Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Az odechciewa mi sie was

Jak czytam zwierzenia kobiet na temat seksu na kafe to odechciewa mi sie was

Polecane posty

Gość chłopaczku
kto Ci broni szukac i czekac? skoro jest na swiecie taki facet jak Ty to na pewno i taka kobieta sie trafi... nie zniechecaj sie ale rozbawia mnie Twoj topik, bo to juz kolejny raz jak stykam sie z facetm ktory doznaje "szoku" orientujac sie ze przecietna kobieta ma niewiele wspolnego z muzami, o ktorych czytal w lekturach szkolnych ;) i ze blizej jej do przecietnego faceta niz do aniloła... - i to co ciekawe - okazuje sie byc niespodzianką ;)

Zawsze myslalem, ze przecietna kobieta nie zna smaku przygodnego seksu, seksu bez milosci, nie poszla z nikim za szybko do lozka i nie spala wiecej niz z 2-3...

Gość no coś podobnego
jak nie przyciągnąć...to na pewno odepchnąć

Gość chłopaczku
no to pora spojrzec prawdzie w oczy... im szybciej przez to przyjdziesz tym wieksze bedziesz mial szanse na normalny zwiazek ;) (inaczej skonczysz jak samotni kafeteryjni "wieczni poszukiwacze dziewic")

Gość nie zawsze tak jest
sarkastyczna- niestety, nie zawsze jest tak bajkowo:)znależc faceta do życia, uniesień emocjonalnych i seksualnych to wielkie szczęście.

a dlaczego ja jako prawiczek mam sie wiazac z kobieta, ktora juz ma sporo za uszami. i tak bym ja z czasem porzucil i poszukal rownej sobie. nie ma szans, ze taki facet jak ja bedzie do konca zycia z pania po przejsciach

Gość Paweełł
Kto szuka ten znajdzie :)

Gość no coś podobnego
tylko po co ten ..sarkazm skoro wszystko gra.....

Ale co mi moze dac kobieta, ktora juz zna smak przygody, seksu bez milosci i seksu na pierwszej randce? Na co mi taka?

Gość chłopaczku
a kto Ci każe być wiecznym prawiczkiem?! seks jest dla ludzi, normalna sprawa nie świadczy o wartości człowieka czemu idealizujesz seks? poza tym wiąż się z kim chcesz ;)

Ale ja sie chce zakochac, a jak sie zakocham w kobiecie, to bede chcial z nia byc do konca a nie chce zeby mi caly czas przeszkadzala jej przeszlosc seksualna, zebym jej to wypominal

Dla mnie przeszlosc seksulna bardzo duzo mowi o wartosci kobiety

Gość chłopaczku
powiem Ci jedno - świrujesz ;) na dłuższą metę to bez znaczenia, po prostu

Gość no coś podobnego
dojrzeć ..a nawet "przejrzeć"..a potem pozostaje niestrawność...

Mi by starczylo jakbym spal z jedna kobieta przez cale zycie. Ale ona tez powinna byc w takim wypadku czysta

o ja pierdziu taka impreza a mnie tu jeszcze nie było :P może się pobiją o jakieś słowa fajnie się zapowiada czytam was dalej:P

Gość no coś podobnego
ahahaha...uważam,że jesteś w sam raz....

Dla mnie seks ma znaczenie tylko z milosci, z osoba, ktora sie dobrze zna. I nie chce miec kobiety, ktora zna juz smak seksu bez milosci, szybkiego seksu

Gość no coś podobnego
Gnom-nie bądź bierny i daj coś z siebie...wygodniś...

zobaczę jak się rozwinie :D narazie się jeszcze nie biją to jak zaczną to się przyłączę:P

gnom - to nie to co myślisz, to tylko tak głupio wygląda ;) no coś podobnego - a lubisz młodszych czy starszych? :)

Gość no coś podobnego
a to Ty chłopcze drogi czekasz aż tu ktoś się za włosy złapie?.....my się z Jarkiem tylko przekomarzamy...a i płomień choć nikły już chyba wygasł...

piss of shit znowu się spóźniłem na impreze a już myślałem że wyładuję mój świąteczny nastrój:P

" 17:23 Az odechciewa mi sie was Jak czytam kafeterii to mam wrazenie, ze tu siedzi supelnie inny gatunek kobiet. Czytam to forum i co sie okazuje. Az oczom nie wierze. Kobiety tu pisza, ze mialy wielu partnerow, uprawialy seks dla seksu, poszly z kims do lozka na pierwszej randce itp. Nie tak sobie wyobrazalem kobiety, w ogole nie pasujecie do moich przypuszczen o kobietach. Jesli taka ma byc przecietna, normalna kobieta to ja wole zostac do konca zycia prawiczkiem niz z tak sie zwiazac. Naprawde nie ma juz przyzwoitych, normalnych kobiet, ktore nie tracily cnoty jako nastolatki, nie mialy przygody, nie poszly z kims szybko do lozka, ani nie "sciagaly majtek" przed wieloma facetami? Bo jak czytam to forum to az mi sie zyc odechciewa. Kobieta kojarzy mi sie raczej z wrazliwoscia, cnotliwoscia, porzadnosci i dobrym, moralnym prowadzeniem sie orazu duzym szacunkiem dla swojego ciala. Az mnie ciarki przechodza, az plakac mi sie chce jak pomysle, ze moge miec kiedys taka dziewczyne jak wiele pan z tego forum, ktore juz swoje zrobily i swoje nagrzeszyly " Bredzisz:P.Problem jest w tym że nie urodziły się we właściwym miejscu i czasie:P.

no coś podobnego - jak juz wszyscy pójdą spać, wtedy na pewno złapię Cię za włosy, możesz być tego pewna ❤️

Gość no coś podobnego
Jarek...zależy do czego....do rozmowy może być -wiekowo-"od sasa do lasa"...