Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Az odechciewa mi sie was

Jak czytam zwierzenia kobiet na temat seksu na kafe to odechciewa mi sie was

Polecane posty

Gość Paweełł
No ale popatrzcie. Zaznaczam, ze nie jestem jakims ortodoksem czy innym wynalazkiem...Gdyby kazdy byl dla kazdego swoim pierwszym i jedynym partnerem i to po slubie to byloby to znacznie prostsze...Seks jest wazny ale nie najwazniejszy przeciez. Dla przeciwnikow - nie istnieje cos takiego jak niedopasowanie seksualne, co najwyzej roznica temperamentow ale przeciez z tym mozna sobie poradzic...:) Tak mi sie pomyslalo, bo znam kogos kto w ten wlasnie sposob podchodzil i jest teraz szczesliwy

juhu a Ty chcesz być taka jak te "świnie"? bo jesteś na najlepszej drodze..hołdujesz tym "swiniom" i postępujesz tak samo nie chciałam Cię urazić ale tak to postrzegam wg mnie jesli ktos mnie robi w "wała" to odchodze i tyle, a los jest sprawiedliwy już sie przekonalam po co chodować w sobie nienawiść, przeciez z gruntu jestes dobrym człowiekiem więc szanuj swoje zasady moralne i zyj spokojnie a tym "świniom" i ak się w uszki naleje Ty się nie muszi do tego przyczyniac :)

julka333 - siedzę tu bo mam wolny wieczór a wszystkie filmy już oglądnąłem a pisanie głupot na babskim forum mnie relaksuje :)

do chłopaczku: to juz nie wiem dla kogo sie mam szanowac:( marze o tym by poznac bardzo wrazliwa, romantyczna, cnotliwa, porzadna kobiete. przygodny seks i szybki seks sa antykobiece jak dla mnie, nie pasuja mi do czulej, cieplej, wrazliwej dziewczyny

Gość Imnotgonnatellu
no to powodzenia....

Ja jestem porzadny, staram sie szanowac i nic z tego nie mam, nie ma dla mnie odpowiedniej kobiety na tym swiecie

Czy to takie trudne dla kobiety zeby nie chodzic do lozka z kims bez milosci, nie rozkladac nog na pierwszej randce, nie miec tuzina facetow w lozku?

Gość Imnotgonnatellu
A to samo można by zapytać mężczyzn, czy może wg Ciebie to ich nie dotyczy? Dlaczego kobieta musi być tą święta? Jak dla mnie to stereotyp a obecne czasy i rzeczywistość pokazuje że jest inaczej, kobiety to nie tak do końca delikatne itsoty, Marie dziewice, nieskazitelne i posłuszne. Mamy takie same popędy i odruchy jak mężczyźni i choć niektórym trudno się z tym pogodzić tak jest...

Paweeł: \"nie istnieje cos takiego jak niedopasowanie seksualne, co najwyzej roznica temperamentow ale przeciez z tym mozna sobie poradzic\" --> Jak byłam młoda i głupia to też wierzyłam w takie ideologiczne bzdety. A teraz wiem że seks jest TAK SAMO ważny jak cała reszta i dlatego jestem dziś szczęśliwa z człowiekiem którego kocham i z którym jest mi w łóżku zajebiście, a nie tkwię przy boku kogoś z kim w łóżku nie mam co robić i nie tłumaczę sobie że tak musi być i nie zastanawiam sie czy z innymi facetami jest tak samo kiepsko. Bez dobrego seksu rozpada się większość związków, prędzej czy później i czy Wam się to podoba czy nie.

do sarkastyczna cyniczka: a kto tu pisal o jakichs blonach? a nawet jesli to... jesli prawiczek wymaga dziewictwa i pod tym katem szuka dziewczyny to nic zlego, pod warunkiem, ze sam jest czysty, to ma prawo szukac czystej, nieskalanej, niewinnej dziewczyny

Ale ja jestem prawiczkiem, wiec mi to nie wyjezdzaj, ze faceci tez swieci nie sa, bo ja uwazam, ze zasluguje na porzadna dziewczyne

Gość miedzy oczy
mysle ze autorowi chodzilo o cos innego ze to wszystko jest czasami takie brudne i zwierzece ostanio trafilam na forum gdzie ludzie opisywali sex z rodzenstwem... po prostu mnie to tez przerasta autorze jestem mloda kobieta i tez mi sie to wszystko nie podoba niezaleznie czy dotyczy kobiet czy mezczyzn

Jak nagrzesze sam i przespie z ilomas tam kobietami to moze zmienie swoje zdanie, ale narazie mam poglady jakie mam

Gość Paweełł
Jak najbardziej twierdze, że seks jest wazny :) A to nie sa bzdety, tylko to zalezy od nastawienia i hierarchii co jest w zyciu NAJWAZNIEJSZE ... Gdy malzenstwo jest dla Ciebie najwyzsza wartoscia to wszystko temu podporzadkujesz, seksu sie uczy całe zycie jesli sie tylko chce...WSZYSTKO mozna zmienic, nawet gdy na poczatku jest kiepsko...

sarkastyczna a widzisz kochana bywa tak, ze facet w łóżku świetny ale w zyciu oferma lub damski bokser bywa tak, ze facet w łóżku nieciekawy, ale jako partner do życia - jak najbardziej, przyjaciel, czuły ciepły, mądry :) taka ostoja zgadnij którego faceta wybierze babka w konkretnym wieku i po ostrych przejściach? ps. nagród za odpowiedź nie przewiduję :D

Gość no coś podobnego
patrząc na Twoją stopkę,Jareczku,Ty również masz nieźle pod kopułka poukładane

...

jaa źle pod kopułą? nieeee skąd Ci to przyszło do głowy? heheheh :D wreszcie jakieś szurnięte kobiety, która za mnie wyjdzie? ❤️ jasne, jestem zdrowo szurnięty i dobrze mi z tym :)

Paweeł --> doświadczenia moje i moich znajomych świadczą o czymś innym - nie wszystko da się niestety zmienić. Nawet w ciągu kilku lat. atunia --> ja wybrałam faceta z którym jest mi w łóżku rewelacyjnie i nie jest żadną ofermą - jest wspaniałym facetem, ale żeby takie rzeczy wiedzieć to trzeba je "sprawdzić" przed ślubem, czyli wg autora pewnie się "zeszmacić"... A przyjaciół czułych i ciepłych można mieć poza małżeństwem jako przyjaciół (tylko) właśnie. Ja kiedyś stałam przed taka decyzją i na szczęście nie poślubiłam przyjaciela, tylko kilka lat później przyjaciela i super-kochanka w jednym. Czego i Wam życzę :)

Gość no coś podobnego
te oddziały śmierci jakoś mi skinami pachną...sorki...

sarkastyczna nie generalizuję, po prostu mam "tylko" lub "aż" takie doświadczenia a że stara dupa jestem i troche zmęczona zyciem to już sprawdzać nie będę które to źródełko ma wszystkie zaworki :D sprawne ;)

no coś podobnego - z tymi skinami to największa głupota jaką słyszałem, a ja myślałem, że trafiłem na inteligentne kobiety :/

Gość no coś podobnego
nie ma co tak się stawiać na piedestale z tą inteligencją...pytanko kogo ma ten cytacik przyciągnąć....