Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina2591

ALARM DO KOBIET PO 50

Polecane posty

Gość ewelina2591

Witam wszystkie Panie,które zechcą podzielić się ze mną swoimi doświadczeniami w zakresie dobrych,skutecznych i tanich kosmetyków.Kremy,podkłady itd..Szczególnie interesują mnie podkłady bo jak dotąd mam pecha,staram się mało nakładać ale i tak widać i też zmarszczaki wydają mi się bardziej widoczne po nałożeniu.Ostatnio używam ISA DORA ale też nie jestem zadowolona,a może w tym wieku tak już jest hi,hi i nie ma co sie łudzić. Czekam i pozdrawiam

Gość ewelina2591
Hello kobietki żadna nie chce ze mną się podzielić swoją wiedzą proszę napiszcie

Gość ewelina2591
Moje Drogie proszę wejdzcie na ta stronke please

Gość pomocy potrzebuję...
sorry ale topik o takim tytule to myslałam że na jaieś regularne badanai namaiwasz... Ja co prawda nei mam jeszcze 30 ale zasady dobrej pielęgnacji moge Ci podac: - na zmarszczki skuteczne retinoidy (Avene) -antyoksydanty do łykania - zdrowe odzywinaie i sport -no i najwazniejsze na dzień filtry 50+ (jako krem nawilżający) wymaganej... to tak pokrótce

*w wymaganej ilości - mialo być

Gość ewelina2591
do pomocy potrzebuje przepraszam ,ze być może wprowadziłam Ciebie w błąd. Dziękuje za te wskazówki.A może coś wiesz o podkładach dla 50+ pozdrawiam.

podkład neistety nei pomogę - moja mama uzywa anitistres lift astor ale to same silikony i owszem efekt jest niby fajny na skórze ale silikony mogą zorbic potem skórze trochę złego... ja sama używam Unifiance La Roche posay i tez ma dużo silikonów ale łudze się że na tej ilości filtra tak nie wysusza skóry ;-) A może te mineralne i wogóle kosmetyki naturalne w więskzości?? podsyałm do przejrzenia www.biolander.com i http://www.biochemiaurody.com/ i w twoim wieku napewneo na noc pożadne serum by się przydało... Moja mama uzywa Olay total effects 7 Ale skąłd to ma raczej taki sobie - sredni. Jesli masz więcej kasy to może ten krem z dermiki co kosztuje prawie 200 zł (teraz chyba 150 zł)- nazwy nei pamiętam - taki co wyszedł jakiś czas temu - taki złoty chyba, skąłdnikow niezły, chwala go sobei inni a nie jeden wysokopółkowy typu Chanel Lancome mógłby byc uznany za duzo gorszy. Może uda się zdobyc jakos próbki??

teraz musze znikac - ale polecam w wolnym czasei lekture forum wizaż www.wizaz.pl tam wiele ciekawego info - o retinoidach też znajdziesz!!! Do usłyszenia...

Gość ewelina2591
pomocy potrzebuje dzięki,ja ostatnio używam podkładu ISA DORA ale taki sobie.Niewiem może ja żle się maluję bo zaczęłam od niedawna.Używam tylko podkładu a ponoć na to powinno się kłaść puder ale też niewiem jaki ale boję się że będzie jeszcze większy efekt maski.

Gość ewelina2591
zerknij tutaj wybacz nie znam angileskiego dobrze jedynie trochę komunikatywnie ale wydaje mi się,że to i tak nie jest na temat jak się mylę to sory

Gość ewelina2591
I co a ja nadal czekam pozdrawiam

Gość I ja tez czekam
Chciałabym się też czegoś dowiedzieć o podkładach ,pudrach,kremach,bazach pod makijaż itd dla kobiet 50+