Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakotaka

moj facet 29 lat teraz pzyznal sie ze spal z babka 57 letnia!!!!!!!

Polecane posty

Gość jakotaka
widze ze podzszywacze sie rozkrecaja niech sobie popisza jak ich to podnieca

Gość zabulinka1
19.12 godzina 18.56 to o tym lizaniu...znowu sie pewnie ktos podszyl;/ eh gląby.podziwiam cie ze sie nei dopytywalas ja bym tak nie umiala..zobaczysz bedzie wszystko dobrze !pozdrawiam:)

Gość jakotaka
wiesz co zabulinka ty chyba w wieku gimnazjalnym jestes........... normalnie dziecko wez sie za edukacje, zamiast o lizaniu i cipkach na forum wypisywac............ i to takie farmazony............. niewyzyte dziecko dorwalo sie do kompa zanim rodzice z pracy wroca......... zegnam ozieble

Gość zabulinka1
hehe zatem i ja rzegnam osoby ktore probuja cos tu namieszac szkoda czasu na ciebie nie zdzaialasz nic i nie wyprowadzisz mnie z rownowagi anie nie obrazisz ..splywa po mnie co mowisz bo wiem ze ty masz problem i tobei si enudzi..mozesz teraz pisc nei wiem jakie rzeczy na mnie i zyj z tym przeswiadczeniem ja sie tylko z ciebie posmieje i nei bede odpisywac bo za glupia/i jestes na rozmowe :]

Gość hfdsd
Witam wszystkich! pisalam tu wczoraj, moze mnie ktos jeszcze pamieta :) do autorki watku: jeszcze taka mysl mnie naszla. otoz dla mnie to jest bardzo dziwne, ze on w ogole ci o tym powiedzial. wiedzial pewnie, ze cie tym zrani wiec po co on ci o tym mowil to ja tego nie rozumiem. bardzo wielka niedojrzalosc z jego strony :( tym bardziej autorko watku, ja ci radze zostaw go i poszukaj sobie kogos kto nie robi tego ze starymi kobietami. jestes madra dziewczyna i na pewno sobie kogos fajnego znajdziesz. a byc z kims kto zrobil cos tak oblesnego no to chyba nie jest zbyt milo... zwlaszcza jesli ty jestes dobra porzadna dziewczyna, niech on sobie poszuka kogos kto bedzie jego warty, wiesz co mam na mysli ;) a jesli chodzi o te osoby, ktore atakuja np. moja matkę, zupelnie nie rozumiem dlaczego... moja matka nigdy w zyciu nie poszlaby do lozka z jakims gowniarzem, ona taka prymitywna nie jest i ma do siebie szacunek. a skoro jakas kobieta po 50 robi takie rzeczy to ja dla takiej nie mam zadnego szacunku i spokojnie moge ją wyzywac jak chcę, czy to starym prochnem czy kurewką i mam do tego prawo. jak tego nie rozumiecie to jestescie glupcami. i taka prawda. pozdrawiam wszystkich i zegnam 🖐️

Gość jakotaka
jesteś obleśna

Gość tak patrzac z boku
serio twoje wypowiedzi zabulinka kupy sie nie trzymają:P i piszemy "żegnam" się - radzę zajrzec do słownika:O

Gość jekotaka
no coz te forum schodzi na psy.........sami podszywacze albo ludzie ktorzy potrafia tylko smiac sie z innych,krytykowac albo wypominac bledy..... ja juz chyba sie nie bede tu udzielac bo nie ma sensu jak widze zero tolerancji dla odmiennych pogladow

Gość jakotaka
Żegnam wszystkich.Ide się mastrubować przy penetratorach

Gość hłahłaaa
odezwała się tolerancyjna:D skoro jestes taka hop do przodu, to daj juz sobie spokój z wałkowaniem tego zgniłego problemu, zaakceptuj fakt, ze twój men posuwal z luboscia inną i zajmij sie czyms pozytecznym

Gość gość
czymial ktos pdoobny problem ?

Gość gość
mnie podrywaja mlodsi

Gość gość
niektorzy mlodzi lubia starsze.

Gość gość
starsi faceci podrywaja mlode dziewczyny.

Gość gość
mlodym dziewczynom podobaja sie starsi faceci.

Gość gość
To problem,gdy ktoś sypia z duzo starsza kobietą?Hmm.gdzie tu problem? Temat sprzed (7.)lat,trzeba było odkopywać?!

