Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pixi0dixi

dla kobiet ktory byly, sa w ciazy .. pytanie prosze wazne !!!!!

Polecane posty

wiec chodzi mi o to czy za nim wiedzialyscie iz jestescie w ciazy mialyscie jakies skurcze itd ? ja kochalam sie z moim kochanym 13 dnia cyklu do konca nie mam zadnych typowych mi objaw ktore informowaly mnie o zblizajacym sie okresie w czwartek przypada dzien okresu wiem musze zrobic test ale nie pokoją mnie te skurcze poradzcie prosze

mnie przez pierwsze 3 m-ce ciąży brzuch \"okresowo\" pobolewał ale 0 krwawienia a @ której nie dostałam poprzedzał normalny zestaw objawów przedokresowych

dziekuje aa mialas moze taki skurcze takie jakby mialo z Ciebie cos zaraz wyleciec ?? przepraszam za dziwne okreslenie

no coś w tym stylu ale nie były to skurcze typowe - raczej wrażenie że zaraz coś pocieknie :) ale jeśli przed @ miewałaś coś takiego to może być zupełnie normalne

no wlasnie jeszcze nigdy tak nie mialam tzn 3miesiace temu przestalam brac tabletki i moze to mi wszystko rozreulowalo ahh czekam do czwartku i zrobie test

a tabletki mogły ci blokować niektóre naturalne reakcje organizmu (np. zmniejszyć ból przed @ czy zablokować te skurcze) - w końcu niektórzy lekarze przepisują tabsy żeby zmniejszyć dolegliwości okresowe

wczoraj zrobilam test i okazalo sie ze zostanę mamusią :)) Moje objawy to: wzdęcia, ból brzucha - takie dziwne ciągnięcie jakby pęcherz, jakby jajnik, i częste siusianie. Poza tym żadnych innych objawów.