Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anielcia .

POWIEKSZONE WEZLY CHLONNE PRZY USZACH OD ROKU-KIEDY ZNIKNA?

Polecane posty

No cóż - to dawaj mi szybko jakiś sposób na to by samoistnie mi zniknął nowotwór, bo tak zalewają mnie silną chemią i więcej spustoszenia niż pożytku z tego.

Gość No cóz
Odpowiedz jest bardzo prosta:)ukrywa sie dobre metody leczenia i te skuteczne,bo upadły by wielkie koncerny farmaceutyczne i wiele ciepłych dobrze płatnych posadek nalezałoby zlikwidowac,wrecz sie tepi te skuteczne metody,bo dobry klient to ten który systematycznie odwiedza apteke, anie ten co przyjdzie raz i sie wyleczy:(Oj Ty bałabys i to to taka zdrowa,a nie tak ajak teraz trzymana przy zyciu:)

Gość No cóz
a co Ty masz nowotwora??nie ma leczacych wszystko srodków,jak cos jest od eszystkiego to jest doniczego:)

To o jakim złotym środku wspominasz? :) Jak można samodzielnie leczyć nowotwory? Mam nie mam, czy to ważne? Pokusiłaś się o mało pochlebną opinię dla dostępnych (medycznych) środków, to musisz mieć coś w zanadrzu, coś co leczy bez wyrządzania szkód. Napar z czego? :)

Gość No cóz
Nie nie pokusiłem sie ,ja to wiem:)tak sie to kreci że dobre i skuteczne srodki sa ,ale leza głeboko w sejfach zamkniete,po to aby przypadkiem nie ujrzały swiatła dziennego:)

Gość No cóz
skoro nie masz raka nie potrzebujesz wiedzy na temat jego leczenia,otrzymuja tylko Ci co maja potrzebe:)

Gość No cóz
Nigdzie nie wyczytałem,to przekaz informacji tkz,przeciek,prawie nikt o tym nie wie,bo jest to tajemnica,a przemysł farmaceutyczny jest drugim co do dochodowosci po zbrojeniowym wiec ma ogromne mozliwosci ,żeby takim pozostał:)ludzie spełniaja tu tylko role dochodowosci:)mało jeszcze wiesz na ten temat:)

Gość No cóz
Tak nowotwór nie powstaje:)nie ma nowotworów na zawołanie"w takim razie"np.:)to jest blew,ale akurat to tez jest moja tajemnica i tylko dla potrzebujacych:)

Gość No cóz
Byłabys:)i nawet nie wiesz jaka zdrowa:)a moze nawet uniknełabys choroby:)

Gość hmmmmhmmmm
a je jednak mysle ze "kilku" lekarzy wylamalo by sie i pokusilo na niezla kaske i olalo by firmy farmaceutyczne bo to niezla kaska by byla gdyby wynalezli bardziej skuteczny i sprawdzony sposob na leczenie nowotworow

Gość hmmmmhmmmm
No cóz ---- "tajemnica" :D ty chyba zartujesz

Gość No cóz
to nie jest tcza gadka,Ty poprostu nie przyjmujesz tego co pisze to zbyt wiele na tak słaba istote,żeby mogła to przyjac w tak krótkim czasie,:)ty narazie wiesz co moze aktualnie medycyna akademicka,ale nie wiesz co by mogła???a co moze medycyna naturalna??tez jest Ci to obce,jak poznasz wszystko posiadziesz cała wiedze,wtedy wypowiesz sie napewno obiektywnie:)a teraz muwisz stronniczo małostkowo:)

Gość No cóz
I tak jak piszesz sa tacy lekarze co sie wyłamuja ale sa oni wysoko na górze i sa albo likwidowani ,albo znikaja bez sladu ,zagineli:(

Gość No cóz
No musisz zostac przy tym czym Cie lecza bo taki jest ich zamiar,i nie masz innego wyjscia:)na teraz:)

Gość hmmmmhmmmm
No cóż ---- piszesz tak trzy po trzy nic przekonujacego ani konktetnego nie ma w twoich wypowiedziach

Gość No cóz
niektórzy naukowcy znajduja dobre srodki,czasami nawet przypadkowo,sa tez wsrod nich porzadni badacze ale sa zaraz niszczeni w zarodku a ejfach lerza opracowania,na wszelki wypadek,moga sie przydac,dla kogo???-bez odpowiedzi:)

Gość hmmmmhmmmm
tylko kazdy z tych wylamujacych sie ludzi ma cos innego do zaproponowania

Gość No cóz
aha trzy po trzy:)jak ktos nie chce sie przekonac to mozna mu pod nos dac opracowanie lub konkretny przykład to i tak nie uwierzy,a ja nie moge pisac tu wszystkiego:(wiele jest miedzy wierszami:)

Gość hmmmmhmmmm
jeden grzybki drugi sok a trzeci jeszcze cos innego :O

Gość hmmmmhmmmm
i nie wiem co wybrac :)

Gość hmmmmhmmmm
nie piszesz tu nic tylko gdybasz

Gość No cóz
Oczywiscie ze jak wszedzie sa jeszcze miedzy nimi podszywacze:)dlatego tutaj tez trzeba przeanalizowac:)