Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Az odechciewa mi sie was

Jak czytam zwierzenia kobiet na temat seksu na kafe to odechciewa mi sie was

Polecane posty

Jak czytam kafeterii to mam wrazenie, ze tu siedzi supelnie inny gatunek kobiet. Czytam to forum i co sie okazuje. Az oczom nie wierze. Kobiety tu pisza, ze mialy wielu partnerow, uprawialy seks dla seksu, poszly z kims do lozka na pierwszej randce itp. Nie tak sobie wyobrazalem kobiety, w ogole nie pasujecie do moich przypuszczen o kobietach. Jesli taka ma byc przecietna, normalna kobieta to ja wole zostac do konca zycia prawiczkiem niz z tak sie zwiazac. Naprawde nie ma juz przyzwoitych, normalnych kobiet, ktore nie tracily cnoty jako nastolatki, nie mialy przygody, nie poszly z kims szybko do lozka, ani nie "sciagaly majtek" przed wieloma facetami? Bo jak czytam to forum to az mi sie zyc odechciewa. Kobieta kojarzy mi sie raczej z wrazliwoscia, cnotliwoscia, porzadnosci i dobrym, moralnym prowadzeniem sie orazu duzym szacunkiem dla swojego ciala. Az mnie ciarki przechodza, az plakac mi sie chce jak pomysle, ze moge miec kiedys taka dziewczyne jak wiele pan z tego forum, ktore juz swoje zrobily i swoje nagrzeszyly

Jestem idealista i zawsze mialem bardzo duzo szacunku do kobiet, zawsze mialem o nich dobre zdanie, uwazalem je wrecz za ostoje moralnosci... a tu takie rzeczy...

Gość przesadzasz
i czytasz wybiórczo

Gość powiedziec możemy
ze tak samo runęly nasze wyidealizowane marzenia o mężczyznach.

Moze mialem mylne wyobrazenie, ale mam swoje wyobrazenie o tym jak powinna sie prowadzic kobieta, jak takiej idealnej pod tym wzgledem nie znajde to najwyzej bede sam. Ciezki los romantyka i idealisty

Gość Dalle
jak ci si odechciewa kobiet to zrob sobie dobrze reka! Spadaj na drzewo, aaaa i jeszcze jedno..to ze mezczyzni najpierw sie wyzbyzkaja na prawo i lewo a pozniej na zone szukaja dziewicy , to dobrze tak?? Za chwile napiszesz, ze uogolniam - Zgadza się, dokladnie tak samo jak ty to zrobiles !

Cos nie widac odpowiedzi waszych :(

Gość chłopaczku
nie jestesteś idealistą i romantykiem tylko niedoświadczonym naiwniakiem, który mało wie o świecie niestety musisz poznać i przełknąć tę przykrą prawdę - kobieta też człowiek... grzechy, robi głupoty, popełnia błędny, bywa okrutna, bywa brzydka i czasem śmierdzi jej z ust viola

Gość Paweełł
Są porządni faceci i porządne kobiety, ciekawe tylko dlaczego tak jest, ze tak trudno jest trafić im na siebie :)

Dalle spokojnie :) facet ma dylematy, niekoniecznie właśnie on reprezentuje tę gorszą część męskich zachowań..troche jakby się..obnaża? ma wątpliwości? nie wierzysz że tacy istnieją? jeszcze istnieją jak dziewice, które niekoniecznie wyginęły wraz z dinozaurami ;)

Paweł czasem trafiają ale nie moga uwierzyć ze to wlaśnie ta osoba i odchodzą bo..sa bez wiary..tak myślę, wszędzie niuchtają zdradę, nielojalnośc itepe itede

Gość Dalle
atunia , to fakt troche mnie ponioslo, ale dzis spotkalam tylu cymbałów i oszustów, ze trzeba sie gdzies wyładować a ze trafilo na niego - trudno :P

Gość Dalle
Pana autora topiku gdzies wcieło... atunia :)

Gość Paweełł
Wg mnie nie ma reguły...i faceci i kobiety w równym stopniu coraz bardziej instrumentalnie podchodzą do pewnych rzeczy i to jest fakt :) Szkoda, że tak jest.

Gość Dalle
Paweełł , nie wszyscy !

Gość Paweełł
Nie mowie ze wszyscy. Chodzi mi tylko o to, ze tych co sie nie szanuja jest po rowno ze wzgledu na plec :)

Gość Paweełł
Mam takie samo odczucie w stosunku do kobiet jak Ty do facetow :) no i jest problem bo trudno jest trafic na kogos wartosciowego!

Gość canibal rising
a myslalem ze namawia do grzechu

Gość Paweełł
Spłycasz :) Moglbym odpowiedziec: to dlatego, ze wartosciujecie na podstawie grubosci portfela

Gość juhu.
Po prostu biora przyklad z mezczyzn i ja to popieram.Prawie wszyscy faceci to swinie, wiec dlaczego kobieta ma dla tej swini byc ulozona i sie szanowac :P

Gość julka333
Jarku?????? a TY dlaczego tu siedzisz??????? ;-P

bo tak nas kreują media (niektórych oczywista) tak postrzegamy świat i ludzi wokół, czy nie jest normą posiadanie wielu partnerek? albo utrata dziewictwa? im dziwaczniej tym lepiej i można sie koleżankom pochwalić, nie? co zapodają w durnym Cosmo: jak go podniecić, 108 pozycji do szybkiego seksu w samochodzie..najlepiej BMW :D a dlaczego nie: jak nie dac sie uwieśc, upić, wykorzystac? jakie są najwazniejsze wartości, dla kogo warto żyć? to sa pytania niewygodne, zahaczają o wiare i podstawowe założenia: skąd przyszliśmy, kim jesteśmy, dokąd idziemy człek ma wolną wolę i sam decyduje czy iść kręta drogą czy prostą ps.nie jestem nawiedzona, takie wyznaję wartości: proste i nudne, to nie Cosmo świat ale atuni świat :)

Gość Imnotgonnatellu
Cóż przykro mi że uwiadomiłeś sobie cała tą "prawdę" o kobietach tuż przed świętami...... żal mi Ciebie