Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porównywacz....

Porównanie ciała 19 latki i 29 latki

Polecane posty

Gość a moja zona
jest blizej 30 niz 20 i ma baarrrdzo ciasna cipke.. ale nigdy nie rodzila, mnoze dlatego

MiśTylkoTwój: "i nikt mi nie powie ze ciało 20-latki jest lepsze od ciało 30-latki". Chcesz nam wmówić, że ta Twoja kobieta, jak miała 20 lat, to nie miała tak pięknego ciała, jak obecnie? :P

Gość karoolek..............
co za durny topik ... kobieta majaca lat 17 moze byc kal piekna i miec piekne ciało , tak samo jak kobieta majaca lat nawet 35 ! wiec jak to chcecie porównywac ? wezmy piekną o pieknym ciele 17 i piekna o pieknym ciele 35 latke wiekszosc nie bedzie potrafiła wybrac !

Gość nie masz racji
wiekszosc wybierze mlodsza bo dluzej potrwa, zanim sie zeszpeci

Gość do wredniaka
zadałeś pytanie misiowi, więc jako kobieta którą opisał w ubiegłym roku w maju odpowiem: ciało mam nadal cudowne, zawsze miałam, ale z misiem jestem 3 lata, zna mnie na etapie życia 30-stki wzruszyłam się czytając to..... pozdrawiam

Gość AleSmiechy
tak a 19 nie może mieć rozjebanej a 29 ciasna?? Zależy od kobiety ;)

Do kobiety Misia: Rzeczywiście, ten tekst sprzed 1,5 roku jest ciepły i wzruszający. Ale jest tam błędna teza, że ciało kobiety 30-letniej jest piękniejsze niż 20-letniej! Ty sama jesteś tego dowodem. :P :) Pozdrawiam! :)

Zawsze zastanawialo mnie, po co takie porownania... 19 latka i 29 latka? A moze 9 latka i 99 latka? :P To naturalne, ze sie starzejemy. Mozemy porownac jakas 19 latke z 29 latka i uznamy, ze ta pierwsza jest duzo ladniejsza. Czy to jej zasluga? Niekoniecznie. Pozniej przyjrzymy im sie za 10 lat i 19 latka juz jako 29 latka moze wygladac duzo gorzej, niz obecna 39 latka w tym wieku. A na koniec porownamy je jako 49 -latke i 59 -latke i na przylad okaze sie, ze ta starsza wyglada lepiej. No i co z tego? Faceci, czy milosc, fascynacja i dojrzaly zwiazek polega na tym, zeby porzucac kobiete, kiedy ona tylko sie zestarzeje? Dziewczyny, nie wszystkie 19latki sa glupie (ja osobiscie znam kilka bardzo interesujacych), a nie wszystkie 29latki dojrzale :) Podobnie z facetami - nie kazdy ponizej 25 roku zycia ma pstro w glowie, a po 30 zaczyna myslec o stabilizacji. Na koniec dodam, ze osobiscie znam 22-latki, wygladajace na starsze ode mnie o lat co najmniej 5. Moja przyjaciolka z kolei, choc ma juz troche zmarszczek (jej delikatna skora zaczela sie wczesnie starzec), wyglada o niebo lepiej, niz 10 lat temu. Ma tez znacznie wieksze powodzenie (choc od dawna jest szczesliwa mezatka) Ludzie sa rozni, nie wpychajmy ich moze do jednego worka, O.K.?

Gość to zalezy od ......ja
To zalezy czy kobieta dba o siebie ja ma 23 lata jedrne piesi jestem szczupla widze mlodsze dziewczyny odemnie z nadwaga duzymi tylaczkami i wcale nie chcialabym sie zamienic moje cialo jest super to zalezy ode genow od skory od teog jak dbamy o cialo popatrzcie na taka nicole scherzinger jakie ma piekne cialo nie jedna 19 lataka takie by chicala

zapomnialam dodac ze nie widze zadnych zmian jak mialam 19 a 23 piersi am dalej sterczace nie wisza mi

Gość 4real
pierdzielenie, proste, ze co mlodsze jest ladniejsze. Co to za porownania ze zadbana 35 jest ladniejsza od zaniedbanej i grubej 19? Co nie znaczy ze starsze = mniej interesujace :p Nie umiem obiektywnie oceniac kobiet, ale starszy facet i mlodszy facet to tak, jakby porownywac stare wino i roczna prytoze :)

