Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gnom

Knajpa już otwarta

Polecane posty

agiie to faktycznie jeszcze dużo rzed tobą :P lidia a może wpadniesz na swoim stałym niku:P fakt szkoda czasu aleczasem trzeba:P

agiie ano:P lidia bujać to my a nie nas ale ok jak nie chcesz to nikt cię nie zmusza:D

Gość rzeka
ważne kto obok kogo siedzi, bo to niezbity dowód kto kogo lubi bardziej, czyli większa szansa na ratunek w razie np. lotu pod stół czy też bezpieczną drogę do domu a co za tym idzie- chęci na kolejne wspólne picie. Właśnie dowiedziałam się,że w piwnicy do beczki z winem nasrał kot, do piwa wpadła ptaszyna co to grypę załapała, butelki z wódką mają podejrzaną akcyzę a inne trunki pomieszane z barwioną wodą!!!! Gnom - wiedziałeś o tym?

my się tu wszyscy lubimy jednych bardziej a drugich bardziej i każdy każdego ratować będzie :D

to nie w ojej knajpie :P tu porządne trunki dajemy:D jabolki jak się patrzy :D Made in Siarkopol Częstochowa:P

Gość rzeka
ale fakty są jakie są..Twoja impreza, Twoja piwnica...info przyszło od tego faceta co stoi za barem...mówię bo on jakis taki dziwny...ja tu jestem nowa ,więc nie bardzo wiem czy to taki żart czy on Tobie zazdrości i dlatego rozsiewa plotki .Poza tym, wiesz , ja tam nic nie mówię ale juz ktoś się skarży na ból wątroby

o...jak widzę wszyscy sie świetnie bawią :)

kocyk a jak tylko uważaj bo znowu cię wyświechtają:P bez siareczki coś by się znalazło ale ja nie wiem :P

Gość rzeka
a Wy długo się znacie? dlaczego gospodarz nie dba o konwenanse? Nawet nie zainteresował się dlaczego się przysiadłam i czemu donoszę na barmana>? gadam sobie a tak jakby mnie tu nie było! uwaga! robię aferę a może nawet pijacką burdę!!!

rzeka jak zrobisz burde to cię wyprowadzimy na śmietnik historii

smetnie to mało powiedziane impreza zdechła zanim się zaczęła jakoś ze mną nikt cleć nie chce a co mi tam jak nie to nie ja tam sobie popije:D

Gnom :) to może czegoś poszukasz ;)bez siarki :) Ps, Języczek masz ładny lecz mój ładniejszy :) Margot-- w tuleniu jestem dobra ;) mam nawet referencje jak chcesz :) co do ciepła hmm...podobno tak lecz i czasem szorstki kocyk:(

ja tylko siarkowe :P a co może być piwo ale nie radzę bo chrzczone rzeka przywlekła:P