Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowaaaaaaa

Jakie dokładnie warzywa znajdują się w sałatce warzywnej z majonezem?

Polecane posty

Gość nowaaaaaaa

Zajadamy się tym w święta, schodzą trzy półmiski i ciągle dodajemy te same warzywa. Jakie warzywa dodaje się u Was w domu?

u każdego to chyba wygląda trochę inaczej:D u nas są: marchewka pietruszka seler (z gotowanych) oraz jabłka kiszone ogórki jajka groszek konserwowy cebula oczywiście do tego sól, pieprz i majonez:D

Gość ale po co z nim jestes
marchew ogorek kiszony ziemniak (czasami) jablko groszek konserwowy jajko majonez , pieprz ,sol

Gość kuchareczka146254
ziemniaki kiszone ogórki kukurydza groszek marchewka owoce: jabłka no i jajka :)

Gość wymieniam
marchewka korzeń pietruszki i selera ziemniaki jajka trochę kiszonych ogórków dużo szczypioru, najlepiej tego grubego z dymki zielony groszek majonez + łyżka musztardy sól, pieprz, to oczywiście do smaku

ziemniaki marchew jajka groszek konserwowy kiełbasa cebula ogórki kiszone Potem jeszcze sól, pieprz i majonez.

Gość hey hey hey
Marchew 5-6 SZTUK Pietruszka -1 Seler- cwiartka jajka gotowane -5 szt jablko kwasne- 1-2 ogorki kwaszone 6-8 szt groszek z puszki majonez , sol, pieprz ziemniaki 4 szt Przepyszna.....to taka dobra porcja.

white shadow- trochę więcej tolerancji:P to zależy od regionu:D dla mnie niezrozumiałe są ziemniaki- ale jak ci smakuje- to jedz:P

ja daję dodatkowo smażone pieczarki, jeżeli duże to krojone a jak malutkei to podsmażane w całości

Gość ana_bell
jabłko w sałatce warzywnej z majonezem ... obrzydliwe jak dla mnie :/

Gość TallyWail
a u nas dodaje sie okorki konserwowe, a nie kiszone

Jejku zaraz się pokłócimy o tą sałatkę! Ja jestem przeciwna mieszaniu owoców z warzywami,ale jak to komuś smakuje to proszę bardzo :)

Gość przeciez..
tego jabłka tam tak bardzo nie czuć .Nie róbcie afery z tego . Ja dodaje jedno uwarzam ze jeste pyszna.

z gotowanych: -seler -marchew -ziemniaki -jajka -pietruszka swieze: -jablko -por -groszek -ogorek kwaszony majonez , musztarda, sol, pieprz

marchew pietruszka-korzeń ziemniaki seler ogórek kiszony groszek jabłka cebula(duzo:P) i jabłko własnie pasuje. a moze sie przyzwyczaiłam? :)

Gość Haha dobre...
Jak wyzej, tylko uwaga-nie przesadzać z ilościa ziemniaków. Por przed dodaniem dobrze jest po pokrojeniu na półkrążki rozgnieść palcami. Ja dodaję jeszcze troszkę cukru.