Znam osobe ktora pracowala w zakladzie pogrzebowym i ubierala zmarle osoby i stwierdzila ta osoba ze cialo 20 latki a 50 latki niczym sie nie rozni tyle ze po tej straszej widac po twarzy ale ciala maja bardzo podobne

Gość do wredniaka
nie zauważyłam błędnej tezy:) misiu napisał, że ciało po 30-stce ciągle może być piękne, zachwycać bardziej niż to w okolicach dwudziestego roku życia i tyle,,, :):)

Gość lubie te zmiane
Mam 23 lata, jestem i czuję się 10 razy bardziej atrakcyjna niż mając lat 19...jestem dużo bardziej świadoma swojej kobiecości, wiem więcej o życiu, jestem mądrzejsza, mam ukształtowany charakter... poza tym szczuplejsza, lepiej ubrana, bez kompleksów, seksowna... wspominając mnie i moje koleżanki z czasów maturalnych i widząc nas dzisiaj wiem jedno - zmieniamy się zdecydowanie na korzyść, bo jesteśmy już kobietami a nie dziewczynami...

Gość to zalezy jak się dba
o ciało. Ja mam 24 lata i moje ciało wygląda lepiej niż 5 lat temu z tego względu, że uprawiam systematycznie sport a wtedy nie uprawiałam i ciało miałam trochę sflaczałe :)

Gość heh a ciała 29-latków
jak się maja do ciał 19-latków? Nijak, 19-latkowie to fajne ciasteczka a wielu 29-latków to już spasione, brzuchate miśki.

Gość ginekolog położnik
To czy kobieta ma cipke po porodze ciasna czy luźna, to tak naprawdę zależy ode mnie. Jak ją z szyje więcej to jest ciaśniejsza....a jak mniej to jest luźniejsza. Ot cała tajemnica.

Gość haaaaaaaaaaaahaaaaaaaa

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup

Gość A ja mam 15 lat
I podobaja mi sie starsze ode mnie, moja ciocia ma 34 lata i wcale nie jest brzydka, jakbym byl starszy a ona nie byla moja ciocia to wydupcyl bym jja chetnie. Takze lubie mlode ale starsze ode mnie.

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość uuuuuuuuuuuupa

Gość A ja mam 15 lat
Ech pomarzyć to se można. A póki co nadal jestem prawiczkiem onanistom :(

Gość 20 latkaaa
Nie zodze się z tym. Wyglad to kwestia genow, trybu zycia. Taka 19 ma jeszcze fiu-bzdziu w glowie. Nie ma wyksztalcenia. Jest jeszcze u rodzicow na garnuszku. A taka 30stka Jest już mądrzejsza, ma kase na to zeby zainwestowac w ciuchy, kosmetyki, fryzjera co tydzien itp. Zreszta, jak juz ktos napisal.. czy zycie to tylko chodznenie do lozka? Dla faceta ktory bedzie sie ze mna chcial zwiazac bedzie sie co innego liczylo niz tylko "młode ciało". Bo kolesi, ktorzy chca mnie tylko przeleciec omijam szerokim lukiem, wiec mnie generalnie pierdoli co o moim wyladzie mysla/beda myslec za 20 lat.

Gość lilouu
Smiac mi sie chce z lasek zaciekle "broniących się" w jedna albo druga strone. Poprostu szczyt ambicji zostac przelecianym z poklaskiem i uznaniem tego co wkladalby penisa wszedzie. Najwazniejsze to to zeby sie podobac facetom, ktorzy maja nas generalnie w dupie i chca sie pobawic kawalkiem skory jak zabawka. zalosne... Ja leje na nich cieplym moczem, dla mnie to kał na ktory nie warto nawet splunąć. Ich ocene mam totalnie gdzies... hehe. Zalezy mi zrobic wrazenie i chce sie podobac facetowi, ktory nie patrzy na mnie jak na gumowa lalke do przelecenia, a patrzy "do środka"- no ale sila rzeczy dla takiego wiek mojego opakowania znaczenia miec nie bedzie

Gość 33 letnia dziewica
I dlatego my kobiety powinnyśmy unikać za młodu tych napalonych facetów i na seks decydować się dopiero około czterdziestki!