Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 21, 2007 i to na lepsze zauważyliście? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a dokładniej Napisano Grudzień 21, 2007 to co masz na myśli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Grudzień 21, 2007 no ba !! ;) nie trzeba hasła wpisywać za każdym razem - bajera :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja nie musze Napisano Grudzień 21, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość servis wanna Napisano Grudzień 21, 2007 co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Grudzień 21, 2007 Pomarańcze Wy tego nie mogliście zauważyć :P :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marzenka-09876 Napisano Grudzień 21, 2007 Swięta idą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 21, 2007 zajebongo!!! :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Grudzień 21, 2007 nooo :D :D w pierwszej chwili myślałam, że znowu się kafe pierdzieli a tu taki prezent na Święta :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UK SUBS 0 Napisano Grudzień 21, 2007 Dla mnie to utrudnienie. Żeby się podszyć, muszę się najpierw wylogować :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yhy 0 Napisano Grudzień 21, 2007 no w końcu nie trzeba ciągle tego hasła wpisywać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Grudzień 21, 2007 Subs :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UK SUBS 0 Napisano Grudzień 21, 2007 Myrevin - i w ogóle świętego spokoju w Święta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość UK SVBS Napisano Grudzień 21, 2007 Późnymi wieczorami z zapałem maluję nazbierane na polu obok targowiska w Dolnicy Śląskiej kamienie niebieską farbą, w skupieniu wysuwając koniec języka. Następnie zamykam oczy i wyrzucam kamienie przez okno na podwórze. Rano podskakując radośnie niczym dziecko oczekujące pierwszej gwiazdki zabieram mojego kota i wyobrażając sobie że jesteśmy Gargamelem i Klakierem, polujemy na niebieskie kamienie które nieświadomie udają że są Smerfami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość UK SVBS Napisano Grudzień 21, 2007 Wyję z rozkoszy, gdy mój kolega z poczekalni stacji Olsztyn Zachodni bezceremonialnie ładuje mi w odbyt sztucznego filodendrona made in Taiwan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Grudzień 21, 2007 --> UK SUBS Dzięki i nawzajem .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fannky 0 Napisano Grudzień 21, 2007 a ja się za pierwszy razem nie domyśliłam :O dopiero jak przeczytałam jakiś topik :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mu 0 Napisano Grudzień 21, 2007 hehe a masz za kare dziubas :P ps. czarny dla sprawdzenia czy faktycznie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mu 0 Napisano Grudzień 21, 2007 faktycznie :D:D:D milych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UK SUBS 0 Napisano Grudzień 21, 2007 Tobie też mu. Wesołych i niekontrolowanych (tzw. mentalne Schengen!). I mistralce przekaż. :-) :-) :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mu 0 Napisano Grudzień 21, 2007 jesli beda niekontrolowane to sie znowu uwale ;):D przekaze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginorossi 0 Napisano Grudzień 21, 2007 a kiedyś napisałam posta do redakcji kafe, żeby tak zrobili :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sayuri01 0 Napisano Grudzień 21, 2007 ale bajer :D swietnie :D nareszcie :D WESOłCYH SWIAT WSZYSTKIM!!!!!1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Grudzień 21, 2007 Ja już dawno zauważyłem ale czasami wylatuje:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość livw is live Napisano Grudzień 21, 2007 przyznaj sie luska ze to twoja sprawka :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Cenzor 0 Napisano Grudzień 22, 2007 UK SUBS => już nie musisz :) " 17:35 Maniek..... będzie można się zalogować, wylogować lub zdecydować, czy bez wylogowania chcemy napisać post z innego nicka..." http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3335793&start=1980 Wesołych Świąt! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuLkA19_ 0 Napisano Grudzień 22, 2007 w sumie to nawet podoba mi sie ta zmiana na kafe:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ł ... ... ... Napisano Grudzień 22, 2007 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3335793&start=2010 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*BLE BLE* 1 Napisano Grudzień 22, 2007 ja taki topik wczesniej napisalem tylko mi wykasowali :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 22, 2007 tak, to moja sprawka ;) jestem tajnym moderem i potajemnie korespondowałam z p. Brańskim w tej sprawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach