Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wściekła na niego

Przeczytałam archiwum gg męża...WEJDźcie!

Polecane posty

Gość alee o so chodzi
maciek dziecko czas już spać !

Gość dzaka
uważam,że przypadkiem lepiej się dowiedzieć w taki sposób o prawdzie, niż od znajomych czy innych osób postronnych. bo połowe rzeczy by dodały i kto wie co jeszcze by zrobiły. ja niestety będąc u koleżanki dowiedziałam się o zdradach - co nadal trwa- męgo męża, gdy zaczął pisać do niej.nie wiedziałże to moja koleżanka i że ja jestem akurat u niej i że to nie jej prawdziwe imię i wiek bo podała 38l,a ma o dużo mniej.ale ona napisała potem że się znają i odłączyła. mąż zakłada co raz to nowy nr i podrywa, zaprasza, umawia się z wszystkimi dzieczynami 13-40l /13 bo dopiero na jawie choć nie zawsze wychodzi ile lat mają/ ,a nawet i ....... rozwodu też nie che mi dać, a w dodatku to mnie pilnuje tak jakbym to ja go zdradzała, a gdy muwię mu o tym co robi, to on tłumaczy się że to nie prawda i że ja go zdradzam. no i wiele razy widziałam go z inną,nawet o 5 rano jak balował.....

Gość sylwia28sylwunia
miałam podobną sytuację ,nie pomagały ani prośby ani grozby .spotkalam się któregoś razu z nią ,próbowałam rozmawiać ,ona zaśmiała mi się w twarz ,wpadłam w szał ,tak ją obiłam ,że teraz i mnie i jego omija szerokim łukiem.załatw szmate,tak bez świadków ,sprawy z pewnością ci nie założy,a gdyby nawet to co ,ta przyjemność jest tego warta.a mąż twój jest cholernie nie w porządku,pozdrawiam

Pisala do niego w sprawie jakichs programów komp. czy by jej nie pożyczył. Oczywiscie ochoczo się zgodził, nagrał jej nawet więcej niż prosiła (taki dobry!!!) i następnego dnia się spotkali. Inna rozmowa: ona mu się żali, że nie chce jej jakis facet. On jej odpowiada, że widocznie jest gejem (!!!) No i najlepsze na mu się żali na fatalną atmosferę w pracy. On pisze, żeby w takim razie wpadła do niego do biura, bo KOLEDZY NIE MOGĄ SIE DOCZEKAC JAK JĄ POZNAJĄ!!! to przykre jak sie czyta ale takie rozmowy nie swiadcza o niczym :) jakbym miala taka zaborcza osobe w domu jaka jestes to tez bym usuwala wiadomosci zeby nie meic awantur nie mozna ograniczac sie do dwojga osob w zwiazku to do meza powinnas miec zaufanie a nie do wszystkich kobiet na kuli ziemskiej ;)

Gość sylwia28sylwunia
lepiej dmuchać na zimne,bo każdy facet zdradzi jak się go zachęci i odpowiednio dupeczką zakręci.facet tak już ma i tyle,a jeszcze jak dziewczyna sama mu się na qutasa pcha...

>> lepiej dmuchać na zimne,bo każdy facet zdradzi jak się go zachęci i odpowiednio d**eczką zakręci To samo można powiedzieć o babie - odpowiednio posłodzić, popieprzyć czułe słowka i momentalnie rozłoży nogi 🖐️

Gość no wiec tak
ja mysle, ze nie mozna robic z tego wielkiej afery, ale trzeba byc ostroznym. tez mam faceta, ktory czyta moje archiwum, a potem są fochy, obrażanie się itp. a nie ma o co, bo nie robie nic zlego. Na razie proponuje jeszcze troche poczekac i zobaczyc, jak rozwinie sie sytuacja. i jesli tamta panna dalej bedzie sie slinic na Twojego meza, to trzeba po prostu sie z nia spotkac i powiedziec, ze to Twoj facet i ze, owszem, kolezanka moze byc, ale niech nie probuje rozwalac Ci zwiazku, bo to sie zle dla niej skonczy! jak njie poskutkuje prosba i grozba to obij pape i juz

