pixi0dixi 0 Napisano Grudzień 17, 2007 wiec chodzi mi o to czy za nim wiedzialyscie iz jestescie w ciazy mialyscie jakies skurcze itd ? ja kochalam sie z moim kochanym 13 dnia cyklu do konca nie mam zadnych typowych mi objaw ktore informowaly mnie o zblizajacym sie okresie w czwartek przypada dzien okresu wiem musze zrobic test ale nie pokoją mnie te skurcze poradzcie prosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pixi0dixi 0 Napisano Grudzień 17, 2007 ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
canberra 0 Napisano Grudzień 17, 2007 mnie przez pierwsze 3 m-ce ciąży brzuch \"okresowo\" pobolewał ale 0 krwawienia a @ której nie dostałam poprzedzał normalny zestaw objawów przedokresowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pixi0dixi 0 Napisano Grudzień 17, 2007 dziekuje aa mialas moze taki skurcze takie jakby mialo z Ciebie cos zaraz wyleciec ?? przepraszam za dziwne okreslenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
canberra 0 Napisano Grudzień 17, 2007 no coś w tym stylu ale nie były to skurcze typowe - raczej wrażenie że zaraz coś pocieknie :) ale jeśli przed @ miewałaś coś takiego to może być zupełnie normalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pixi0dixi 0 Napisano Grudzień 17, 2007 no wlasnie jeszcze nigdy tak nie mialam tzn 3miesiace temu przestalam brac tabletki i moze to mi wszystko rozreulowalo ahh czekam do czwartku i zrobie test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
canberra 0 Napisano Grudzień 17, 2007 dokładnie - test rozwiąże dylemat :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
canberra 0 Napisano Grudzień 17, 2007 a tabletki mogły ci blokować niektóre naturalne reakcje organizmu (np. zmniejszyć ból przed @ czy zablokować te skurcze) - w końcu niektórzy lekarze przepisują tabsy żeby zmniejszyć dolegliwości okresowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panna dzeszczowa 0 Napisano Grudzień 17, 2007 jak miałam bóle w dole brucha takie delikatne i też nie wiedziałm co to a lekraz mi powiedział że to był moment zagnieżdzania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dwie_kreseczki 0 Napisano Grudzień 18, 2007 wczoraj zrobilam test i okazalo sie ze zostanę mamusią :)) Moje objawy to: wzdęcia, ból brzucha - takie dziwne ciągnięcie jakby pęcherz, jakby jajnik, i częste siusianie. Poza tym żadnych innych objawów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAŁA OO 0 Napisano Grudzień 18, 2007 u mnie początki ciązy objawiały się częstym oddawaniem moczu i zawrotami głowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach