Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Az odechciewa mi sie was

Jak czytam zwierzenia kobiet na temat seksu na kafe to odechciewa mi sie was

Polecane posty

" 17:23 Az odechciewa mi sie was Jak czytam kafeterii to mam wrazenie, ze tu siedzi supelnie inny gatunek kobiet. Czytam to forum i co sie okazuje. Az oczom nie wierze. Kobiety tu pisza, ze mialy wielu partnerow, uprawialy seks dla seksu, poszly z kims do lozka na pierwszej randce itp. Nie tak sobie wyobrazalem kobiety, w ogole nie pasujecie do moich przypuszczen o kobietach. Jesli taka ma byc przecietna, normalna kobieta to ja wole zostac do konca zycia prawiczkiem niz z tak sie zwiazac. Naprawde nie ma juz przyzwoitych, normalnych kobiet, ktore nie tracily cnoty jako nastolatki, nie mialy przygody, nie poszly z kims szybko do lozka, ani nie "sciagaly majtek" przed wieloma facetami? Bo jak czytam to forum to az mi sie zyc odechciewa. Kobieta kojarzy mi sie raczej z wrazliwoscia, cnotliwoscia, porzadnosci i dobrym, moralnym prowadzeniem sie orazu duzym szacunkiem dla swojego ciala. Az mnie ciarki przechodza, az plakac mi sie chce jak pomysle, ze moge miec kiedys taka dziewczyne jak wiele pan z tego forum, ktore juz swoje zrobily i swoje nagrzeszyly " Bredzisz:P.Problem jest w tym że nie urodziły się we właściwym miejscu i czasie:P.

a co to jest pisowszit? :D Gnom, mniemam, że chodziło Ci o piece of shit, chyba że chodziło Ci o oddawanie moczu na shit :D

Gość no coś podobnego
Amant podrzemał i wrócił w pełnej glorii...

mniejwięcej fuck mój angielski jest wielki:P znam trzy słowa shit, fucking shit, windows

Gość no coś podobnego
generalnie lubię gentelmenów z dystansem do świata ,którzy nie mają urazu do kobiet i nie widzą świata tylko w dwóch kolorach.....poza tym przygniata mnie cień wpisów Amanta...

Gość hdgd
do autora topiku --> nie martw sie, są jeszcze porzadne kobiety. ja nieskromnie przyznam, ze jestem jedną z nich :p po prostu musisz dobrze poszukac. nie wyrabiaj sobie opinii o wszystkich kobietach czytajac to forum, bo naprawde nie wszystkie kobiety są takie same. zycze ci zebys znalazl jakas porzadna i dobra kobiete, trzymaj sie 🖐️

Gość no coś podobnego
porca miseria che gente maleducata...scrivono solo delle parolacce...che sfortuna...

Gość no coś podobnego
hdgd ...mogłabym napisać to samo...ale wiesz,czasem facetów tak poniesie że z rozpędu wymiatają jak leci....nic tylko rzucić się...z kafe w rzeczywistość...

Gość hdgd
Widocznie koleś ma zle doswiadczenia z kobietami. wszystkie z ktorymi sie umawial mialy po kilku partnerow sexualnych i bog wie co jeszcze. widocznie takie przyciaga do siebie. a przeciez jakby lepiej poszukal, to by na pewno jakas dobra dziewczyne znalazl.

Gość sukaaaaaaaaaaa
i zeby nigdy nie ufał tej z ktora nie jest a spal jedynie.. ona z zawisci bedzie mu takie farmazony wpierac! wszystko robic by Julke wykopac i udowonidc mu ze to ona ma racje.. durne babsko! jak tokip w jakich jej kiterkach? nie pisala w 2004 wiec niech sobie durna cipa nie schlepia!!

Gość no coś podobnego
Jarek-pewnie,że Cie lubię.....

Gość Az odechciewa mi sie was
cos nie widze odpowiedzi w temacie

Gość Wrom
Do autora topiku Kobiety są przede wszystkim "samiczkami" a dopiero potem "damami" - postrzegając je wten sposób unikniesz rozczarowań.

Gość no coś podobnego
idąc tym tropem:: Faceci sa przede wszystkim"samcami"a dopiero potem"gentlemen`ami"-postrzegając ich w ten sposób unikniesz rozczarowań. prawda,że fajowo brzmi?

Gość hdgd
przede wszystkim nie wrzucajmy wszystkich do jednego worka ;)

Gość no coś podobnego
Wrom...pomyliła Ci się pierwsza literka? nie mam nosa czyż jest on czy ona?

autor to zapewne znany pomarańczowy flustrat występujący tym razem pod takim nickiem, albo należy do grona obsesyjnych wielbicieli dziewic. Jedyny sposób to go ignorować bo nic nowego nie wnosi prócz jakichś obsesji dziwnych zresztą.

Gość chyba czytasz niedokladnie
ile dziewczyn pisze ze stracilo dziewictwo w wieku 25 lat i PONAD ? kazdy widzi to co chce wiec zastanow sie nad swoim postrzeganiem swiata

Gość no coś podobnego
Gnom...myslę,że tak jest w jakimś tam procencie(może nawet i sporym)...ale czy to oznacza ,że wszystkie krowy są w te same ciapki malowane?...

Gość no coś podobnego
ops...zapomniałam o byczkach..

Gość Wrom
---------->no coś podobnego No ale młodzi faceci mają autentycznie inny wizerunek kobiet daleki od rzeczywistości. Bardzo zafałszowany i postrzegają tylko te dobre cechy i że panie pewnych rzeczy nie robią a tu bach takie rozczarowanie. Tymczasem o facetach ogólnie się mówi źle i kobieta po części wie czego może się spodziewać i co im tylko w głowach.

Gość Wrom
--------->no coś podobnego Nie rozumiem o co chodzi z tą literą.

nie ale wyjątki nie potwierdzają reguły fakt jest taki że faceci w mniejszym lub większym stopniu myślą głównie o seksie kobiety zresztą też, wyjątki się zdażają ale chroń nas ...(tu wstawić w co kto wierzy) od tych wyjątków

Gość no coś podobnego
Wrom...zgadzam się... nie chce bronić kobiet,nie chcę też bronić facetów.....ale nie cierpię uogólnień...

Gość no coś podobnego
w zasadzie o co chodzi?...każdy ma wolną wolę i wybiera styl życia na jaki ma ochotę...może bardziej chodzi tu o to, by nie pogrywać na czyichś uczuciach,świadomie nie ranić......może jestem w mniejszości,ale wierzę w szlachetną stronę natury ludzkiej...może też dane mi było i jest doświadczać na codzień zwykłych ludzkich kontaktów bez prostacko-seksualnego zabarwienia...

Gość Wrom
-------->no coś podobnego Nie krytukuję kobiet ani też mężczyzn. Chodzi tylko o to, iż młody facet patrzy na dziewczynę, która się mu podoba jak na "anioła" a tymczasem ona jest bardzo do niego podobna i w potrzebach i w zachowaniu. Ot cała prawda.

Gość no coś podobnego
literki...w-s