Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porównywacz....

Porównanie ciała 19 latki i 29 latki

Polecane posty

mam mozliwosc obserwowania kobiet w roznym wieku i czasami dziwie sie skad u nastolatek taki rozwiniety cellulit i paskudne rozstepy:P oczywiscie starzenie sie ciala jest czyms naturalnym, ale niestety duze znaczenie maja geny, jakie dziedziczymy oraz to, w jaki sposob zyjemy:) nie jedna 30-dziestka wyglada o niebo lepiej od 20-dziestki :P dziewczyny mozecie sobie pomoc, wystarczy tylko wiecej ruchu pod kazda postacia i zdrowy tryb zycia ;)

Przecież ten topik nie dotyczy całokształtu związków ale jednej, konkretnej sprawy. Wiadomo że ciało 19-ki najczęściej będzie ładniejsze. Ale 29 lat to jeszcze w miarę młody wiek i te kobiety mało będą się róznić lub prawie wogóle. Natomiast później zaczyna się proces zatracania urody. To normalne. ps: jak to dobrze być facetem. My się wolniej zmieniamy :-D

Nie zgadzam się19 oletnią dziewczyną jest jeszcze dzieckiem. wolę kobiety, swiadome swoje atrybuty.

Gość u nas jest taka niepisana
wolniej?? dobre sobie :D Wczoraj oglądałam zdjęcia - akurat takie 10 lat temu robione. Faceci zmieniają się bardzo, zwłaszcza jak ciałeczka im przybywa :0

w moim przypadku porównanie mnie w wieku 19 lat a w wieku 29 wypada na korzyść dojrzałości ciała: - gdy miałam 19 lat nie zaznaczała mi się talia, obecnie mam bardzo ładną talię - dojrzewałam wolno więc jako 19-latka miałam nijakie piersi, obecnie są średnie, ładnie zaokrąglone - mając 19 lat miałam bezkształtne biodra, jednocześnie zlewające się z tą talią, teraz są krągłe - wreszcie mam gładką skórę, żadnych mankamentów typu wypryski a przy tym że zawsze byłam drobna, lekkiej budowy i szczupła więc nie miałam i nie mam cellulitu, zwisów i czego tam jeszcze, to obecnie jestem zadowolona z mojego ciała, kiedyś zaś nie byłam

reno1965 Ależ nikt nie polemizuje ze stroną osobowościową. Mnie do maturzystek nie ciągnie. I też mam świadomośc że młodośc to krótki epizod w życiu a w np małżeństwa trwają po 50 lat. Więc jeśli ludzie się dobiorą w wieku 25 lat, to młodość stanowi krótki fragment związku. Dlatego charakter ma ogromne z naczenie. Kiedyś matka powiedziała mi fajną rzecz. Nie podobała mi się pewna dziewczyna, która dawała mi dobitnie \"zielone światło\". Matka mi później powiedziała: \"czym ty się kierowałeś? Przecież za kilka lat zatrą się różnice między nią a tymi ładniejszymi\" - ciekawy tekst (w formie ciekawostki :-) ) Jednak nie zmienia do faktu że kobieta ma najładniejsze ciało w wieku dwudziestu paru lat. A później to już zależy od kobiety. Ale i tak wiadomo ze więcej ładnych będzie w młodszej grupie wiekowej.

Nikt nie polemizuje z wagą tego co piszesz. Topik dotyczył wyrywkowej sprawy. To wszystko

Wiek nie ma znaczenie co do dbałości o siebie.. znam pary 30 letni kobiet, i więcej, przy którym młode ciało nie umywa się..

a ja zadowolona zswojego wyglądu byłam mając 19 lat i teraz również jestem. Ciało jest inne, ale wystarczy mi spojrzenie mojego ukochanego, który też nie jest co dzień młodszy :) i czuje się piękna. Piekne świeże ciałko 19 latki - super, ale jak pieknawewnętrznego nie za wiele, to marne widoki na przyszłość

reno1965 Nie wątpie. Nawet wśród kobiet po 40-ce takie się znajdą. Ale statystycznie wiadomo jak jest. Tu niektórzy nadmiernie poważnie traktują taki topik. Przecież dotyczy on jedynie fragmentu spraw damsko-męskich. Nic więcej.

No ja nie miałam pięknego. A teraz mam. O, np brzuch miałam okrągły, wydęty chociaż byłam szczupła. Teraz jest płaski. Ogólnie... ukształtowałam się ale dopiero tak przed trzydziestką.

