ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Grudzień 21, 2007 poprosić o ubranie choinki i przygotowanie wieczerzy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Grudzień 21, 2007 dla ciebie zamówiłam wizyte u dobrego psychiatry, cieszysz się? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Grudzień 21, 2007 od mojego osobistego psychiatry wara :-o duża wara :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haris Pilton 1 Napisano Grudzień 21, 2007 on chyba nie jest dobry, pi :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Grudzień 21, 2007 Też się bałam, że może jej nie pomóc, ale zapewniał, że da rade :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Grudzień 21, 2007 a skąd wiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Grudzień 21, 2007 :):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):) :):):):):):):):) :):):):):):):):):):) :):):):):):):):) :):):):):):) :):):):) :):):):):):):):) :):):):):):) :):):):) :):) :):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Grudzień 21, 2007 ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :D:D:D JAKA śLICZNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Grudzień 21, 2007 widze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ill_ 2 Napisano Grudzień 21, 2007 Choinka ubrana, bardzo ladna, piekna, brawa! Teraz robimy wieczerze, zatkamy wam te geby babska jedne :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haris Pilton 1 Napisano Grudzień 21, 2007 ale my nie widzimy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owłosiona hemoroida 0 Napisano Grudzień 21, 2007 jak sie robi takie ładne cos?? kiedys probowalam i mi krzywe wychodzilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Grudzień 21, 2007 Haris :-o właśnie, jak się robi........... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Grudzień 21, 2007 :):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):) :):):):):):):):) :):):):) :):):):) :):):):) :):):):) :):):):) :):):):) :):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owłosiona hemoroida 0 Napisano Grudzień 21, 2007 prezencik :D :D Słonce...naucz nas :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Grudzień 21, 2007 Wszystkim W.S. Mam dość świątecznych topików. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owłosiona hemoroida 0 Napisano Grudzień 21, 2007 Myrevin,, wyluzuj i lepiej narysuj coś ładnego :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Grudzień 21, 2007 słońce naucz................:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Grudzień 21, 2007 nie licz na mnie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owłosiona hemoroida 0 Napisano Grudzień 21, 2007 :):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):) :):):):):):) :):):):):):) :):):):):):) :):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Grudzień 21, 2007 :D narysuj sobie na kartce w kratke swoj pomysl 20x 20 kwadrat jak juz bedziesz robic wpis tego rysunku , to po kazdym 20 znaku wciskasz enter prosciej wytlumaczyc nie dam rady :):):):):):) :):):):) :):):):) :):):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owłosiona hemoroida 0 Napisano Grudzień 21, 2007 coś mi chyba nie wyszło za dobrze:D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Grudzień 21, 2007 mleko...normalnie sie za Toba steskniłam:) ...Wszystkiego Najlepszego:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owłosiona hemoroida 0 Napisano Grudzień 21, 2007 ale koniecznie taki duży kwadrat?? aż 20 kratek na 20? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Grudzień 21, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Grudzień 21, 2007 no nie musi byc ich az 20 ,moze byc 10 , 15 ile chcesz :) najwazniejsze zeby kazda linijka miala te sama ilos znakow , no i enter po kazdej linijce , bo inaczej sie wszystko zleje w kupe ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Grudzień 21, 2007 :):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):) :):):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owłosiona hemoroida 0 Napisano Grudzień 21, 2007 :):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):) :):):):):):):) :):):):):):):) :):):):):):):) :):):):):):):) :):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owłosiona hemoroida 0 Napisano Grudzień 21, 2007 :D :D :D UMIEM, a Mleko nie :P :P dzieki Słońce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Grudzień 21, 2007 ;) ok. ja spadam Babole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach