Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakotaka

moj facet 29 lat teraz pzyznal sie ze spal z babka 57 letnia!!!!!!!

Polecane posty

Gość łehehehehe
wykasowano je bo byly puste jak bęben zupełnie jak Ty :classic_cool:

Gość obserwujaca topik
dobrze,ze zostaly wykasowane,bo sadzac po tych co zostaly nie masz nic ciekawego do powiedzenia;)

Gość fkaalalan
Życzę ci idiotko, żebyś w wieku 57 była łysiejącym pudłem, któremu śmierdzi z ust i obwisa skóra z ramion. Żeby facet kopnął cię w ten durny tyłek i odszedł z 2o latką. I żeby nikt ale to nikt dotknął cię, zbliżył się do ciebie, przytulił cię - do śmierci. To właśnie się należy durnym niuniom sądzącym, że są przypadkiem wiecznej młodości. I życzę ci jeszcze, żeby twoje znajome były równocześnie zajebistymi 57-latkami, które stać na kosmetyczką, fryzjera i super ciucha i które mogą przebierać w młodszych facetach. Stań się.

Gość hfdsd
no wreszcie ktos normalny sie odezwal. wiecie dziewczyny ja to czasami jestem w szoku jakie idiotki siedza na tym forum. dla nich to wszystko jest normalne :o swiat po prostu staje na głowie a glupota ludzka tak jak wszechswiat nie ma granic ( chociaz co do tego drugiego to niewiadomo) ;) w kazdym razie ciesze sie, ze oprocz jakichs dziwnych wypaczonych moralnie ludzi siedzą tu jeszcze jacys trzeźwo myslacy :) 🖐️

Gość siabadaba
obserwująca topik ... :D

do łeh coś tam nie podpieraj sie moją wypowiedzią...nie życze sobie!!!!!!!!!!!!!!!!!! by przekręcać to co piszę ............. to co napisałem to napisałem.

Gość jakotaka
dokladnie ja jestem powiedzmy bardzo tolerancyja ale sa pewne granice.......... no coz widac dla niektorych wszystko jest dozwolone i akceptowane.....ale ja powiedzialas sa jeszcze normalni ktorzy laja zasdy

Gość hfdsd
:) ja już idę, życzę wszystkim dobrej nocy. autorko watku nie przejmuj sie, na pewno bedzie dobrze :) nie ten to inny ;) 🖐️👄

Gość ostrokrzew
Trzeźwo myślący nie muszą innym zaglądać do łóżka i nie uzurpują sobie prawa decydowania o tym, komu z kim wolno sypiać.

Gość samanta12
zapytaj sie czy mu zapłaciła :o

Gość zabulinka1
aa znowu cos zjebalo sie w tej kafeterii;/ mozliwe ze bede 2 posty chacialam powiedziec ze nie fajna sytuacja nie wyobrazam sobie WOGOLE mojego faceta w takiej roli;/ i nie ma ze nie bylo wtedy kogo innego a jemu sie chailo to troche nienormalne mogl zwalic sobie konia i juz...odeszla by mu ochota tak juz kolesie maja spuszcza sie i ok..a nie jak kobiety ze caly ten rytual pocalunki cialo chlopaka itd ;/a na dodatek lizal jej cipke?????????????? aaaa naprawde nie wiem co bym miala zrobic wiem tylko ze za kazdym razem jak bym sie znim kochala jesli bym mogla sie przemuc to bym myslalal o tej babie;/wspolczuje ci:( a ty jak sobie dajesz rade?

Gość hłeeeehłeeee
autorka wlasnie wzięła kawał sznurka i poszła sie powiesic na suchej gałęzi:O

Gość samanta12
nie, poszła faceta powiesić za jaja

Gość samanta12
mojego pwiesiłabym worem do góry

Jak przespał sie z tą panią, to jeszcze nie był z Tobą? Więc o co chodzi? :O

Gość kamilka8282
gdzie tam zaraz powiesić może urzęduje z żigolakiem ;)

Gość ze tak powiemmm
a nie pomyslałaś autorko, że ta 57-latka była taka zajebista, że twój men nawet się nie skapnął co do jej metryki?:) moze teraz seksząc się z tobą ma przed oczymia obrazy wybryków z tamtą laską i dlatego tak dobrze układa wam się w łozku, a jemu stoi jak trzeba:D:D:D

Gość jakotaka
ok moze i dla was to jest calkiem ok ale dla mnie nie.........bylo minelo ok juz sie z tym pogodzilam ale niesmak zostaje......... a co do wszystkich madrych co potrafia tylko wyzywac i ponizac innych -spojrzcie moze najpierw na siebie......... kazdy ma prawo czuc to co ma w sercu a nie tak jak wam sie podoba to swiadczy tylko o waszym zacofaniu i braku tolerancji........

