Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studniowkowa

Czy taka sukienka pasuje na studniowke?

Polecane posty

Gość za dziwkę chcesz robić
na studniówce?? :o

Gość zulusia
jesli chcesz wygladac jak k... to pasuje

Gość kochananica francuza
taka sukienka pasuje wszedzie...mozna w niej wyjsc wprost na ulice

Gość klawasdziewucha
zbyt minimalistyczna

Nie pasuje !!!!!!!!!!!!!!!!! Na innej stronce allegro widziałam taką samą facet sprzwedaje po 50 zł :/

Gość ulala L.
ja bym ja ubrala, jakbym chcial zeby mnie ktos przelecial

tak na powaznie. ta sukienka na nic nie pasuje. ochydnie sie uklada, jest takiej dlugosci ze przy uzytkowaniu innym niz pozowanie do zdjec caly tylek bylby na wierzchu, a material nawet na zdjeciu jest nieprzecietnie tandetny.do tego zeby ja nosic trzeba nienagannej figury zwlaszcza piaknych plecow bez ani jednej krostki ani grama zbytnego tluszczu , a malo osob takie ma

Gość studniowkowa
no ja nie mam pryszczy na plecach :| i chudziutka jestem ....i tylko pytam

Jezeli to nie prowokacja to wybacz ale nie grzeszysz inteligencja ani wyrafinowanym stylem:) A sukienka ... idź na stadion, znajdziesz podobne :O

Gość do burdelu jak najbardziej

podpisuje sie pod powyzszymi postami...gorszaco- wyzywajacej tandety dawno nie widzialam...fuj:O

tylko kto za to da 40?Lapka do gory?

Gość dytka_88
na dyskoteke pasuje, ale na studniówkę raczej nie;/

a swoja droga,moze nie bedziemy takie zlosliwe zolzy i zaproponujemy cos fajnego kolezance na studniowke? wiemy,ze jest szczupla i odwazna...

jesli chcesz wydac do 130 zl na studniowke to masz mnostwo do wyboru chocby to: klasyczna, czarna, prosta, tania, material pewnie nie jest powalajacy ale jakos by sie to prezentowalo http://allegro.pl/item286852589_e_m_a_n_u_e_l_a_dluga_rozmiar_34_36.html to jest bardziej mlodziezowe, ma ladny kolor i generalnie jak jestes szczupa to ladnie bedzie wygladac http://allegro.pl/item285956253_hot_red_a_la_marylin_sylwester_glam_cute_uk_34.html ta tez jest bardziej koktailowa niz powazna, ale nadal odpowiednia http://allegro.pl/item281833766__65_vila_sukienka_mara_bic_blue_l_bardzo_kobieca.html

nie nie pasuje widzisz jak ona przeswituje? taki szajs chcesz nalozyc? takie cos to na dyskoteke mozezs nakladac albo kiedy bedziesz robic za tania dziwke ale sorry, studniowka to jest bal tak jak ktos napisal i trzeba wiedziec co mozna ubrac a co nie.. ta sukienka z czerwona kokarda jest bardzo ladna:)

Gość alabamy
to nawet na sukienkę nie wygląda!! fajnie mieć taką, co wygląda jak sukienka, a nie coś co ledwo dupę zakrywa! mi osobiście studniówka kojarzy się z sukienka, taka przynajmniej za kolano

Gość mezalians
Z tego co widziałam, to tylko MANUELA nr 1 lub 2. Naprawdę odpowiednie na tę okazję. Gdzie te czasy, kiedy granatowa spódnica i biała bluzka obowiązywała:) A swoją drogą: czy przypadkiem taki strój nie byłby teraz najbardziej oryginalny? Może któraś się odważy? U co starszych nauczycieli ściągę na maturze ma jak w banku:D

Gość Jestemw w Twoim wieku
I tez mam studniowke ale jeszcze mam poukładane pod sufitem!!!!!1 A ty tepa idiotka i wiesz co z daleka widać ze lafirynda z Ciebie:D:D:D:D:D:D:D