skakaliscie sobie do oczu jak zwierzeta :O

obiektywizm i kafeteria? życzę powodzenia i dużo zdrowia :)

Gość emilka009wp.pl dla
wtajemniczonych, nij

Ja tam moj czarny JAREK tematy sie mu wykonczylu....bisous

Gość ze coo
?? :O naucz się pisać :O

Gros bisous!!!! naucz sie francuskiego

Gość nie potrzebuję
tego kretyńskiego języka worku na murzyńskie nasienie :O co to znaczy wykonczylu ? :D

Czesc moj czarny Jarku..Tematy ci sie wykonczyly...na koncu ...y...przepraszam ale po polsku to mnie moja mama nauczyla pisac....wiesz moja mama zawsze mowila ze polacy to rasisci i chamy.....bo moj tato jest murzynem straszne a ja brudna bo mulatka jak szczeze tlumaczysz....od kilkudziesieciu nic sie nie zmienilo polacy dalej zacofani......powodzenia w tym zacofanym kraju

Gość savannah dry
A dla mnie kafer to kafer, jestem z rpa, wychowalam sie w rasizmie, kafer jest 1000 lat do tylu - fizycznie i mentalnie.

Gość Agnieszka...1983
Weszłam na ten topik zobaczyć co ciekawego piszą dziewczyny o swoich związkach z czarnoskórymi, ale praktycznie jedyne co tu znalazłam, to przepychanki z niejakim Jarkiem..... Nieśmiało proponuję powrót do tematu....... Jeśli chodzi o mnie- nigdy nie byłam i nie zamierzam być z czarnym- i nie chodzi tu bynajmniej o rasism (mogę się z nimi przyjaźnić, proszę bardzo, ale nic więcej). Po prostu nie pociągają mnie oni, tak samo jak np. tak zwani latynosi (fuj...). Podoba mi się jasna skóra, niebieskie oczy... Najchętniej skandynawski typ urody:) Mieszkam teraz w UK i obserwuję związki Polek z Murzynami. Nie mam nic przeciwko nim:) I chętnie poczytam, jeśli któraś opisze swoje doświadczenia w tej kwestii:)

Gość to słucham...

wiesz..jak sie zakochasz to kolor skóry nie ma znaczenia. A w tym przypadku moze byc tylko pikantnym dodatkiem:) hehehe Moj właśnie śpi zmeczony po pracy. powstzrymuje sie zeby go nie zbudzic

Gość niamej do nadii
no i sie nie doczekam ... emilka009@wp.pl

Gość Ola z UK
Moim zdaniem czarni są masakrycznie leniwi, cięzko przyswjaja wiedze, rozwrzeszczani, i brzydko pachną. Jedyne co maja w głowie to zaciagnąc kobiete do łóżka, każdą!!!! Jakoś w łóżku czarnego nie czuła bym sie wyjątkowa ;) monogamia w ich wykonaniu to raczej abstrakcja, dla mnie sa baaaardzo prostymi ludźmi. Szczerze sie przyznaja że życie jest za krótkie żeby skupiac sie na pracy czy dokonywac jakichkolwiek osiagniec (nie przeczcie fanatyczki czeklady, skoro oni sami tak mi mówią !). Dla nich to że pracuję, zbieram pieniadze na kupno własnego domu do dalekoidący konsumpcjonizm ( nio pewnie lepiej całe życie mieszkac w wynajętym pokoju;) Urodzic sie-przetrawac (najlepiejna socialu)-zapłodnic jak najwiecej-bron Boże sie nie przemeczac-umrzec! Nie twierdzę ze nie ma wyjątków, cieko pracujacych , wyuczalnych.... niestey wyjątek potwierdza rególę a rególa u nich nie jest imponująca przynajmniej dla mnie. Wole mojego myślącego, pracowitego Polaka :)

Gość Olu z UK
Twoj pracowity i "wyczalny" Polak tez jest wyjatkiem potwierdzajacym regule....