Facet- to że młode jest częściej ładne niż starsze - wiadomo i nie ma co porównywać. Temat się rozwinął w różnych kierunkach, jak to na kafe :)

Gość iuloyil
29 to wciąż młode za to już rozwinięte tak jak powinno dojrzałe jest ładniejsze niż niedojrzałe, to jest właściwa zasada

29-letnia starsza pani :D:D:D buehehehehhehe błagam :P starsza pani?? p.s. ciasnej cipki szukają sfrustrowani zakompleksieni kolesie z małymi fiutkami

mea jeśli to było o mojej wypowiedzi, to nie napisałam starsza pani - tylko starsza (w domyśle starsza niż młoda) Mam 31 lat i uważam że dopiero niedawno moje ciało stało się naprawdę kobiece. a może to sprawa psychiki i postrzegania siebie i świata?

Przesadzacie z kontynuowaniem tego topiku Ja sam sobie myślę że chciałbym sobie życie ustatkować w wieku 32-35 lat. I wtedy właśnie znaleźć taką 25-29 letnią żonę. I pewna uwaga. Dużo zależy od samych ludzi. Jak z byłą spędzałem wakacje na plaży nudystów to widywało się też kobiety w późniejszym wieku niz tu wymieniony. Twarz zdradzała wiek. To oczywiste. Ale naprtawdę, niektórę atrakcyjnością ciała mogły śmiało rywalizować z młodszymi. Dużo zależy czy ludzie o siebie dbają. Wrogiem jest nadwaga. Tutaj faktycznie różnica między \"puszystą\" młodą a \"puszystą\" po 30-ce będzie duża. Ale jak kobieta dba o figurę i prowadzi odpowiedni tryb życia to czasem może mieć ciało nie mniej seksowane od kobiet wyraźnie młodszych. Nawet gdy zbliży się do 40-ki.

moja wypowiedź odnosiła się do: \"16.12] 23:27 tester 19 stki - młoda sliczna delikatna skora ciasna pochwa w porównaniu do 29 latki, jedyne czym moze skusic starsza pani to doswiadczenie i tyle. \"

Hmmm Meaa.. nie mam kompleksów w tych sfery a mimo wszytko lubię ciasne pipki.. ale to akurat nie wydaje mi sę że to jest apanaszem młodości.. to kwestia budowa,.. i praca na sobą. co do wyjątki, 30/40 letni piekności.. czy własnie sztuka nie polega na tym aby znaledż wyjątkowość? To mnie rajcuje..

a to przepraszam, to pewnie z racji mojego wieku i świetnego samopoczucia ciągle wydaje mi ise, że jestem pępkiem świata i wszyscy chcą ze mną rozmawiać. ;)

wierzcie mi moja kumpela jest 11 lat młodsza ode mnie...a ma ciało jak stara baba....także różnica jest tylko w cyferkach

Gość eden
och ja mam 27 i co? to znaczy że jestem już stara dla takich 20 latków ???

Jestem po 30- stce ale uważam że teraz wyglądam lepiej niż 10 lat temu,naprawdę wiele razy spotykam się z komplementami od dużo młodszych facetów.Mam świadomość własnego ciała ,stać mnie na dobre kosmetyki ,wizyty u kosmetyczki saunę ,basen.Nie mam celulitu i ubieram sie w to co chce ,noszę rozmiar spodni 27 chodzę w jeansach i mini spódniczkach.Nikomu nie przyszłoby do głowy że jestem po 30 stce.Wiec nie pieprzcie że po 29 roku życia kobieta wygląda jak z lamusa.Pracuję w salonie Vertusa i widzę jakie zapasione nastolatki przychodza ,jak mierza spodnie a wszystko im się wylewa,cellulit straszny mają.Kobieta jest piękna kiedy jest zadbana -starzenie się to kwestia genów.

Gość eden
tak masz racje to kwestia genów ja też niewyglądam na 27 lat,,,i to jest prawda że czasem dużo młodsze wyglądaja na starsze

Gość *MUSISZ*
moim zdaniem wygladam identycznie nic mi nie obwislo, piersi w zadnym wypadku nie- moze bo nie sa za duze ... cialo mam gladkie - rozmiar zawsze ten sam, moze nawet troche schudlam spotykam znajomych i mowia mi sie sie nic nie zmienilam...

Gość według mnie gadacie oczywistoś
ci:O mężczyzna tez ma najładniejsze ciało, kiedy jest młody. Sama jestem młoda i nie chciałabym starszego faceta. Wam się wydaje, że jesteście piękni, ale łysina, zmarszczki na czole, skroniach, kuzra łapki, swie włosy, brzuch, nie sa wcale ładne:O

Gość ty dzieco pisze się
"w łóżku":O Faktycznie, oprócz niedouczonych 19latek z wiejskiej dyskoteki nigdzie nie zamoczysz🖐️

Gość ty dzieco pisze się
a uprawiać seks w wieku 17 lat to zaczynają samotne dzieci z patologicznych rodzin