Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciepłe mleko bez konserwantów

Z okazji świąt chciałam...

Polecane posty

Gość
:):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):)🌻:):):):):):):) :):):):):):)🌻🌻🌻:):):):):):) :):):):):)🌻🌻🌻🌻🌻:):):):):) :):):):):):)🌻🌻🌻:):):):):):) :):):):):)🌻🌻🌻🌻🌻:):):):):) :):):):)🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻:):):):) :):):):):)🌻🌻🌻🌻🌻:):):):):) :):):):)🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻:):):):) :):):)🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻:):):) :):)🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻:):) :):):):)🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻:):):):) :):):)🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻:):):) :):)🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻:):) :)🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻:) 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 :):):):):):):)🌻:):):):):):):) :):)😴😴:):):)🌻:):)😍😍:):):) :):)😴😴:):):):):):)😍😍:):):) :):):):):):classic_cool::classic_cool::):):):):):):):) :):):):):):classic_cool::classic_cool::):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):) :P

Choinka ubrana, bardzo ladna, piekna, brawa! Teraz robimy wieczerze, zatkamy wam te geby babska jedne 😠 :P :D

Gość
:):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):) :):):)😍😍:):):):)😍😍:):):) :):)😍:):)😍:):)😍:):)😍:):) :):):)😍:):)😍😍:):)😍:):):) :):):):)😍😍😍😍😍😍:):):):) :):)🌻🌻🌻🌻😍😍🌻🌻🌻🌻:):) :):)🌻🌻🌻🌻😍😍🌻🌻🌻🌻:):) :):)😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍:):) :):)😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍:):) :):)🌻🌻🌻🌻😍😍🌻🌻🌻🌻:):) :):)🌻🌻🌻🌻😍😍🌻🌻🌻🌻:):) :):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):)

Gość
:D narysuj sobie na kartce w kratke swoj pomysl 20x 20 kwadrat jak juz bedziesz robic wpis tego rysunku , to po kazdym 20 znaku wciskasz enter prosciej wytlumaczyc nie dam rady :):):):):):) :):)😍😍:):) :):)😍😍:):) :):):):):):)

mleko...normalnie sie za Toba steskniłam:) 👄...Wszystkiego Najlepszego:)🖐️

Gość
no nie musi byc ich az 20 ,moze byc 10 , 15 ile chcesz :) najwazniejsze zeby kazda linijka miala te sama ilos znakow , no i enter po kazdej linijce , bo inaczej sie wszystko zleje w kupe ;)

Gość
;) ok. ja spadam Babole 🖐️