Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakotaka

moj facet 29 lat teraz pzyznal sie ze spal z babka 57 letnia!!!!!!!

Polecane posty

Gość hfdsd
poza tym do lozka sie powinno chodzic z milosci... przepraszam jesli cie urażę bo zapewne nie wiedzialas o tym.... chlopak dziewczyny ktora zalozyla ten watek pewnie tez o tym nie wiedzial, nie wspominając juz o tym starym prawie 60 cio letnim prochnie :o

Gość ostrokrzew
Masz matkę? A może masz babcię? Idź, powiedz im, że są starymi próchnami. Na pewno się ucieszą.

Gość hfdsd
nie wiem co ma moja matka do rzeczy. ona nigdy nie poszlaby z mlodym chlopakiem do lozka, mam wiec do niej szacunek. jesli nie rozumiesz tego to chyba masz cos nie tak pod kopułą. do tego chyba masz kompleksy na punkcie swojego wieku. żal mi ciebie...

Gość do hfds
pamietaj ,ze czas szybko plynie i wczesnie niz ci sie wydaje tez bedziesz starym prochnem.A tak na marginesie to ciekawe jak wyglada twoja matka,ze masz taki obraz kobiety po 50siatce:-o

Gość kiedy ś
będzies miała 50 lat pamiętajjj

Gość siabadaba
hfds ---> dalej mozesz sobie mydlić oczy, jesli ci to sprawi jakąkolwiek ulgę. Wyobraź sobie drogie dziecko, że faceci są wzrokowcami i skoro poszedł z nią do łożka, to musiała prezentować się naprawdę korzystnie i atrakcyjnie:P Czasami widzę na ulicy taką sexi plexi dwudziestkę, która myśli, że jest niewiadomo jak seksowna, ale przeciętny facet kijem by jej nie ruszyl, bo ma takie obwisłe cielsko, paskudny brzuch z celulitem i masakralną gębę:O Więc darujcie sobie te denne komentarze a propos wieku, bo założę się, że kompletnie nic sobą nie reprezentujecie - ani wizualnie, a tym bardziej intelektualnie:O Żenada na maxa!!

Gość jakotaka
a mi sie cos wydaje i sie pewnie nie myle ze to ty jestes taka stara baba obwisla i stad te twoje komentarze..........ja nie narzeak na powodzenie a w prost przeciwnie.............jestem zgrabna zadbana i jakos nie zaowazylam zebym byla obwisla juz nie wspomne o jakims ceulicie na brzuchu:-)

Gość siabadaba
niestety myślenie nie jest mocną stroną niektórych małoletnich osób na tym forum :D masz rację przedmówco

Gość siabadaba
skoro 25 lat to dla ciebie podeszły wiek, to ok :D

Gość hfdsd
niestety posty mi sie nie pokazują :( chcialam jeszcze tylko napisac autorce, zeby dobrze sie zastanowila czy chce byc dalej z tym chlopakiem... mam nadzieje, ze podejmie dobra decyzje :) pozdrawiam wszystkich, zwlaszcza tą 30 paro letnią niewyżytą i zlosliwą osobkę ;)

Gość jakotaka
hehe dobre sher po nie wiadomo ilu operacjach zero seksapilu i wyglad tranwestyty super.......... wiem ze podniecam swojego faceta i to bardzo.........wystarczy ze sie na mnie spojrzy a juz mu za przeproszeniem stoi.............

Gość jakotaka
maloletniej?????????????to witam w klubie w takim razie bo tak sie sklada ze jestesmy w tym samym wieku............

Gość siabadaba
Tia, czyli cierpi biedaczek na permanentną erekcję?? Doprawdy mu współczuję:D Jeśli w istocie byłaby to prawda, to nie zakładałabyś tematu, który jest zobrazowaniem twoich lęków i ukrytych kompleksów:P

Gość ostrokrzew
Co ma Twoja matka do rzeczy? Ano wg Twojej logiki jest starym próchnem (to jest jasne odniesienie do wieku, nie do aktywności seksualnej, więc hurtem obraziłaś wszystkie kobiety w sile wieku). Po drugie, zapewne nie masz pojęcia, jakie życie seksualne ona prowadzi. ;) I całe szczęście. Daj se spokój z myśleniem, bo z tym u Ciebie słabo. Nazywasz sześćdziesięciolatki starymi próchnami, a jeśli - nie daj boże - prowadzą życie seksualne, to w ogóle są kurwami. Kierujesz się jakimś stereotypem, który jest równie sensowny jak to, że jeśli się przed ślubem sypia z chłopakiem, ale się z nim nie mieszka, to można sięz tego łatwo wyspowiadać (a jeśli się mieszka, ale nie sypia, to grzech straszliwy). Rozumiem, że autorce tematu może to "nie leżeć", ale nie ma powodu, żeby potępiać świadomy wybór dwojga dorosłych ludzi, którzy nikogo przy tym nie skrzywdzili. Słowem - nic Ci do tego, kto z kim sypia. O ile rozumiem z wypowiedzi, nie było tu zdrady, kłamstwa - niczego godnego potępienia. A jeśli ktoś nie jest w stanie znieść informacji o przeszłym życiu seksualnym partnera, to niech lepiej nie pyta - albo szuka dziewicy.

