Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakotaka

moj facet 29 lat teraz pzyznal sie ze spal z babka 57 letnia!!!!!!!

Polecane posty

Gość Hmmm_81
moja matka nie bzyka sie z facetami 30 lat młodszymui tylko z moim ojcem który jest od niej 2 lata starszy

Gość Frtytr
zawracanie dupy takie problemy :o

Gość zabulinka1
halo halo ja tez nie mam nic przeciwko tego typu zwiazkom, czy sexu miedzy osobami w tym wieku....wszystko jest super extra jesli nas to nie dotyczy..jestesmy madre i takie tolerancyjne..a za przeproszeniem gowno prawda:)mamy tu konkretna sytuacje i dziewczyna ma problem czy duzy czy maly zalezy tylko od niej...jak ona to czuje..jak by mi ktos zadal pytanie czy mam cos przeciwko temu ze koels posuwa 57 kobiete odpowiedzialabym -pewnie ze nie!!! jestem tolerancyjna, nie wchodze ludziom do lozka co mnie to obchodzi kto co robi z kim...ale jesli ktos by mnie zapytal czy mam cos przeciwko ze moj facet z ktorym jestem, z ktorym ja sie kocham kochal sie z babeczka w wieku 57 lat, lizal jej cipke itd - odpowiedzialabym ze mam;/ naprawde

Gość a dla mnie
nie jest obrzydliwe to, że kocahł się z kobieta w takim własnie wieku, tylko jego motywacja. Ze zrobił to ,bo z braku laku dobry kit. Świadczy tylko o nim.

każdy z nas ma jakąś przeszłość a przeszość, jak ogolnie chyba wszystkim wiadomo, jest rzeczą, na jaką nie mamy wpływu wiec nalezy wrzucić na luz i zaakceptowac

Gość zabulinka1
do frytr jakie zawracanie dupy aaaa poraz kolejny uogolnianie ..spoko dla ciebie by nie bylo problemu..dla kogos jest duzy problem a od tego jest kafeteria zeby dzielic sie tymi problemami i szukac porady itd itd..wiec skoro to jest zawracanie dupy dla ciebie to nei czytaj takich topików a jesli juz czytasz i uwazasz ze sa tak beznadziejne to lepiej przemilcz niz wypowiadaj sie ze to zawracanie dupy bo to nie chodzi o ciebie tylko o ta osobe ktora ma problem pozdrawiam:)

Gość zabulinka1
Haris Pilton hehe no wiadomo ze terzeba wrzucic na uz i sie pogodzic z przeszloscia bo to jedyna rzecz jakiej nie zmienimy ale wlasnie o to chodzi jak sie pogodzic i czy da sie pogodzic...autorke pierwszy raz cos takiego spotkalo i jak napisala jak kubel zimnej wody na to spadlo wiec teraz kwestia tego czy bedzie potrfaila z tym "zyc" jesli tak to wspaniale jesli nie to hmm moze cos zaradzimy;) ok moze si juz ucisze i poczekam co autorka na pisze;) czekam na odpowiedz na moje pytanie jak to pwoiedzial itd..

Gość jakotaka
hej dziwczyny dzieki za wszystkie wypowiedzi........widze ze w koncu normalne osoby sie odezwaly bo wczesniejsze wypowiedzi to porazka......... jak mi to powiedzial........no wiec ja zazartowalam sobie ze kupie sobie pizame jak babcia bede wtedy a on na to ze kiedys spal z prawie babcia:-(szok normalnie az sie we mnie zatrzeslo....... no coz moze i bylo minelo ok ale nie wiem po co mi to mowil ja sie nie pytalam o ego byle i nie potrzebuje takich info z kim spal ..........i lepiej by bylo jak by mi tego nie mowil.... coz wiem ze teraz jest teraz i na prawde jestem z nim szcesliwa i wiem ze mnie kocha i w naszym zwiazku jest super wiec nie bede tego niszczyc tylko z tego powodu ze sie z nia przespal........ ale fakt faktem jakis niesmak mam......... w sprawach lozkowych nic sie nie zmienilo chociaz myslalam ze moze tak byc na szczescie jest ok

Gość hłahłeeeee
twój nick mówi sam za siebie - jako taka czyli nijaka, zwykła mysina bez polotu i inteligencji:P zresztą z twoich karykaturalnych błędów i wielokropków również mozna wyciagnac pewne wnioski:D

Gość Hmmm_81
ale w sumie jak ciebie teraz całuje to masz świadomośc ze tym jezykiem lizał cipe jakiejs starej babie :( mógł ci tego nie mówić

Gość zabulinka1
hehe i wez tu odpowiedz normalnie to zaraz ci idiotki odpisza modrze hehee idiotki!!!!!!!! faktycznie wylecial z ta prawie babcia niepotrzebni ehehe ale moze bedzie ok niesmak zostanie pewnei ale skoro dajesz rade a tu o ciebie chodzi to ok:) pozdrawiam jaka jakies jescze problemy cie nurtuja daj znac;)

Gość zabulinka1
hmm a jescze pytanko bo ja wscibska:) mowil ci jak wygladala?albo ty pyatalas? znajac mnie ja bym z niego juz wszytsko wyciagnela ciekawosc by mnie zezarla..i gzie wtedy byl ze nie znalazl nikogo mlodzszego jak to ujal?

