Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porównywacz....

Porównanie ciała 19 latki i 29 latki

Polecane posty

Gość ciekawy temat hehe

Gość z tą CIASNOTĄ TO BZDURA
i nierzadko 29stki sa zajefajne du_py no chyba ze o siebie nie dbaja ale to sie kazdej moze przytrafic. Nie wierze ze 19 ma ciasniejsza cipke od 29 latki

Gość MiśTylkoTwój........
ojjj chłopaki...a raczej chłopczyki...tego nie możnaporównywać bo to dwie różne kategorie wiekowe. to jakby porównywać Forda z 2007 z Ferrari z 2007 roku. ludzie przeciesz to są inne kategorie!!!!! każdy lubi co innego...a tak naprawde to chłpczyki z cieniutkimi peniskami szukają 19-latek bo są mniej doświadczone i tylko im mogą zaiponować...tylko taka dziewczynka może takiego chłopczyka dowartościować ale to sztuczne dowartościowanie i tyle....dogodzić kobiecie z klasą, dojrzałej, która wie czego chce i ktora też jest ciasna - bo to kwestia tez penisków chłopczyki ;) - to jest sztuka....cóż to za problem 19-latce dogodzić...ojjj chłopczyki...a ciało 30 latki może być cudowniejsze niż 19- latki kwestia genów, zadbania,itd...no i jest jeszcze jedna sprawa - miłość - nikt o niej nie wspomniał bo to ona też ma duzo do powiedzenia....także chłopczyki z cieniutkimi peniskami i zakompleksieni szkają 19-latek a mężczyzni prawdziwych kobiet,,,takich kobiecych kobiet pełnych wdzieku,klasy,stylu,teperamentu,odpowiedniego myslenia,itd,,,kwesitia upodobania,dojrzałości,gustu,,,no cóż są chłopczyki i mężczyzni...samemu trzeba wybrać km się chce być....

ja poznałem kobiete mego życia...ma 32 lata ale urode,,,ciało....to jest jakiś fenomen ludzie...20-latki mogą się chować ze swoim ciałem...już nie wspominam o tym jaką klase prezentuje sobą,,,jaka jest inteligentna,temperamentna błyskotliwa itd...mógłbym wymieniać bez konca....al pszemy tu o ciele tylko wiec,,,,,to fenomen natury moim zdaniem...wyglada na 22 lata,,jest zjawiskowo sliczna,,buzie ma cudowną a co do ciała........w dotyku jedwab...ludzie,,prawdziwy jedwab..coś niesamowitego....proporcje ciała tak idealnie dobrane ze az niewiarygodne...a tak jedrnej i zgrabnej pupy nie widziałem z zyciu - i to nie dlatego ze widziałem tylko 2 w zyciu- piersi niesamowicie zmysłowe i kształcie tak delikatnym jak puch ze chce się tylko muskać opuszkiem paluszka..brzuszek płasciutki,,,zadnego wałeczka nawet nie ma...dłonie zgrabne i stopki niesamowicie zadbane i zgrabne....to niesamowite jak można mieć takie ciało cudowne to cud natury dla mnie...ludzie to jest fenomenale ciało...jak dla mnie ideał..ahaaa,,,celulit ;) kobieta mego zycia nie wie co to jest bo poprostu nie ma tego!!!!!!!!!!!!a co do ciaśności ;)....no cóż....tak jak i ciała to i ciasności mogą jej pozazdrościc 20-latki....dla mnie to Królowa mego życia...to Bogini urody....to Księżniczka mego serca...to mój najwiekszy Skarb którego kocham nad życie......

..i nikt mi nie powie ze ciało 20-latki jest lepsze od ciało 30-latki.....ale oprócz ciała jest ważne co ma w głowie....a 20-latki niewiele o ile wogole mają co kolwiek....wiec już wiecie pewnie kto się ugania za 20-latkami;) i w jakim celu.....no coż pozostaje życzyc chłopczykom sukcesów w podboje młodych dziewczynek.....hahahahah powodzenia,,choć nie potrzebnie mówie "powodzenia" bo na bank się wam uda uwieść młode naiwen dziewczynki.....coż za zaszczyt i jakie osiągniecie dla takich chłopczyków ;) hahahah papa - masakra

Skarbuleczku mój najukochańszy....Kocham Cię ;)

a po za tym to kobieta 32 lata to młoda kobieta wiec chłopczyki apeluje zebyście nie robili z kobiet 3..letnich starych babć...to naprawde młode kobiety a tak nawiasem mówiąc to umysł sposób myslenia i podejscie do zycia mają ogromne znaczenie i sprawia ze kobieta jest młoda a nie metryka.....o ile chłopcy wiedzą co to znaczy metryka....

misiek nie produkuj się tyle, przecież każdy kto miał cokolwiek do czynienia z kobietami , będzie wolał w łózku mieć 29 latkę niż 19 latkę. nie ma co tu się nadwyrężać bo młodzi onaniści z gimnazjum i tak nie wiedzą o czym ty do nich mówisz

Gość niedojrzale dzieciaki
19-latka,za rok bedzie miala 20,a potem wiecej i wiecej...nigdy mniej,wam tez latek nie bedzie ubywac,i w koncu sami z zazenowaniem spojrzycie na teksty jakimi sypaliscie za gowniarza.Jedna kobieta ma piekne cialo wiele lat a inna nie,i tak to juz jest ze Bog nie rozdziela kazdemu po rowno.Faceci zwlaszcza z paroweczka koktajlowa w spodniach wiedza o czym pisze.Niemniej nie jakosc ciala stanowi o wartosci czlowieka

19-latka jest ok i 29-latka tez piekna.Dla kobiety to zadna wielka roznica(poza doswiadczeniem). Jedynie facet 19 -30 lat to w seksie jest jak.... kelner-rozleje zanim doniesie.Wybierajcie dziweczynych ..starszych.Wiecej was naucza niz tylko ..lodziki.