Gość llllalallalal
Mam też znajomych kumpli i czasami rozmawiam z nimi na gg i telefonicznie....kurde..i wcale nie mam ochoty odbijać ich żonom...mam duże poczucie hunoru....czasami żartujemy sobie...ale ludzie..to jest wszystko w granicach rozsądku...To już niemożliwe są kontakty koleżeńskie między płciami przeciwnymi??????A gdzie zaufanie??????Kasowanie archiwum tez nic nie świadczy..ja tez kasuję..chociaż nie mam nic do ukrycia.... A wypowiedzi niektórych są zenujące..obic komuś gębę...... "Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości."

Gość Jakie brednie
"dzaka uważam,że przypadkiem lepiej się dowiedzieć w taki sposób o prawdzie, niż od znajomych czy innych osób postronnych. bo połowe rzeczy by dodały i kto wie co jeszcze by zrobiły. ja niestety będąc u koleżanki dowiedziałam się o zdradach - co nadal trwa- męgo męża, gdy zaczął pisać do niej.nie wiedziałże to moja koleżanka i że ja jestem akurat u niej i że to nie jej prawdziwe imię i wiek bo podała 38l,a ma o dużo mniej.ale ona napisała potem że się znają i odłączyła. mąż zakłada co raz to nowy nr i podrywa, zaprasza, umawia się z wszystkimi dzieczynami 13-40l /13 bo dopiero na jawie choć nie zawsze wychodzi ile lat mają/ ,a nawet i ....... rozwodu też nie che mi dać, a w dodatku to mnie pilnuje tak jakbym to ja go zdradzała, a gdy muwię mu o tym co robi, to on tłumaczy się że to nie prawda i że ja go zdradzam. no i wiele razy widziałam go z inną,nawet o 5 rano jak balował..... " ON NIE MA NIC DO GADANIA O ROZWODZIE:P.MOŻESZ UZYSKAĆ ROZWÓD Z ORZECZENIEM O JEGO WINIE JAK SIE POSTARASZ:P.

Ale co wiesz?? Ze jej pomaga, że ją wspiera jako przyjaciel w trudnych chwilach?? napisał tam gdzieś że ją kocha, że jej pragnie, że ich seks był zajebisty?? Chyba nie, więc o co ten krzyk?? Też mam przyjaciół i też mam faceta. Kocham ich jak braci i są dla mnie naprawdę bardzo ważni, często się wygłupiamy i żartujemy ale nawet jeśli coś się nam wymsknie to nie ma w tym żadnego podtekstu. Mój facet to uszanował, wie, że się z nimi spotykam i nie robi mi z tego powodu żadnych jazd. Zaufanie to podstawa. Ja też z początku każdą jego koleżankę traktowałam jak potencjalna kandydatkę na kochankę. Na szczęście już mi przeszło.

Gość NESTAL
HMN JA na twojim miescu dawno go bym zostawil kochana a ty niewiesz jak to jest jesli on ma kogos to ty badz lepsza ale zrob to tak aby on to widzial moze wtedy zrozumie swoj blad i sie jakos pogodzicie hmn ale musicie tego chciec bo jesli juz spisaliscie ten zwiazek na straty to po co sie bawic i brwic w to dalej zycze powodzenia i sluze rada nawet w kwestii formalnej czy tez prawnej on bedzie bez szans jak tylko sie do mnie zglosisz i wyrazisz dalsza ochote na wspolprace i dzialania zycze powodzenia Jak cos to pisz do mnie na formu tej strony a napewno odpowiem

Gość blaszane gumniaki
złooo.....ma racje też tak myśle trzeba pamiętać ,że jak są przyjaciółmi z dzieciństwa to raczej nie w głowie im takie rzeczy