Gość hehehhehe
no wlasnie po prostu chwalił sie swymi wyczynami ze moze uwiesc wszystkie kobiety albo byla swietna w lozku no wiesz doswiadczona, połykała, itp

Gość nataliaaaaaaaaaaaaaaaaaa
To nie jest normalne. Mozna zaakceptowac zwiazek z taka roznica wieku, ale gdy jest milosc a nie tylko seks:| Po co pierd****** ze kobiety moga, a faceci nie... nie rozumiem czy autorka spala z 60 latkiem, albo czy uwaza ze to normalne... Takie zwiazki czy seks , to nigdy nie jest normalny. Normalne sa relacje miedzy ludzmi w zblizonym wieku i takich zwiazkow jest najwiecej, gdyby bylo na odwrot wtedy bylaby to norma... Moj chlopak rozmawial, a wlasciwie flirtowal przez internet z 30letnia kobieta, w dodatku wygladajaca na duzo starsza, mnie juz ten fakt obrzydzal on ma dopiero 19 lat to jeszcze chlopiec... dla mnie to bylo conajmniej dziwne ze ta baba pisala takie rzeczy do chlopca...szok.Prawie jak pedofilia:| Nie wiem czy potrafilabym byc jeszcze z tym facetem na twoim miejscu.. to obrzydliwe... Ale milosc wszystko wybaczy...

Gość ostrokrzew
"Mozna zaakceptowac zwiazek z taka roznica wieku, ale gdy jest milosc a nie tylko seks:|" Kolejny wodotrysk logiki. ;)

Gość ciekawi mnie
jak Twoj facet ma na imie?

Gość zabulinka1
no wlasnie mozna zaakceptowac zwiazek a nie sex..kurcze nie moglam dlugo spac i caly czas o tym myslalam co dopiero musi miec autorka;/ nie chcce ci dokuczac itd bo rozumiem ze to niefajna sytuacji i przykro mi! ale naprawde dochodze do wniosku ze to chyba nie jest normalne ze tak mlody chlopak lizal cipke 57 babeczce...jej soki..robil palcoweczke i ssal a pozniej jak posuwal i piescil jej piersi ;/ sorki ale naprawd mogl zwalic konia;/ ja bym sobie z tym nie poradzila kochalabym go nadal ale juz sex miedzy nami bylby chyba nie taki...z mojej strony oczywiscie ;/a wy kochaliscie sie juz od kiedy sie dowiedzialas?a wogole to mam pytanie bo to wsumie bardzo mnie irytuje jak sie o tym dowiedzialas?????????? taka zwykla rozmowa ile mial najstarszy wasz partner lat?czy moze...ok wyjawniamy nasze najwikesze tajemince???? jak jestem ciekawa i czy trudno mu bylo sie przyznac czy wlasnie bylo to dla njiego normalne...prosze o odpowiedz i pozdrawiam Cie milego dnia!

Autorko topicu! Szalenie mi Ciebie szkoda, rozumiem co czujesz... Na poczatku myslalam ze to prowokacja - nie chcialo mi sie pomiescic w glowie ze facet moze cos takiego zrobic... Teraz widze jednak, ze mowisz prawde - zal mi Ciebie strasznie! Ja mysle ze gdybym byla na Twoim miejscu to nie czekalabym na szczescie u jego boku tylko uciekala gdzie pieprz rosnie!! To co zrobil bylo zalosne, oblesne i prymitywne... I jeszcze to tlumaczenie ze \" chcialo mi sie seksu a nie bylo niczego innego pod reka\"... ŻENADA!!!! Ten facet to nie mezczyzna... to Porażka na dwóch nogach i przez duze \"p\"...

Gość autorko topiku
jestes jeszcze dziecinna. To jego sprawa z kim spał i nie widze w tym nic obrzydliwego.

Gość Margeritkaaaaa
hej dziewczyny, mam podoba sytuacje tyle ze moj byl z kobieta starsza o jakies 20 lat sam mial 19, byli razem 3 lata ukrywajac sie przed swiatem , ale kochali sie... coz przynajmniej nie tlumaczy tego ze chcialo mu sie to wzial.. na poczatku bylo mi ciezko z tym ale teraz sie pogodzilam wazne jest to co miedzy nami a nie to co bylo zobaczcie jak silna moze byc milosc, nie liczy wieku ludzie zostawiaja wszystko dla 2 osoby biora sluby w wiezieniach, mezczyzni pobieraja sie z prostytutkami, yo jest milosc i nie mozna mowic ze ten mlody a ten stary nikomu dopuki nikomu krzywdy nie robia to niech ludzie beda szczesliwi

Gość zabulinka1
ok zgadzam sie miloesc a nie sex;/ z jakas bablka bo "nie bylo nikgo mlodszego" ...a jesli ktos mial 19 i byl z kims kto ma39 jakos bardziej to kumam bo 39 to spoko babeczki pociagajece itd ale 57????wiecej niz nasze mamy?prawie nasze babcie?tego nie zkumam ze sobie nie wolal konia zwalic..eh..nie wiem sama przykro mi mama ndzieje ze cie strasznie nei podlamalysmy ale piszac tu chyba chcialas wiedziec nasze zdanie..czekam jeszcze az napiszesz w jaki sposob ci pwoeidzial itd pozdrawiam

Gość Hmmm_81
blle obrzydliwe. koszmar. seks z 57 latką?!:O porażka, obrzydliłby mnie do siebie tak ze bym juz nie tknęła go. Fuuu

Gość Margeritkaaaaa
czy Twoja mama tez jest obrzydliwa?