Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakotaka

moj facet 29 lat teraz pzyznal sie ze spal z babka 57 letnia!!!!!!!

Polecane posty

Gość jakotaka
nie wnikam co robil a czego nie.........wogole nie wiem po co mi to mowil nie widze w tym celu .........a mi by bylo latwiej bez tej informzcji......... wazkich horyzontow na pewno nie mam...........a ze to tak na mnie podzialalo np coz nigdy nie wiesz czego mozesz sie spodziewac........

Gość hfdsd
przeszlosc sie moze nie liczy ale duzo mowi o czlowieku no wiec wiesz... ja bym sie brzydzila byc z takim kolesiem

Gość siabadaba
Nie chcę cię załamywać, ale starsze kobiety są bardziej pewne swojej kobiecości i klarowniej potrafią wypowiadać swoje życzenia w sferze seksu i je realizować. taka babka to wulkan bez zahamowań:P nie zdziwiłabym się, gdyby twój men zabił cię wieścią, że jej wiedza i praktyka nie dorównują twoim :classic_cool:

Gość dokladnie tak
a mozesz wytlumaczyc dlaczego?? nie rozumiem co w tym obrzydliwego.Wiekszosc kobiet w tym wieku mialo mniej partnerow seksualnych niz przecietna wspolczesna dwudziestokilkulatka

Gość dfdff
jak jest jakis topik i facet pisze, ze nie chce dziewczyny, ktora spala z X-facetami, bo sie takiej brzydzi, to sa glosy, ze to przeszlosc, ze teraz jest z nim i to sie liczy :o o niej przeszlosc zle nie swiadczy, ze byla workiem na sperme?

Gość jakotaka
nie wiem juz sama co myslec..........niby to co bylo sie nie liczy ja tez swieta nie jestem ale nie dziele sie z nim tymi informacjami bo i po co....... no mam nazieje ze sie mylisz............a zreszta mysle ze nie kazda kobieta w tym wieku to od razu nie wiadomo jaka w lozku jest..........

Gość zagarynka.
Obrzydliwe:O Tak samo brzydza mnie kobiety chodzace do lozka z facetami w wieku ich ojcow...

Gość hfdsd
ja nie bylam workiem na sperme i nie chcialabym, zeby moj chlopak spal nie wiem z iloma, do tego jeszcze z jakas starą babą. po prostu bym sie brzydzila kogos takiego, to moja sprawa, mam do tego prawo :)

Gość a mnie to nie brzydzi
mnie sie wydaje, ze kazda kobieta w tym wieku doskonale wie czego chce i jak jej zrobic dobrze ;) dziwi mnie Twoje podejscie, bo to co bylo nie powinno miec znaczenia, poza tym nie wiem co takiego obrzydliwego ma byc w kobietach w tym wieku? czy przez ten wiek sie nie myja? choruja na wenery? wez sie zastano o co Ci chodzi i podaj argumenty dlaczego Cie to tak zniechca? to totalny brak tolerancji. bo nie ma lepszych i gorszych kobiet, chyba, ze z Twoim poczuciem wartosci cos nie tak..

przestań po prostu czytać ten topik to co zrobił Twój facet to było i koniec :)))))))))))))) teraz niektórzy z czystej bezinteresownej złośliwości będą Cię dołowac potrzebne Ci to ? chyba nie :))))

Gość dfdff
Nie pisze akurat konkretnie o Tobie. Ale ogolnie przy tego typu topikach pojawiaja sie takie opinie :P

Gość hfdsd
masz rację, też to zauwazylam ;)

Gość jakotaka
do coheed masz racje:-)chyba nikt mi tu nie pomoze a jak juz to zaszkodzi.......sama sie przekonuje ze to co bylo nie ma znaczenia miczy sie co teraz a jest cunie i jest wspanialym facetem.........dzieki za madre slowa

hm niby tak ale zawsze jest jakieś ale :) trzeba sie z tym oswoić :)

kurcze kafe cos nie dziala. chcialam tylko napisac, ze nie chce jej robic na zlosc tylko uswiadomic, ze kobieta w tym wieku nie jest gorsza i nie powinno to miec znaczenia jesli wtedy nie byli ze soba

Gość dfdff
czyli tak, jak podejrzewalem. Takie opinie, o "przeszlosci" maja tylko kobiety... hm.. latwe :D

Gość jakotaka
no coz nie wiem czy byla lepsza i nie chce wiedziec...........wazne ze widze ze moj mnie kocha i wiem ze mu ze mna dobrze......... i nie wiem po co te teksty ze tamta byla lepsza bo starsza albo cos w tym stylu.......... z tego co widze to wiekszosc facetow zmienia ale na mlodsze a nie na strasze wiec skoro te starsze sa takie spuper to skad te zdrady i rozwody????????

nie wiem, ale wsrod moich znajomych kazdy facet deklaruje, ze marzy mu sie seks ze starsza kobieta...wiec nie ma sie czym burzyc

Gość ciekawe to
niemal wszystkich bulwersuje i dziwi, a często brzydzi fakt, że młody facet przespał sie z babką ponad 20, 30 lat starszą. zgadzam sie to nie jest normalny układ. Ciekawe dlaczego nie dziwi, nie bulwersuje i nie brzydzi to, że bardzo często młode dziewczyny wiążą się i sypiają z facetami ponad 20, 30 lat starszymi, takimi w wieku swoich tatusiów. Dla mnie oba te układy są chore, patologiczne i najzwyczajniej w świecie obrzydliwe

Gość jakotaka
ja sie z tym zgadzam nie ma jak dla mnie w tym nic normalnego..........i nie wyobrazam siebie z takim dziadkiem ze tak powiem.......... a mozna wiedziec czemu twoji koledzy tak maza o czyms takim.???jak to uzasadniaja??????

Gość siabadaba
a jak ty uzasadnisz swoje błędy? chyba wiekiem gimnazjalnym?:D

Gość hfdsd
jak bedziemy mialy tyle lat to nie bedziemy starymi kurewkami tylko dojrzalymi madrymi kobietami. :)

Gość do jakotaka
wola starsze,bo te nie robia bledow ortograficznych

Gość ostrokrzew
"jak bedziemy mialy tyle lat to nie bedziemy starymi k**ewkami tylko dojrzalymi madrymi kobietami." Których nikt już nie chce. :D Ale jesteście nadęte i bez wyobraźni. Pięćdziesięcioparoletnia kobieta Waszym zdaniem nie ma już potrzeb seksualnych i emocjonalnych? Żeby była jasność, jestem kobietą trzydziestoparoletnią. Pewnie też wg niektórych starym próchnem. :P Na szczęście i Was to czeka. :D

Gość hfdsd
jasne, ze i nas to czeka. to przeciez normalne, czas leci nieublaganie. ale jednak trzeba umiec sie zachowac jak na swoj wiek, a kobieta po 50, prawie 60 lat ktora idzie z mlodym chlopakiem do lozka zeby sie dowartosciowac to dla mnie kurewka i nic wiecej, nie mam do takiej zadnego szacunku. niech idzie z mężem albo z kims w podobnym wieku :p

Gość ostrokrzew
Jasne, lepiej się umartwiać ze starszym, jak można z młodszym. :P I pierwszy raz słyszę, żeby róznica wieku byłą kryterium kurwienia się. Twoja logika jest powalająca. :D

Gość ostrokrzew
PS. To się nazywa projekcja - przypisywać innym własne motywy (że jakoby chodzi się do łóżka po to, żeby się dowartościować).

Gość hfdsd
cos mi mowi, ze jestes samotna 30 paro letnią starą panną ktorej nikt nie chcial i ktora chodzi do lozka na pierwszej randce :o

Gość ostrokrzew
Hm, muszę spytać o mojego faceta, siedzi obok. :D