Gość gość
mi sie podobaja mlodsi

Gość gość
gość dziś To problem,gdy ktoś sypia z duzo starsza kobietą?Hmm.gdzie tu problem? Temat sprzed (7.)lat,trzeba było odkopywać?! a moze bohaterowie tej historii juz nie zyja? :)

Gość gość
pytam czy ktorejs facet, tez spał ze starszą kobietą, niby nie bylismy wtedy razem, ale 30 lat roznicy ??

Gość gość
tak,znam taki przypadek,gdy trwalo to cztery lata . co za roznica ile lat ich rozni,jesli im dobrze?

Gość gość
Problemem jest nie to, że spał z kobietą dużo starszą, bo ludzie z dużą różnicą wieku czasem naprawdę się kochają i świetnie do siebie pasują (znam trzy bardzo trwałe i świetnie zgrane takie małżeństwa), tylko to, że spał z inną kobietą bez uczuć, że miał przygodny seks. I nie ważne, czy ta kobieta byłaby tyle młodsza czy tyle starsza, gdyby to było z powodu uczuć. Ale bałabym się być z kimś, kto tak nie potrafi kierować własnymi pragnieniami, że poleci na pierwszą lepszą kobietę, oby tylko jakąś zaliczyć, bo mu hormony podskoczyły.

Gość gość
wlasnie dlatego odkopałam temat, bo mam podobny problem. Wiadomo seks bez uczuc czasem sie zdarza, ja tez świeta nie byłam, ale no to jakbym napalona poleciała do piecdziesieciolatka, to chyba nie byłoby ok ?

Gość gość
nie ma znaczenia jak ktos wyzej pisze ile lat ma ten ktos z kim sie przespal.Tylko,ze robi to czy robil z instynktu,jak zwierze.gdyby pod reka byla dwudziestka czy 30-tka tez by ro robil. Szkoda tylko kobiety,ktora czyms silnie zbajerowal.Bo kobiety dojrzale tak na pstrykniecie palcem nie leca do lozek na jeden raz,bo w wiekszosci maja silne poczucie wartosci i nie kieruja sie żądzami.

Gość gość
No ale powiedzcie mi, On sam mowil, ze zrobił to kiedyś, nie wiem no z 6 lat temu ? Teraz jestesmy w związku, widzę, że sie zakochał, wiem, ze nie zdradzi mnie na pewno, ale jakies tam obawy w głowie sie rodzą czy traktuje mnie poważnie, tamta do łózka miała 50 kilka ... :O Sama myśl, że go podniecała napawa mnie czymś dziwnym, co jest nie do opisania. Ja jestem od niego sporo młodsza, 11 lat w sumie. Nie piszę, że takie kobiety to próchno czy coś, ale jednak jest to dziwne gdy młody facet idzie do łózka z kimś nawet starszym od swojej matki. :O

Gość gość
Nic nie jest dziwne,bo dojrzale kobiety sa zwyczajnie zadbane i pociagajace,bezpruderyjne,zwlaszcza dla mlodego.Oraz maja takie same potrzeby co kobiety mlodsze.Ba, gdy juz ciaza nie zagraza to b.czesto wzrasta libido...

Gość gość
ja pierdizele, ale ludziska mają problemy....

Gość gość
No dla Ciebie nie jest, dla mnie jest, bo moze to nie Twoj facet spał z kobietą 30 lat starszą, albo Ty masz tyle lat. Ja naprawde nie chce nkogo obrazić, kazdy ma prawo do seksu, no ale dla mnie to dziwne uczucie i nie moge sie tego wyzbyć. Ja jako 20paro latka nie wyobrażam sobie spać z 50 letnim facetem. Dlatego też szukam porady, a jak bedzie mnie z nią porównywał ? Przecież doswiadczeniem przy takiej to jestem zero.

Gość gość
To nie jest moj zyciowy problem, po prostu każdy inaczej odczuwa takie rzeczy jak ktos juz na poprzednich stronach pisał . Ja po prostu mam obawy, chce zeby wypowiedział sie ktoś o podobnych doświadczeniach, a nie ludzie ktorym sie wydaje, ze są tacy tolerancyjni w danym momencie, nie mając takiego kłopotu.

Gość gośćooooooooooooooooooooooooo
przeczytałam dopiero 1 strone,ale wiek kobiety mnie nie obchodzi,za to tekst ze nie było nic pod reka,a mu się chciało...tzn.jak wyjedziesz,bedziesz chora itd.,a jemu się będzie chciało,mu pewnie nawet prostytutka by nie przeszkadzala...nie ufalabym mu,niezaleznie od wieku ,on chyba jest bardzo niewybredny,skad go wytrzasnelas?zadna go nie chciała?