Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakotaka

moj facet 29 lat teraz pzyznal sie ze spal z babka 57 letnia!!!!!!!

Polecane posty

Gość jakotaka

masakra nie moge jakos sie pozbierac.........czuje obrzydzenie i nie wiem co jeszcze:-( czy to normalne????????? miala tak ktoras z was?????? a moze wypowie sie jakis facet???????

mojej kumpeli mąż kiedyś spał z 45 lenią babką...miał wtedy 20 lat...ona sie z tego śmieje..

Gość jakotaka
w sumie smaic sie tez mozna ale mnie to troche obrzydzilo do niego........jakos dziwnie sie czuje

Gość hfdsd
nie no sorry ale ja bym z nim zerwala, koles jest obleśny :o a takie rzeczy chyba powinno sie mowic na poczatku zwiazku :o dramat, rzyg :o

Gość babka 57 lat to nie kobieta
?????

Gość on ze starsza
"mojej kumpeli mąż kiedyś spał z 45 lenią babką...miał wtedy 20 lat...ona sie z tego śmieje.." a co w tym zlego? bo nie kumam

Gość jakotaka
jasne ze kobieta ale jaka roznica wieku!!!!!! i do tego duzo starsza od naszych mam prawie babcia.........jakos mi sie to nie podoba i czuje sie zle...........nie wiem po co mi to mowil bleee

Poczekamy jak Ty będziesz miała 57 lat, ciekawe czy będziesz czuła się jeszcze kobietą i jak będziesz wyglądała.....porozglądaj się dookoła jest sporo w tym wieku całkiem atrakcyjnych kobiet

nie przejmuj sie...Ty jesteś młoda..masz piękne ciało...a tamto to stare pudło...zwykła lola-fiat

Gość jakotaka
jasne ze tak ale mnie to jakos brzydzi..........sory takie moje odczucie no i chyba nie jest normalne ze chlopak 27 czy mniej letni spi z kobieta o 30 lat starsza!!!!!!! a jak sie go spytalam czemu to powiedzial ze chcialo mu sie seksu a nie bylo mlodszej pod reka:-(

Gość hgf032
wytrawny z niego dupczyciel

Gość jakotaka
dokladnie slabo mi sie zrobilo i powiedzizlzm mu ze chyba jest desperatem zeby az takie rzeczy robic......... mam nadzieje ze nie ma wiecej takich info w zanadrzu dla mnie.......

upadła Anielica - Twój bon ton tez jest upadły:O starsza kobieta to dla Ciebie pudło? no comment

oooo jaka delikatna :)))))))))))))) masz rację to nie jest normalne.......moim zdaniem takie myślenie świadczy o Tobie i o Twojej normalności :)

Gość jhjjk
do kogo masz pretensje? sama sobie faceta wybrałaś

Gość hfdsd
wg mnie ktos taki nie nadaje sie raczej do powaznego zwiazku :( wspolczuje

Gość dfdff
a wy (kobiety) mozecie spac z facetami w wieku waszych ojcow, tak? hipokrytki

Gość jakotaka
nie mam pretensji jak bys nie doczytala!!!!!!!!! ja poprostu sie dziwie i obrzydza mnie to..... a wczesniej nie wiedzialam o tym powiedzial mi to niedawno, my juz razem miszkamy, wiec nie mialam pojecia wczesniej o tym

Gość dokladnie tak
A czy normalne jest,ze 50letni facet sypia z 20latka?takich zawiazkow jest mnostwo. nie widze roznicy

Gość pytanie któro musialo zostać
zadane ..... czy to samo uczucie obrzydzenia towarzyszy Ci kiedy pomyślisz o tym że facet 57 - letni przespał sie z kobieta 29-letnią. Czy to jest akceptowane przez Ciebie? a jest gorzej ...faceci po 60- tce czy 70-tce biorą sobie dizewczyny mlodsze o pół wieku - ja bynajmniej nie rozumiem Twego oburzenia a dla pocieszenia - Ty również bedziesz mieć kiedyś 57 lat !!!!

Gość hfdsd
no dobra ale zakladam, ze autorka tego watku nie spala z 50 letnim facetem. nie wiem ja bym nie mogla sie pogodzic z czyms takim i bym zostawila tego kolesia.

Gość jakotaka
jak dla mnie to wiadomosc o tym ze spal z kobieta starsza od mojej mamy i to sporo podzialala na mnie jak kubel zimnej wody...... i nie piszcie ze ja nie jestem normalna bo jezeli juz to chyba o nie calkiem byl normalny..///////

Gość a mnie to nie brzydzi
trzba byc chyba zacofanym, aby tak myslec. na zachodzie takie zwiazki sa normalne i nikogo to nie obrzydza..z reszta nie wiem jak mozna byc z kims kogo sie brzydzi...

Gość jakotaka
to chyba dziala w dwie strony........... jakies to dla mnie nie zbyt smaczne jest sory takie jest moje zdanie......i mysle ze wiele dziewczyn dowiadujac sie o czyms takim czuloby podobnie do mnie.......

Gość dokladnie tak
nie rozumiem z czego robicie problem.Znam kilka niezlych kobiet po 50siatce.

Gość jakotaka
to bylo chwilowe odczucie i teraz mysle juz o tym z wiekszym spokojem ale jednak nie daje mi to do konca spokoju........... a tak wogole to my mieszkamy za granica i jakos nie zaowazylam zeby to bylo normalne.........

Gość a mnie to nie brzydzi
masz waskie horyzonty widocznie...kobiety w tym wieku sa takie same jak inne, do tego zadbane, wiedza czego chca i maja doswiadczenie, nie wiem co w tym obrzydliwego

Gość jakotaka
w dodatku lizał jej cipkę:o

Gość dfdff
hfdsd - ale przeciez przeszlosc sie nie liczy. Same probujecie facetom to wmowic. On juz nie sypia, liczy sie terazniejszosc :)