Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..gośka..

Ja chce tylko mieć ładną cere... Czy aż tak wiele wymagam ??

Polecane posty

Gość ..gośka..

;(;(;(;(

Gość pomoge ci rada ale
ale sie nie smiej.. ja zawsze mialam zaskorniki a przez to robily mi sie tez pryszcze. Pilam duzo wody nie jadlam pikantnie, nawet krzemionke pilam no i co z tego? Cera jak byla tak byla beznadziejna. Dopiero gdy moj facet zaczal mi sie spuszczac na twarz ( nie wiem bardzo go to podniecalo ponoc ) moja twarz zaczela sie robic ladna. Znaczy sie jak w tygodniu kochalismy sie z trzy razy i zawsze konczyl na mnie na mojej buzi to pozniej sobie to rozcieralam bo on lubil patrzec na to. Potem szlam i sie mylam i tak gdzie po miesiacu zauwazylam, ze nie mam juz wcale a wcale problemow z cera :) Mam piekna twarz, ale wystarczy zeby nie bylo bzykanka z finalem na buzi przez ok 2 tyg i problem wraca. Jego sperma ma cos takiego w sobie, ze dziala jak super maseczka :) moze i Ty sprobuj :) Pozdrawiam

Gość ..gośka..
Dzięki ...

Gość wlkkkp
mam dokladnie to samo...niedobrze mi sie robi jak patrze w lustro...23 lata facet i tradzik :(..........kurwa nic tylko sie powiesic...u dermatologow bylem, , przestrezgam diety i kurwa nic !

Gość wlkkkp
nie jemostrych przypraw, slodyczy, cukrow prostych itp...moge jesc nawet suchy chleb ale do jasne cholery chce miec normalna cere

mi na syfki pomogła... ciąża :) nigdy w życiu nie miałam takiej cery jak teraz :) 4,5 miesiąca po porodzie ;)

Gość ja......................
Ja tez mam juz swoje lata i trądzik mam nadal:-(tak długo sie lecze że juz nawet nie pamiętam co zazywałam i tak nic..cholera szkoda gadać.Ostatnio kupiłam tabletki drożdzowe z bratkiem na początku mnie wywalało ale juz sie uspokoiło zobaczymy co dalej jak na razie jest ok.