Gość dobrze powiedziane
:)

Gość tik tak tik tak
57 latki niech spia z rownymi sobie wiekiem a nie ... a swoj droga dla mnie zwiazek 20 letnia dziewczyna i 40 paro latek tez nie jest normalny. blee

Gość czarownica U
Życzę ci idiotko, żebyś w wieku 57 była łysiejącym pudłem, któremu śmierdzi z ust i obwisa skóra z ramion. Żeby facet kopnął cię w ten durny tyłek i odszedł z 2o latką. I żeby nikt ale to nikt dotknął cię, zbliżył się do ciebie, przytulił cię - do śmierci. To właśnie się należy durnym niuniom sądzącym, że są przypadkiem wiecznej młodości. I życzę ci jeszcze, żeby twoje znajome były równocześnie zajebistymi 57-latkami, które stać na kosmetyczką, fryzjera i super ciucha i które mogą przebierać w młodszych facetach. Stań się.

Gość jakotaka
z tymi kompleksami to mysle ze ty masz problem.........i stad te twoje posty w ktorych starasz sie pomniejszyc dana osobe i pokazac ze jest gorsza.........` tylko ze trafilas pod zly adres kolezanko bo ze mna to nie przejdzie......znam swoja wartosc lustro tez posiadam i ukrytych ani nieukrytych kompleksow nie posiadam:-) czego nie mozna powiedziec o tobie

sama Sher powiedziała że jakby dobrze kichnęła to pewnie by się rozleciała na kawałki, miałem na myśli jej energię, ogłądałem jej koncert na żywo i jeśli nie bierzę dopalaczy, to podziwiam jej energię

Gość siabadaba
Wypowiadam się na temat z perspektywy osoby stojącej z boku:P Autorka ma problem natury egzystencjalnej, zatem pomagam jej oswoić się z nim i go rozwiązać:D Gdzie są niby moje kompleksy??? Ech, logika niektórych osób powala mnie na łopatki :P

Gość obserwujaca topik
jakotaka gratulacje,nie znam zadnej kobiety bez kompleksow,ale byc moze krece sie na nieco wyzszej polce:-o Zycze powodzenia i dalszego zapatrzenia;)

Gość jakotaka
nie narzekam :-)dziekuje i na pewno nie zaprzestane zapatrzenia w sama siebie jak to ladnie nazwales.......... a twoich wypowiedzi juz nie komentuje bo szkoda czasu i klawiatury na takie idiotki jak ty.........

Gość tik tak tik tak
a kto tu mowi ze ta kobieta miala zwisajaca skore zmarszczki i wogole ?? moze i byla zadbana i ladna i nie wygladala na swoj wiek ale sam fakt ze ktos jest starszy 30 lat i idzie do lozka z gowniarzem jakims nie jest normalny... zapytajcie swoje babcie czy mialy romans z chlopakiem w wieku wnuczek ? watpie ...

jakotaka, nie wiem ile masz lat, ale powiem ci bezstronnie, że jakbyś zobaczyła moją 56letnią teściową, to chyba chyba byś zdanie zmieniła, i raczej obrzydzenie by przeszło w podziw.....

Gość siabadaba
no tak, gdy brak sensownych (czytaj: INTELIGENTNYCH) argumentów, zawsze można uciec się do inwektyw:P Gratulacje!!!:O Istotnie szkoda gadać z osobą, która znajduje się na niskiej gałęzi ewolucji:D Pa

Miłe panie i tak nikt nie sprawdzi jak wyglądacie ale zapewne mniamuśnie :P

Gość łehehehehe
jak wszystkie pasztetonsy na tym forum :D

Gość jakotaka
dokladnie tez tak mysle tik tak a reszta to brak slow od razu na stos z nami bo mozemy miec inne zdanie na ten temat......... a tak wogole to zycze wam zeby wasz facet ktoregos pieknego dnia poinformowal was ze posowal wasza babcie..............w koncu babcia tez kobieta ma prawo na sex i mlodszych:-)

Gość jakotaka
szkoda ze moje wczesniejsze posty zostaly wykasowane....... `na szczescie tej kretynki sabobabo czy cos:-) tez...........