Gość Adi78
No a ja jestem obecnie w związku z 19stka, a raczej jeszcze troche młodsza. Byłem też z kobietami w moim wieku i powiem wam, że z żadna inną nie było mi tak dobrze. I moja laleczka nie tylko jest piekna, ale ma tez sporo w głowie. Pod względem inteligencji i szacunku do samej siebie mogłaby pobić niejedną 29 latke. A wygląd to naprawde duza różnica, przede wszystkim jej świeżość, młodość, energia, radość. Jest śliczna, szczupła, ma piekne ciałko i przede wszystkim jest tylko moja.

Gość do Adi78
To poczekaj az sie twoja ksiezniczka ocieli,bedzie wygladala jak porozciagany worek...i nie mow ze to nierealne

ja mam 19 lat i moge smialo powiedziec ze moje cialo wyglada super w porownaniu do mojej starszej siostry a ona nie rodzila dzieci i takie tam..poprostu nie ma co ukrywac wiek robi swoje a to nie prawda ze starsze sa lepsze w lozku..mlode kobietki tez duzo potrafia i uwierzcie kazdy facet marzy o tym by przezyc cos niezapomnianego z mlodym jedrnym cialkiem tym bardziej gdy w gre wchodza fantazje i duza wyobraznia..:P

Gość ja jestem 29 laka
powiem tak, w wyglądzie wielkiej różnicy nie ma, tzn- mieszcze się w ciuchy z przed 10 lat bez problemu, tyle, że cycki mam większe po ciąży... i bliznę po cesarce... zawsze uprawiałam duzo sportu, zdrowo się odzywiam.... czuję się siwtnie i tak wyglądam, za to jestem duuuużo mądżejsza ;)

Gość czyrzby
?

Gość mama 22 lata.......
obecnie jestem zgrabna i atrakcyjna mloda kobieta a jeszcze 3 -4 lata temu mialam pryszcze i bylam gruba....wygladam teraz lepiej niz w wieku 19 lat

Gość jak czytam ze facet
sie wypowiad ze moja dziewczyna ma sliczne ciałko to wiałabym na miejscu tej dziewczyny. Co zrobicie 19 tki jak taki facet powie Wam ze w wieku 30 lat wygladacie staro?:D i poszuka nowej 19 tki?

Gość mam 40 lat i podobam
sie sobie duzo barzdiej niz jak miałam 19 lat.

Gość dajcie spokoj pracuje z
dwoma trzydziestkami i to sa zajebiste babki! stac je na dobre kosmetyki i ciuchy, dbaja o siebie i wygladaja lepiej nie nie jedna nastolatka! az slinka cieknie

Gość Adi78
Adi78 jestem tu znowu. I nie napisałem, że jedynym atutem mojej dziewczyny jest sliczne ciałko, bo oprócz tego liczy się w niej inteligencja, jej dobre serce, radość, no a z twarzy tez jest sliczna i nie ważne czy się zestarzeje szybko czy powoli to zawsze będę ja kochał, bo jeszcze nigdy nie byłem tak zakręcony na punkcie jednej dziewczyny i żadna nie wywierała we mnie takich emocji. A to ze ma piekne młode ciałko to inna sprawa i moje szczęcie

Gość ten temat wymyslil
ktos kto ma niewiele wiecej lub wlasnie 19-20 lat i 29latka kojarzy mu sie ze stara ,zasuszona babcia i wogole uwaza ze w wieku 29 to juz powinno sie miejsca na cmentarzu szukac a nie za sexem ogladac...no bo i z czym??? a feee....ha,ha,ha,kazdy wiek ma swoich zwolennikow,nie tylko 19latki,mozna miec 50,60 i 70lat i tak samo czuc sie uwielbiana jak nastolatka

Gość jak justin ale lepszy
Adi78 - ale z ceibie farciarz, marzy mi sie taka księżniczka, młodziutka i śliczniutka, chciałbym objąc taką porcelnową laleczkę moim męskim ramieniem, a i w łóżko to z taką jak w niebie, nie ma porównania do 30stek, sam fakt że dziewczyna jest duzo modsza kreci mnie ostro

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość DobryDzień
odwracając kota ogonem: ja wybrałabym faceta 30-letniego niż 19-latka.

od kiedy 19latka to kobieta ? :D:D zwykla doprosnieta dziewczynka 29latka nie dosc ze doswiadczona to i figure ma juz ustabilizowaną u takiej 19tki za rok dwa moze wywalic dupe z łabedzia zrobi sie brzydkie kaczątko a raczej kwoka :P 29latka jak juz jest brzydka to brzydsza nie bedzie, a jak ładna to ładna bez dwuch zdań

Gość tomaszekkk igraszek
co tu porównywac GÓWNO do TWAROGU

Gość KarolBendek
Zakładając, że chodzi tylko o sex, to młode dupy są najfajniejsze. Mam 29 lat, bzykałem 40 latkę, 30 latkę i 17 latkę. Nawet spojrzenie na twarz siedemnastolatki podczas sexu to zajebiste doznanie. Starsze nadrabiają to tylko doświadczeniem. :)

Gość miss karoline
a co po wiecie o tym?? --> www.1man1jar.com

Gość on**
19stka 30 latka każda ma swój uroki super cialo

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup