Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anielcia .

POWIEKSZONE WEZLY CHLONNE PRZY USZACH OD ROKU-KIEDY ZNIKNA?

Polecane posty

Gość No cóz
Ja gdybam???same konkrety:)a Ty nazywasz to gdybaniem????hmmmmmmm

Gość hmmmmhmmmm
nie podajesz zadnych konktetow piszesz ze medycyna naturalna leczy nowotwory skuyeczniej niz medycyna konwencjonalna nie masz zadnych argumentow to tak jakbym ci powiedziala ze wiszenie do gory nogami ci pomoze ale nie powim ci jak masz to robic ani gdzie i ile chociaz w moim sposobie jest juz wiecej konktetow bo przynajmniej wiesz ze masz wiciec dogory nogami

Gość hmmmmhmmmm
a reszta jest pomiedzy wierszami a pozatym to tajemnica :D :D :D

Gość No cóz
Oj czepiacie sie,nikt z was nie ma nowotwora złosliwego wiedz podaje tylko schematyczni:)ale jak ktos nie czyta uwaznie to zawsze sie czegos czepi a tak dla zasady,żeby oporowac:)

Gość No cóz
a Kolorowa Kartka jak sie cieszy:)tylko nie wiem z czego????:D:D:D:D:D

Gość lakim*
No cóż ----- "wiedz podaje tylko schematycznie" -------- :D ty nic nie podajesz i nic nie proponujesz

brawo! w koncu ktos sie pokusil aby obsmarowac tych szarlatanow, ktorzy mieszja ludziom w glowie. Kolorowa do boju!

Gość anielciaa.
widze, ze dyskusja rozgorzala podczas mojej nieobecnosci. Co do pocenia sie- to bylo bardzo mocno przed zdiagnozowaniem choroby hashimoto. teraz jest lepiej. No a wezly.. nie maja prawa bolec a dzis pobolewa jeden, ze nawet przy utwieraniu szczeki boli-... Ja narazie nie jestem w Polsce, powrot-koniec stycznia. Lecze sie W KRAKOWIE.

do No cóż >>> ciekawe jak Ty byś zachorował to jaki sposób leczenia zastosujesz? udasz się zapewne do konowałów jak wszyscy.