Gość jakotaka
bobka była atrakcyjna na maksa......... swiecila golym jedrnym biustem jak Agnieszka Perepeczko .......... jak zobaczyl jej cycki to odlecial........

Gość hahahaha to niemożliwe
:) 57 lat to sie może tylko jakiemuś zbokowi podobać , nawet dziwki w tym wielu nie uświadczysz bo by klientów nie miała :P chyba że to zbok który lubi babacie

Gość jakotaka
ale ona nie byla rozjechana jak dziwka a to roznica jest........... poznali się w sanatorium w ciechocinku a wiadomo jak w takich okolicznosciach przyrody krew uderza czlowiekowi zarowno do głowki wiekszej jak i mniejszej.................

Gość zabulinka1
to sie babce pofarcilo przynajmiej miala fajny sex:) i minetke:) jejku czemu kolesie tak zwracaja uwage na cycki...niby mowia ze male jest piekne i jak sie mam male to "no co ty ja kocham twoje piersi""lubie male" a to tylko taka sciema male sa ok..ale zobacza duze jedrne i zaraz sie napalaja...nie ma to jak sciemy facetow

Gość jakotaka
no niestety ale babka o wiele zdrowsza opuscila ten przybytek i to dzieki mojemu facetowi.............

Gość Hmmm_81
a co twój robił w sanatorium?

Gość zabulinka1
hehe widze ze juz do tego podchodzisz z humorem:)

Gość jakotaka
dzieki za to ze ktos mnie wyreczyl i podszywa sie za mne:-) fajnie tylko tak sie sklada ze ten ciechocinek to raczej bez szans bo nie mieszkamy w polsce i moj facet polakiem nie jest a o ciechocinku to nawet nie slyszal:-) pozdrawiam podszywaczy......... nie pytalam sie i nic mnie to nie obchodzi jak wygladala juz wole zeby mi nic nie mowil na ten temat

Gość zabulinka1
ja pierdziele ale ktos ma zajawke ze sie podszywa aaaaaaaa powtarzam idoitki!!!!!!!!!!!!!! ja myslalam ze z toba gadam;/ wiesz podziwiam cie bo ja napewno bym sie wypytala wszzystko jak ta babka wygladala i skad ja wzial znaczy w jakich okolicznosciach to bylo...chyba troche sie pytalas skoro wiesz ze jej cipke lizal..

Gość jakotaka
ciebie tak podnieca lizanie cipki? bo w kolko o tym piszesz jak jakas maniaczka seksualna.......... a moze jestes niewyzytym facetem????????????

Gość jakotaka
przyznać się mu że spałam kiedys z dziadkiem 70-letnim?

Gość zabulinka1
eh dobra widze ze sie nie dogadamy to ze twoj facet cos wywinal kiedys to nie miej pretensji do nas..sama napisalas o tym lizaniu a to dla mnei bylo najdziewniejsze w tym , sama zaczelas topik, wiec wypowiadam swoje zdanie a ze sex mnie tak nie oburzyl jak lizanie cipki to pisze o tym glupim lizaniu...szkoda ze tak piszesz jaka to tu nietolerancja panuje itd itd a zobacz jak sama opdpisujesz no trudno..

Gość jakotaka
on twierdzi że im starsza cipka tym lepsza do lizania

Gość jakotaka
lizanie nie jest dla ciebie seksem????????? no prosze cie a kiedy ty zostałas gruntownie wylizana...... moze ci tego brakuje i powtarzasz to hasło jak mantre jakąś?? masz w ogole stalego partnera seksualnego? ile masz lat?

Gość zabulinka1
mam 14 lat i tylko pies lizał moją cipkę

Gość jakotaka
poprzednia wypowiedz tez nie moja.........coz debile sa wszedzie a najwiecej w necie bo moga byc anonimowi i sie nie osmieszac przed ludzmi pokazujac twarz zenujace wiesz ja juz troche wyroslam z takich opcji zeby sie wypytywac o wszystko ale kiedys tez tak mialam....... co do cipki ze tak powiem to ngdzie nie pisalam ze jej lizal nie wiem skad to sie wzielo powiedzial ze spal z nia a ja nie wnikalam w szczegoly i na szczescie on tez nie

Gość andrzej z elbląga
kiedy byłem dzieckiem to spałem z mamą i dzisiaj się wcale tego nie wstydze