mnie tylko dziwi taka niekonsekwencja ; jak polacy delikatnie dają do zrozumienia polkom, żeby trochę bardziej się szanowały to wielkie larum się podnosi że rasiści, kompleksiarze i w ogóle ... to kim są murzyni i araby, którzy potrafią ukamieniować własną siostrę za to że całowała się z białym ? ja tam zyczę wszystkim mieszanym związkom jak najlepiej, tylko potem jest mi przykro jak widze jak się takie związki zazwyczaj kończą ;( a najbardziej mnie wkurzają te głupie uśmieszki jak jakiś murzyn dowie się że jestem polakiem. to strasznie poniżające.

Gość ifa19
o co chodzi z tymi usmieszkami, nie jestem w temacie...?

Gość Radek z Londynu
Jesli chodzi o usmieszki, to czarny smieje sie z Polaka ze Polaki sa latwe. Aczkolwiek to nie ja jestem autorem tego posta. Rzeczywiscie czarni sa cholernie leniwi - jest wiele wkurzajace wykonywanie pracy za innych. A poza tym czy ci ktorzy zyja na socjalu zyja na koszt innych. Ja jednak tych polek nie rozumiem co one wnich widza. Chyba maja niezly bajer ( tj. czarni ). To jets taka generalizacje - ale bardzo duzo w tym prawdy.

Gość no prosze panstwa
wiecie co? to ze znacie tylko takich "czarnych" to zalezy takze w jakich kregach wy sie obracacie. Bo ja znam ciemnoskorych bez socjalu, z dobze platna praca, po studiach renowmowanych uczelni. Weic sorry.. punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Jesli tylko z takimi sie stykasz-przykro mi ale to znacyz ze sam obracasz sie w podobnych kregach i tylko takich ludzi znasz za przyklad. A w tmy przypadkuy to nie tylko czarni maja socjal ale biali, zolci itp.

u mnie w pracy (obecnie kelner w dużym klubie) pracuje około 90 osób, w tym 1 murzyn i 1 murzynka. reszta to biali i arabi z północnej afryki. natomiast jak jadę do pracy to pod każdym \"off license\" już o 7:30 stoi banda murzynów i walą browary z promocji 6piw za 5funtów. przeklinają, zaczepiają ludzi, wyłudzają pieniądze, a nie daj boże przejdzie jakaś atrakcyjna kobieta to oni jej nie przepuszczą. wiadomo że nie można generalizować, bo zdarzają się wyjatki , ale jakoś nie miałem przyjemności poznać wielu wartościowych murzynów. oni nawet sami się z tym nie kryją , że najważniejsze w ich życiu jest jaranie trawy, ruchanie lasek i wymigiwanie się od roboty. o tym w 99% śpiewają ich rapowi idole , szczególnie ci z zachodniego wybrzeża. natomiast najbardziej za pracowitość szanuję azjatów. mają zasady, nie wywyższają się, nie posądzają nikogo o rasizm i nie są agresywni. do tego azjatki w porównaniu z murzynkami ... niebo a ziemia :)

Gość niamej
czyli generalnie, wszystkie nacje są takie same.. bez znaczenia czy czarny, biały czy zółty.... są leniwi, zaradni, spoko i do dupy..... takie wnioski;]

Gość grgrfdhckjncjnsvjsn
up

Gość lololoiiiii
spojrzcie wokolo,nie plujcie na czarnych!!!!! zalujecie milosci tym kobietom ktorych nawet kijem byscie nie ruszyli bo sa tak obrzydliwe...najbrzydsze,ze skrajna otyloscia biale kobiety pchaja przed soba wozek z mulaciatkiem w srodku,to standart!!!!Zginely by w samotnosci ,niekochane,a tak czarnuch da im ta namiastke uczuc(wzamian za to ze go nie deportuja),maja dzieci,sa szczesliwe,mimo ze Bog im urody poskapil.Nie badzcie takimi egoistami,typowy przyklad psa ogrodnika,opamietajcie sie...panowie:)