Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sylwia_pt

Szukam kogos, kto zna francuski, zaplace 40 zl, pomocy...

Polecane posty

Witam, szukam osoby do napisania ( a wlasciwie skorygowania) pracy po francusku, chodzi o opisanie 10 epok historycznych Francji w duzym skrocie.(praca ma miec max 5 stron) Mam juz wszystkie materialy, nalezy to tylko skrocic z glowa i w miare mozliwosci pozmieniac zdania.Praca musi byc napisana do 10 stycznia. Mysle, ze dla kogos kto dobrze zna francuski, to nie wiecej niz godzinka, 1,5 roboty. Kontakt : shivka2@o2.pl

nie znam francuskiego ale powiem tak - do 10 stycznia to jest kupa czasu. chyba mozesz poswiecic na to tez pare godzin i napisac jakos. myslisz ze nauczysz sie jezyka jak ktos bedzie za ciebie prace pisal, otoz nie. wez sie szybko do roboty. aha, to nie jest godzinka roboty. ja znam biegle angielski, niemiecki i dunski i w zadnym z tych jezykow ani nawet po polsku nie napisalabym pracy na 5 stron o 10 epokach historycznych tych krajow w 1.5 godziny nawet. dodam wiecej, nie napisalabym tego nawet po polsku bo sie nie da. i za 40 zlotych tez bym nie pisala bo sie nie oplaca. robie tlumaczenia i to jest bardzo malo. sama biore 25 zlotych za strone tekstu i to jest i tak tanio bo nie mam studiow w zadnym z tych jezkow.

O boze, no chyba sie do 10 stycznia francuskiego nie naucze. Akurat moj francuski jest kiepski, ale znam kilka innych jezykow wiec sie nie wymadrzaj. To juz jest po francusku, juz ma konkretna forme, chodzi o to zeby to troche skrocic i troche pozmieniac zdania. mandzuria, podalam maila wiec jak chcesz to skrobnij cos do mnie, sama zobaczysz jak to wyglada.